СКАНДАЛ НАД СКАНДАЛИМА: Новак Ђоковић пред депортацијом, Аустралија га протерује

Упркос медицинском изузећу и свим документима које је поднео власти у Аустралији су пресудиле и забраниле су му улазак у земљу. То значи да Србин неће бранити титулу на првом гренд слему сезоне.

Како је за Б92 изјавио Срђан Ђоковић, најбољи тенисер света је тренутно смештен у соби на аеродрому у Мелбурну.

“Код њега нико не може да уђе”, рекао је отац актуелног шампиона Аустралијан опена, додавши и следеће: “Испред његове собе се налазе два полицајца”.

Шта се уопште дешава са Новаком Ђоковићем?

Након што је најбољи тенисер света објавио у уторак да стиже у Аустралију јер је добио медицинско изузеће за наступ на гренд слему (мимо обавезујуће потврде о двострукој вакцинацији против SARS-CoV-2 типа коронавируса), у среду је по слетању на локални аеродром Туламарин (око 23.30 по локалном времену) задржан. А није му било дозвољено да напусти аеродромску зграду због, како је јавио локални “Ејџ”, великог проблема.

ИЗВОР:https://www.novosti.rs/c/sport/tenis/1072958/novak-djokovic-najnovije-vesti-australijan-open-2022-izuzece-viza-aerodrom-pritvoren-pritvor-policija

Један коментар

  1. Tоплица

    Нико не зна како ће се ово завршити, али нас ситуација подсећа на слутње после Новаковог изједначења великог рекорда, а имено; да Запад неће дозволити да он обори све рекорде. Он би тад постао идол њихове омладине, што у овако устројеном Свету не може да се толерише ! Зар већ ово није грозан удар на његову физичку и психичку форму ?! Зато, пожелимо му здравља и весеља ! Постигао је феноменално много и на врху нас својим примером убедљиво подсетио са киме и са каквим “вредностима” ми данас имамо проблем !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *