Срећна нам нова корона 2022!

Живимо језиву ревизију целокупног односа државе и појединца, при чему се држава до те мере овлашћује да може да одреди шта грађанин убризгава у своје тело, и претвара га у политички изнуреног појединца, толико лишеног права да више не ужива ни суверенитет над собом, над тим сићушним делом света који су његово тело и ум

Навршава се друга година живота у глобалном ковид тоталитаризму. Ковид-19 магла је све гушћа. Можда је то и циљ? Пошто је разумна расправа искључена, екранима марширају беспризорници који знају да „сви морају да се вакцинишу“. Гледам стално једног (ви, наравно, видите десетине других) који то изговара тако нетрпељиво као кад су крајем деведесетих браниоци „комунистичког система“ одбијали и помисао да би ствари могле бити другачије. После смо сви гледали исте људе (буквално исте!) као најекстремније антикомунисте – и неупитне подржаваоце либералне (колонијалне) демократије.
Није незамисливо ни да ови свезнајући „ваксери“ у неком трену – преокрену! Ми ћемо остати без речи, а они немају ни грам савести која би их подсетила шта су говорили до јуче!
Срећна нам нова корона 2022!

БРАТ НА БРАТА Овлашћени од контролора светског јавног мњења у почетку су се позивали на „струку“. Проблем са „струком“ је много сложенији од букача и агената. Стајна тачка „струке“ – „вакцина је цивилизацијско достигнуће“. Али онда, као Домановићев „вођа“, они су се држали свог штапа а не стварности. „Вакцина“ се показала као Добро за човечанство, али није свака супстанца коју неки интересенти из вакциналног бизниса лансирају – неупитно Добро. Напротив!
Разговарам са мојим омиљеним доктором, који одмах каже: „Ти то не знаш!“ Ништа се у мом знању о медицинским стварима у последњих 25 година није променило, али он према томе никад није био тако нетрпељив. Ја, и највећи број људи на кугли Земаљској, гледамо последице медицине и слушамо људе који су се у дугом периоду показали као друштвено одговорни.
„Пажљиво сам ишчитавао шта је рекао Роберт Мелон…“, покушавам на начин како смо увек разговарали.

- Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *