РТС под тоталним притиском да емитује сто минута потпуне антисрпске пропаганде!

КАКО сазнајемо, Ђиласови, Мариникини и Шолакови медији, уз сарадњу са бројним невладиним организацијама и личностима из политике пре свега, покушавају на сваки начин да приморају руководство наше националне телевизије да емитује филм Quo vadis, Aida, који српски народ приказује као креаторе и извршиоце геноцида!

Већ неколико дана траје потпуна хистерија у медијима под контролом Маринике Тепић, Драгана Ђиласа и Драгана Шолака, а која има за циљ да промовише филм Quo vadis, Aida, који представља сто минута чисте антисрпске пропаганде.

Филм босанске редитељке Јасмиле Жбанић говори о злочину у Сребреници, али је заправо једини циљ овог филма да се свету још једном Срби прикажу као креатори и починитељи геноцида и без обзира на то што се Мариникини, Ђиласови и Шолакови медији упињу да “објасне” како је реч о појединачним злочинцима, јасно је да овај филм на све начине покушава да целом српском народу залепи етикету геноцидног.

Одмах након добијања “европског оскара”, Нова С, Н1 и Данас кренули су у кампању, промовишући ауторку филма и глумце, а заправо промовишући управо ту причу о “Србима, геноцидном народу”.

У кампању су се укључиле и бројне личности блиске Ђиласу, попут колеге Маринике Тепић из посланичких клупа Балше Божовића, који је упутио захтев нашој националној телевизији да прикаже овај филм. Јасно је одмах да је Балша само извршилац, а да иза целе кампање стоје Мариника, Ђилас и Шолак, који ову кампању спроводе преко својих медија, а, како сазнајемо, и уз подршку неких западних амбасада.

Засада нема реакција из РТС-а и остаје неизвесно да ли ће се ових сто минута чисте антисрпске пропаганде емитовати на нашој националној телевизији и да ли ће Срби бити приморани да у својим кућама слушају и гледају о томе да су геноцидан народ.

ИЗВОР: https://www.novosti.rs/c/drustvo/vesti/1066062/rts-pod-totalnim-pritiskom-emituje-sto-minuta-potpune-antisrpske-propagande

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.