Не морате да путујете у Русију како бисте срели Снегурочку!

Уколико сте некада на сувенирима или током зимске посете Русији видели лепу плаву девојку са раскошном хаљином плаве боје укарашене златом и белим крзном, можда нисте знали да се ради о Снегурочки – девојци која је према старој руској легенди Деда Мразова унука која му помаже да подели поклоне и људима донесе празничну радост.

За све оне који се још нису срели са Снегурочком, сада је то могуће, и то без одласка у далеку Русију! Заједно са сестрама, она ће посетити неке од НИС бензинских станица широм Србије и обрадовати и изненадити све посетиоце.

Посетиоци GAZPROM бензинских станица „Велика Плана“, „Нови Сад 16“, „Крњешевци“  и „Нови Београд“ већ су уживали у чаробној посети ових зимских краљица, а данас ће оне посетити и GAZPROM бензинску станицу „Стари Бановци“.  Празници су симбол даривања, па ће тако и Снегурочке поделити новогодишње поклоне свима које сретну и представити им могућност онлајн чланства у програму лојалности НИС-а “Са нама на путу”.

Снегурочка и њене сестре наставиће своју зимску „турнеју“ и на новој GAZPROM бензинској станици, „Змај 1“  и пожелети срећне празнике свима који до краја године сврате на  најновији објекат НИС-а.

Осетите прави дух празника на некој од бензинских станица НИС-а и дајте себи прилику да упознате чувену Снегурочку!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *