НОВА СЕЗОНА ПРОГРАМА ЗА МЛАДЕ „NIS ENERGY“

НИС у потрази за младим талентима

У потрази за младим талентима НИС је започео нову сезону програма под називом „NIS Energy“, а заинтересовани се могу пријавити до 21. новембра слањем биографије путем линка https://posao.nis.rs/prijava/nisenergy-1.

За програм могу конкурисати мастер студенти и они који су дипломирали на Машинском факултету, Технолошком факултету, Електротехничком факултету, Високој техничкој школи струковних студија, Рударско-геолошком факултету, Хемијском факултету, Пољопривредном факултету, Факултету организационих наука, Економском факултету, Саобраћајном факултету и Природно-математичком факултету. На конкурсу ће бити изабрано 30 полазника.

„NIS Energy“ је једногодишњи плаћени програм компаније НИС, а потребно је да кандидати имају мање од годину дана радног искуства, одлично познавање MS office пакета, као и знање енглеског језика.

Почетак ове сезоне планиран је за фебруар 2022. године, а изабране полазнике ће током целокупног трајања програма пратити ментори НИС-а. Поред рада у компанији, за полазнике ће бити организовани различити тренинзи, стручна предавања и обуке, као и рад на индивидуалном пројекту. Полазници закључују Уговор о раду на одређено време у трајању од годину дана, а након завршетка програма добијају могућност да се запосле у компанији.

Ангажовањем нових стручњака НИС наставља са праксом да пружа шансу младима да своју каријеру започну у једној од водећих домаћих компанија и заједно са њима наставља да гради „Будућност на делу“.  Млади стручњаци, мотивисани да уче и стичу радно искуство у једном од највећих енергетских система у региону, за НИС представљају нову енергију која ће допринети даљем развоју компаније. Више информација о програму на https://www.nis.rs/nis-energy

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *