ИЛИ-ИЛИ И ПОСЛЕ ТОГА: Министарство истине живље него икад пре

„Теоретичари завере“ остају без посла. Извесно је да се свету нешто ради иза леђа

Алекс Берeнсон, некад звезда „Њујорк тајмса“ а после трајно избачен са твитера, сада може тек на podcast-у „Искуство Џоа Рогана“ да објави да су у септембру „преко 70 одсто смртних случајева од ковида 19 у Енглеској били потпуно вакцинисани“. И Берeнсон и Рогана би се, због третмана оваквих радова у јавности, могли погурати ка „теоретичарима завере“, али – изнесено је само чињеница!

ЕНГЛЕСКИ ИЗВЕШТАЈ И то из Извештаја о контроли вакцине против ковида 19, недеља 38 (COVID-19 Vaccine Surveillance Report Week 38) званичног органа Јавно здравље Енглеске (Public Health England – ПХЕ). „Морам то стално да говорим људима, јер они готово да не верују. То није теорија завере. То је у документима британске владе.“
И њих двојица су ту на лицу места ишчитавали табелу 4 из Извештаја. У Енглеској је у септембру било 3.158 смртних случајева од ковида. За ПХЕ то је смрт која се догоди „у року од 28 дана од позитивног узорка (тест на ковид-19) или смрт пријављена од ковида-19 у умрлици“. А потпуно вакцинисана особа је „14 дана или више после друге дозе вакцине од 2 дозе“. И – 2.284 умрлих од укупно 3.158 смртних случајева у Енглеској је – потпуно вакцинисано. Прецизно – 72,32%.
Табела 2 показује: да је, на укупно 256.686 случајева инфицираних а старијих од 40 година, њих 205.197 било потпуно вакцинисано. То је 79,94%! „У западном свету чињенице се више не рачунају“, написао је на ово Пол Крејг Робертс.
Закључак: јавни наратив који се одржава као „пандемија невакцинисаних потпуна је лаж“.

- Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању

Један коментар

  1. Tоплица

    ” Они ти додају некакав уцењивачки материјал против твојих политичких противника – и досољавају, досољавају док добри народ не поклекне, онда те устоличе па си обавезан да „враћаш дуг“ и дајеш, дајеш, дајеш… А они ти обећавају како ћеш ући у Европску унију. И не мењају обећану награду без обзира што је Унија огласила да од тога нема ништа.”
    Бриљантни цитат је узет из огледа Слободана Релића данас на порталу “Факти”. Недостаје му оно што у стварности увек следи а имено: Кад се тај несрећник коначно излиже, народу огади и изгуби кредибилитет, тад га газде заједно са острвљеним народом уклањају, да би на његово место положили сличнога или “бољега”. Мислим да је Ћосић констатовао да нам је свака власт гора од претходне, али се није задавао питањем – зашто ?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *