ИЛИ-ИЛИ И ПОСЛЕ ТОГА – Вакцинални фундаментализам

Пошто 1% контролише преко 90% светских медија (најважније токове вести), у глобалном концентрационом логору шири се „једна једина истина“, која свет уводи „у фазу верског фундаменталистичког тоталитаризма“

Зашто ли се Емануел Макрон наљутио што га је један власник билборда ставио као Хитлера? И не само наљутио? Тужио суду!
Па то је сатиричан коментар на одлуку Макроновог парламента који тако брине о Французима да им је неким, на брзину склепаним законом, забранио приступ јавним местима – ако се не вакцинишу. А ово би могао бити и прилог јавној расправи о институционалном терору који се спроводи у стању „вакциналног фундаментализма“ у којем се безусловно искључује друга страна за било какав дијалог – ма ко то био.

ИЗБАЧЕН ИЗ ВИКИПЕДИЈЕ Макрон је „демократским путем“ уклонио крајње озбиљне и квалификоване критичаре – врхунске научнике и лекаре, укључујући и вирусолога Лика Монтањеа, добитника Нобелове награде за истраживања на вирусу ХИВ – и дао се на посао да с Билом Гејтсом и Џоом Бајденом „спасе“ свет. Начин на који се то ради многе асоцира на Четврти рајх.
А „спасавање света“ је отишло тако далеко да је и проналазач messenger RNA (mRNA) платформе за вакцину („Фајзерову“ и „Модернину“), амерички научник др Роберт Мелон, проглашен непријатељем првог реда јер је „недавно изашао у јавност са забринутошћу око сигурности увођења ове врсте технологије на масовном нивоу и неетичких начина на који се они промовишу“.
Е, неће га мајци! Википедија је одмах избрисала др Мелона из историјског одељка странице mRNA вакцине против короне, а његова лична страница на Википедији је уклоњена. Све референце на Мелона који је изумео технологију mRNA склоњене су и приписане разним институцијама.
Тај човек се, изгледа, нашао у истоветној позицији као проналазачи „цепања атома“ који су 1945. у трену схватили да ће њихове добре намере бити употребљене као средство за најмасовније убијање људи који се опиру настојању неког моћника да уведе ред у свету како га он замишља. (Наравно, то није геноцид!) Додуше, њих су шутнули као стару канту, али их нису избацили из енциклопедија.
Ово личи и на оне озбиљне прилоге недемократских чињења прокаженог Ј. В. Стаљина – кад с неке важне фотографије нестају људи који су до јуче ту припадали.
Што ли се Макрон љути? Па, наравно да нико не мисли да он стварно може бити Адолф Хитлер. Тај човек с карактеристичним брчићима био је злонамеран и моћан. Данашњи макрони су само злонамерни, а моћ је негде на другом месту. Овај Емануел, карикатура реалне моћи, то уосталом зна из искуства: ко га је ту довео и зашто.

- Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању


Један коментар

  1. Aleksandar Mladenovic

    Kad nema argumente on ih izmisli.
    Niko nije uklonio sa Vikipedije ništa.

    Čemu izmišljanje i laganje?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *