ИЛИ-ИЛИ И ПОСЛЕ ТОГА – Вакцинални фундаментализам

Пошто 1% контролише преко 90% светских медија (најважније токове вести), у глобалном концентрационом логору шири се „једна једина истина“, која свет уводи „у фазу верског фундаменталистичког тоталитаризма“

Зашто ли се Емануел Макрон наљутио што га је један власник билборда ставио као Хитлера? И не само наљутио? Тужио суду!
Па то је сатиричан коментар на одлуку Макроновог парламента који тако брине о Французима да им је неким, на брзину склепаним законом, забранио приступ јавним местима – ако се не вакцинишу. А ово би могао бити и прилог јавној расправи о институционалном терору који се спроводи у стању „вакциналног фундаментализма“ у којем се безусловно искључује друга страна за било какав дијалог – ма ко то био.

ИЗБАЧЕН ИЗ ВИКИПЕДИЈЕ Макрон је „демократским путем“ уклонио крајње озбиљне и квалификоване критичаре – врхунске научнике и лекаре, укључујући и вирусолога Лика Монтањеа, добитника Нобелове награде за истраживања на вирусу ХИВ – и дао се на посао да с Билом Гејтсом и Џоом Бајденом „спасе“ свет. Начин на који се то ради многе асоцира на Четврти рајх.
А „спасавање света“ је отишло тако далеко да је и проналазач messenger RNA (mRNA) платформе за вакцину („Фајзерову“ и „Модернину“), амерички научник др Роберт Мелон, проглашен непријатељем првог реда јер је „недавно изашао у јавност са забринутошћу око сигурности увођења ове врсте технологије на масовном нивоу и неетичких начина на који се они промовишу“.
Е, неће га мајци! Википедија је одмах избрисала др Мелона из историјског одељка странице mRNA вакцине против короне, а његова лична страница на Википедији је уклоњена. Све референце на Мелона који је изумео технологију mRNA склоњене су и приписане разним институцијама.
Тај човек се, изгледа, нашао у истоветној позицији као проналазачи „цепања атома“ који су 1945. у трену схватили да ће њихове добре намере бити употребљене као средство за најмасовније убијање људи који се опиру настојању неког моћника да уведе ред у свету како га он замишља. (Наравно, то није геноцид!) Додуше, њих су шутнули као стару канту, али их нису избацили из енциклопедија.
Ово личи и на оне озбиљне прилоге недемократских чињења прокаженог Ј. В. Стаљина – кад с неке важне фотографије нестају људи који су до јуче ту припадали.
Што ли се Макрон љути? Па, наравно да нико не мисли да он стварно може бити Адолф Хитлер. Тај човек с карактеристичним брчићима био је злонамеран и моћан. Данашњи макрони су само злонамерни, а моћ је негде на другом месту. Овај Емануел, карикатура реалне моћи, то уосталом зна из искуства: ко га је ту довео и зашто.

[restrict]

НИКО ВИШЕ НЕ ВЕРУЈЕ У КАПИТАЛИЗАМ Али не, овако грубо речено то за председника „једне демократске земље“ није никаква моја злоба и неутемељено пљуцкање. То је научно доказано.
Ево, одговарајући на тврдњу: Када погледам корпоративне лидере и како нас третирају, само помислим – је*еш њих све, 77 одсто анкетираних се сложило или било неутрално, а свега 23 одсто је исказало неслагање – резултат је недавно спроведеног истраживања британског Института за економска питања. Чек-чек, ако се сећате краја социјализма, он је пропао а број оних који су били „против“ свакако није био три четвртине. Питање је да ли је добацивао и до половине!?
То истраживање Institute of Economic Affairs објављује да је, посебно млађи део друштва, „дубоко непријатељски настројен према капитализму и има позитивне ставове о социјалистичким алтернативама“: 67 одсто њих каже да би волели да живе у социјалистичком економском систему, 75 одсто се слаже с претпоставком да су климатске промене пре свега капиталистички проблем, а 78 одсто криви капитализам и за кризу са ценама некретнина која потреса Британију.
Америчког истраживача Френка Ланца то води до закључка да, „када 70 одсто популације сматра да се њихови представници баве политиком само због личног интереса или интереса своје странке, имате проблем. Али када бирачи мисле да су ’игнорисани’, ’небитни’ или обоје – онда имате кризу.“
А криза је – послушајмо италијанског левичара Антонија Грамшија који је написао, док је излуђивао Мусолинија и из затвора – „суштински садржана у чињеници да старо умире, а ново не може да се роди“. У том међувремену на све стране испадају чудовишта (il mostri). У Библији су то суше, поплаве, глад, болести…

ПОХЛЕПА, РАТ, ГЛАД, РАСПАДАЊЕ И капиталистички губитници су се сетили пандемије, а спремају нам – последњу одбрану Земље. Климатску апокалипсу ће савладати јахачи апокалипсе – они који су обоготворили похлепу (први јахач), започињали најкрвавије и прве светске ратове у историји (други јахач), нису макли малим прстом пред чињеницом да је десет милиона људи годишње умирало од глади пре короне која ово мултипликује (трећи јахач) а сад би у распадању од рата, глади, болести и дивљих звери (четврти јахач) они, само они, да буду спасиоци.
Не треба нам Откровење Јованово да би било јасно да Клаус Шваб са својим Великим ресетом и не намерава да спасе никога сем себе и капитализам – који је створио однос да 1% њих има капитала и вредности као 99% нас обичног становништва. (Није био лош онај опис „презрени на свету“.) Оксфам објављује да је 82% од свега зарађеног у 2017. отишло на ових 1%. Такво пљачкање није виђено никада у историји.
У Великом ресету пише да је вирус корона a great opportunity у остваривању Агенде 2030. Јахачи апокалипсе сад обећавају да за деценију неће бити сиромаштва, глади, загађења и болести. Мислите да је довољно рећи да су ти људи без скрупула? За њихове подухвате ће морати да се измишљају нове речи. Погледајмо, како ће то остварити?
Не, неће они од опљачканог новца платити то. Они ће само организовати да ми то платимо. „Баш као што сад траже од нас да дамо своја права на јавно здравље, тражиће и да своја средства уступимо у борби против сиромаштва. Ово није теорије завере, подсећа истраживачки новинар Александра Брус у свом документарцу „Монопол: преглед Великог ресета – пратите пут новца“ (Мonopoly – an overview of the Great Reset – Follow the money).
„На званичној веб-страници се јавља: да УН жели да мега корпорације елите поделе порезе из западних земаља како би створиле потпуно ново друштво. Нову инфраструктуру, јер су фосилна горива нестала 2030. За овај пројекат, УН кажу да нам је потребна светска влада… УН се слажу са Швабом да је пандемија златна шанса за убрзање имплементације Агенде 2030.“

ВАКЦИНА КАО НОВИ БОГ Пошто 1% контролише преко 90% светских медија (најважније токове вести), у глобалном концентрационом логору шири се „једна једина истина“, а која свет уводи „у фазу верског фундаменталистичког тоталитаризма. У овој фази, која достиже хистерични врхунац, вакцина је нови Бог“, опомиње чувени белгијски лекар специјализован за критичну негу, аутор и познати аналитичар јавног здравља др Паскал Сакре.
„За Бога вакцина, све другачије информације ће бити лажне вести, дезинформације, које ће аутоматски рушити контролори чињеница, чак и пре него што буду анализиране… Религија вакцинације храни се научном ауром, заокупља се објективношћу, рационалношћу, али су то само димне завесе, привиди, магле. У стварности, вера у вакцинацију није ништа друго до субјективност, емоционалност и вера“, каже угледни лекар који се легитимише као неко за кога „питање није демонизовати вакцинацију, јер њени фундаменталисти демонизују сваку алтернативу свом Богу, обично нападајући људе који се усуђују да о томе говоре. За мене је питање рећи људима истину: постоје сигурније, ефикасније и мање опасне алтернативе проналажењу излаза из ове кризе.“

КО СТОЈИ ИЗА И ЗАШТО ЈЕ ТАКО НЕРВОЗАН Али то неће утицати на генерале „операције корона“, како ово означава знани руски научник Валентин Катасонов. Јер док је повика на вирус, „криза је много дубља“.
„Недавно сам поново прегледао неке материјале водећих консалтинг компанија, конкретно McKinsey. За годину 2019. погледао сам октобарски извештај, у коме је дата прогноза да ће у свету, у скорије време, нестати трећина до половине свих банака… Још увек таквог масовног помора банака нема, али, по мојим подацима, он заиста може ускоро почети“, каже човек коме се економска знања никада и нигде нису оспоравала. А корона операција је „обука за добровољно-принудно утамничење… Половина човечанства се нашла у кућном затвору који је трајао различито, но овај пилот-пројекат је, са тачке гледишта његових организатора – функционисао, успео.“ Ко су „они“?
„Они“ су „господари новца“ – „то су крупни акционари система Федералних резерви… То су владари из сенке који постоје вековима. Једноставно, у ХХ веку су почели да делују безочније и отвореније.“
Дајемо Катасонову да развије ширу слику: „Није реч само о прерасподели својине већ је то још један корак ка преузимању светске власти. Власт је изнад својине. Фактички, својина је средство уз чију помоћ се достиже виша, с тачке гледишта владара из сенке, власт… О томе је писано и у Светом писму. Сећате се како је ђаво искушавао Христа у пустињи? Исус је четрдесет дана постио, ходао пустињом, а онда се појавио ђаво. ’Претвори камен у хлеб’, рекао је ђаво. То је кушање богатством. Христос је рекао ’не живи човек само о хлебу’. Следеће је искушавање славом – ђаво је подигао Христа изнад Јерусалимског храма и рекао: ’Скочи, тебе ће анђели прихватити и сви ће тад схватити да си натчовек.’ Христос је и ово одбио. А трећи пут је ђаво подигао Исуса на највишу планину и са ње му показао цео свет. ’Сви ови градови, све припада мени – рекао је ђаво, поклони ми се и све ће бити твоје.’ То је искушавање влашћу. Вечна тема.
Зато је, наравно, важна власт а не својина.
Они још увек немају пуну власт, а то је њихов највиши циљ.“
Док то имамо на уму, људи су способни да се спасу. А хришћанство нам даје слободу. Слобода је наш искон. Следбеници Исуса Христа од Сина Божјег су сазнали: Бог јесте свемоћан, али је човеку дао слободу. И откад је Ева одлучила да загризе јабуку, иако је знала да то није Добро, људско биће мисли и одлучује. И одговорно је за своје постојање.
И зато је важно имати на уму да ћете бити сами себи смешни кад Швабове ресете однесу ветрови историје или ако се уопште будете могли сетити Ротшилдовог теклића коме се није допадало што су га облачили у униформу коју је скројио Хуго Бос. А који је, наравно, у карикирању Мухамеда у Шарли ебдоу видео узвишену слободу говора и изражавања.

И ДОКЛЕ ЋЕ ТО ИЋИ Што је дозвољено Емануелу није Мухамеду! Непоштовање Христа одавно је уобичајено у Емануеловом свету. Кад су се мухамеданци побунили, баш то је било објашњење зашто је нормално правити зафрканцију на рачун Мухамеда. Ми то радимо Божјем Сину сто година, говорили су лажни заштитници слободе говора. Што ли им смета кад их исти тај приступ види као Четврти рајх.
А чудне ствари се дешавају иза буке вакциналног фундаментализма. Цитирамо Катасонова још једном: „Средином 2021. свега пет држава у свету нису прихватиле идеју масовне вакцинације… Бурунди, Хаити, Северна Кореја, Танзанија и Еритреја. У фебруару су средства информисања саопштила да се председник Танзаније Џон Магуфули заразио вирусом корона. А 17. марта је изненада умро са дијагнозом ковид-19. Јуна 2020. умро је 55-годишњи председник Бурундија Пјер Нкурунзиза. Децембра 2020. године умире и 52-годишњи премијер Свазиленда Амброз Мандвуло Дламини. Марта ове године у 56. години умире Амед Бакајоко, премијер Обале Слоноваче. И хронолошки последња прича у овом низу: 7. јула 2021. године у 53. години убијен је Жовенел Моиз, председник Хаитија.“
Њихови наследници одмах су огласили убрзану борбу против пандемије. „Три државе још увек настављају да се противе… Пажљиво ћемо пратити“ – пише Валентин Катасонов – „стање здравља председника Бурундија Еваристе Ндајшимије, председника државног савета Северне Кореје Ким Џонг Уна и председника Еритреје Исајаса Афеворкија.“
Оцвали капитализам је свет довео у стање да се све више онога у чему смо се нашли мора „пажљиво пратити“. Веровати у снове фундаментализма понижава људско биће до неподношљивости. Присуствујемо одговору на то.

[/restrict]

Један коментар

  1. Aleksandar Mladenovic

    Kad nema argumente on ih izmisli.
    Niko nije uklonio sa Vikipedije ništa.

    Čemu izmišljanje i laganje?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *