НИС организовао турнир у фудбалу за децу у оквиру Спортских игара младих у Сремској Митровици

Компанија НИС и ове године је део Спортских игара младих- највеће регионалне и европске манифестације за децу и омладину која се у Србији одржава већ осму годину за редом, а Сремска Митровица је била нова станица овог спортског каравана.  

У оквиру овог такмичења,  НИС је подржао турнир у фудбалу за децу узраста до 12 година, а за победнике турнира компанија је организовала ревијалну утакмицу са омладинском екипом Фудбалског клуба „Црвена звезда“. Такмичење које је за многe младe спортисте било испуњење сна, организовано је уз придржавање свих прописаних епидемиолошких мера.

Препознајући важност коју овакве манифестације имају за стварање здравих генерација и будућих шампиона, НИС већ дуги низ година подржава Спортске игре младих,  делећи заједничке вредности – подршку младима и здравом начину живота.

Спортске игре младих су највећа манифестација аматерског спорта за децу и омладину на овим просторима, призната од Међународног Олимпијског комитета, чији је основни циљ промоција здравог живота и пријатељства.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *