Потписан протокол о сарадњи између Компаније Дунав осигурање, ЈП Пошта Србије, Телекома Србије, Банке Поштанска штедионица

Као вид узајамног партнерства и добрих пословних обичаја, четири најзначајније привредне и финансијске институције у земљи – Компанија Дунав осигурање, ЈП Пошта Србије, Телеком Србија а.д., и Банка Поштанска штедионица а.д. – потписале су данас Протокол о заједничкој сарадњи. Потписивање Протокола представља важан корак у низу заједничких пословних подухвата, а који за циљ има да свим грађанима Србије на једном месту буду доступне најсавременије услуге поштанског саобраћаја, банкарства, осигурања и телекомуникација, као и помоћ развоју мање развијених подручја Србије.
„У развијеним европским земљама пракса којом се осигурање приближава клијентима преко банака, као и преко поштанских оператера и преко телекомуникација, одавно је пример добре праксе и један од начина на који се делатност осигурања развија кроз све сегменте привреде. Циљ потписивања Протокола о сарадњи јесте јачање међусобних активности, којима би компаније потписнице приближиле своје делатности свим грађанима и на тај начин допринеле развоју економског амбијента наше земље“, изјавила је председница Извршног одбора Компаније Дунав осигурање Ивана Соковић.
Потписивањем Протокола, руководиоци најзначајнијих привредних институција у земљи, председница Извршног одбора Компаније Дунав осигурање Ивана Соковић, в. д. директора ЈП Пошта Србије Зоран Ђорђевић, председник Извршног одбора Банке Поштанска штедионица Бојан Кекић и Владимир Лучић, генерални директор Телекома Србија, формализовали су дугогодишњу сарадњу ове четири компаније и поставили оквире за различите облике заједничког деловања.
Вишегодишње партнерство Компаније Дунав осигурање са странама потписницама представља темељ даљег развоја и продубљивања билатералне и мултилатералне сарадње, што се огледа у заједничким пројектима Компаније и њених партнера и у наредном периоду.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *