Изокренута еугеника на „аутопилотовом“ видику

Да ли се покушај протурања закона о „истополцима“ може схватити као саставни дио опасних тоталитарних тенденција Запада које се посвуда намећу у име идеолошки екстремног, а теоријски крајње спорног схватања појма слободе?

Најављени закони који се баве материјом тзв. „истополних заједница“ у Србији изводе нормативно обавезујуће посљедице залажењем у сферу приватности и утолико крше начела индивидуализма, за који је то подручје заштићено од државне интервенције – иако је декларативно оправдање тих предлога наводно унапређење индивидуалних слобода. Када двоје људи истог пола живе заједно, уз узајамну еротску наклоност, која се само претпоставља – јер нико споља не може, нити институционално има право знати шта они раде у ексклузивном забрану приватности – то фактички чини једну истополну животну заједницу. Оне и у Србији постоје, а у правном погледу ништа их не онемогућава. Но када „истополне заједнице“ постану предмет правног регулисања и институционалног признања у најави, тиме оне престају бити само приватна, а постају јавна, чак политичка ствар. Тиме се прави одсудан преседан, јер убудуће, с обзиром на нечију, арбитрарну процјену, штошта друго може престати да буде само приватна ствар. Примјера ради, управо на трагу диктата прохомосексуалистичког јавног „ума“, у неким земљама Запада изразито се сужава, начелно зајамчено, право родитељима да васпитавају дјецу сходно својим увјерењима – па и да дјеца треба да остану оног пола с којим су рођена.

- Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању

4 коментара

 1. Почело је шетњама. Сваки хетеросексуалац се питао – чему то јавно изношење своје интиме? Ко их ши ба по ушима да машу својим сексуалним настраностима, да се јавно декларишу? Траже своја права? као да је неко, ту популацију, ма у чему спутавао да уживају сва људска права? Давно су прошла времена кад се тако нешто кажњавало па и присилно лечило.
  Ето, после неколико година привикавања народа на њихову смешну Параду, постало је јасно да ништа ту није случајно и да није нимало смешно. Јер, дошло је време да се испоставе нови захтеви. Узимање учешћа политичара из врха државе, показало је, недвосмислено, да је све део плана, да ће педери (молим, ово је чиста српска реч, ја говорим српским језиком) бити подржани у свему што буду тражили. Засад, ту је захтев за истополним браковима, пардон, не баш тим речима, али изађе на исто – није шија него врат. Ту је и особа са сметлишта једног наопаког времена, да ствар доведе до закона. Откуд је искочила, опет, та Г. Чомић?
  Вучић – ћути, и то ћутање је громогласно, и све објашњава. Он покушава, и на тај начин, да удовољи захтевима сенилне ЕУ (уз ко зна које све још личне разлоге), опседнутој и преоптерећеној којекаквим бесмисленим коректностима – све да бисмо били примљени у чланство. Он је довео Г.Ч. да обави прљав посао; њему није важно што огромна већина његовог народа не жели ни Г.Ч. нити доношење таквог закона; њега не занима што се у васпитавање деце увлачи пропагирање педерастије као нечег лепог и веома пожељног (о, већ пушта корење; мали пример: мојој унуци, , 4. разред основне школе, друг је рекао да му се баш много свиђа друг из одељења); њега не брине што Србијом хара “бела куга”; њега се не тиче што ће из накарадног закона проистећи бројни тешко решиви проблеми и захтеви од којих је најстрашнији – захтев за усвајањем деце. Које деце, чије деце? Ова пророчица каже да ће се биолошким родитељима отимати деца, под разним изговорима. Све по закону – јер донеће се, узггред, и испред носа већ добро куване жабе, закончић који забрањује родитељима да васпитавају своју децу на традиционалан начин, а ако се супротставе, биће кажњени – па, одузимањем деце; он игнорише став Цркве који је недвосмислен… Још нам само фали да набавимо средства за штанцовање педера, по угледу на Канађане. Све то, као и актуелна корона, и све будуће короне које чекају свој ред; отрови из хране, земље, воде и ваздуха; велике могућности биоинжењеринга да вирусима утичу на плодност људи… полако ће да смањују популацију на Земљи…

 2. Unutrašnji dijalog

  Iz drugog ugla:

  HOMOSEKSUALIZAM (pederastija) – nakaradna izopačenost.
  Kaže homoseksualac Azdejković, vodja na čelu beogradskih pedera, da je on rodjen sa ženskim hormonima i od rodjenja težio da bude devojčica – ženski pol(!). Kako je moguće da je On (Azdejković) znao od rodjenja da će biti peder (srpski izraz), kao i drugi pederi navodno takvi rodjeni, – a njegovi roditelji to nisu znali?
  Drugo, Azdejković sigurno do osme-desete godine sigurno pojma nije imao šta su to homoseksualci-pederi, a tvrdi da je takav rodjen. Od koje godine je postao homoseksualac (15-18-25…) znači da su ga zaveli pederi! PEDERI PROIZVODE PEDERE. Po beogradskim javnim toaletime, WC-ima stalno pederi saleću mladiće i mladje momke, naročito iz provincija i sa sela, pod raznim izgovorima da ih smuvaju i uvuku u pederski život. O tome se ćuti, treba ispred WC-ima postaviti kamere!
  IZRAZ GEJ-HOMO – “POPULACIJA” je neprirodan-neobjektivan izraz! POPULACIJA je naziv za prirodno radjanje dece (muža i žene) – deca, narod su populacija. Homoseksualci su GRUPACIJA ljudi sa homoseksualnim ponašanjem!

 3. Unutrašnji dijalog o Kosovu

  unutrašnji dijalog:

  ISTOPOLNI BRAKOVI- nametanje diktature Zapada na hrišćanske-pravoslavne države. Takav homoseksualni-perverzni vulgarizam ne smeju da nameću muslimanskim-islamskim državama.

  Ako Srbija usvoji Zakon o “istopolcima” Srbiju očekuje nakaradna budućnost: Brograd će euforično da organizuje masovne GEJ PARADE, vršiće se pritisak i na Republiku Srpsku da “paradiraju pederi” isključivo pravoslavci i “uvezeni”? Isto po modelu masovnih gej parada u Americi, Njujorku, San Francidku, EU, Franciuskoj, Nemačkoj… gde je na stotine hiljada… pola miliona okupljenih pedera. mnogih sa golim zad*njicama “ponosno” parairaju(!)… sačivaj nas bože od nastranosti!

  Za Srbiju je to (homoseksualno paradiranje) vrlo opasno iz TRI razloga: PRVI RAZLOG, Srbija je u okruženju muslimana iz Bosne, Kosova, Albanije, Zapadne Makedonije, Juga Srbije… koji će sa većom mržnjom posmatrati pedersko paradiranje Srba, pogotovu Srbi sa KiM će trpeti mnogo veću mržnju i šikaniranje od šiptarskih separatista, naročito šiptarske dece, biće im ugrožen opstanak na svojoj teritoriji (KiM)? DRUGI RAZLOG je da će BELA KUGA kod srpskog naroda kontinuirano da se povećava, na radost šiptara-albanaca i drugih separatističkih elemenata koji vide šansu da enormnim natalitetom pregaze Srbe i zauzmu neki deo teritorije!? To je već evidentno u nekim krajevima, u Srbiji! TREĆI RAZLOG JE: pripremanje terena za Nato intervencije iz navodno “humanitarnih razloga”, da sprečavaju humanitarne katastrofe od navodno srpske agresije?

 4. Да ли то знају грађани Србије? Ја сам то чула на неком ТВ каналу који сам укључила случајно, и одгледала, скоро до краја, јер се радило о актуелној теми, накарадном закону о истополним браковима (иако се Г.Ч. уби објашњавајући да се ради “само” о истополном партнерству). Па питам: ДА ЛИ, ЗАИСТА, ПОСТОЈИ ОБАВЕЗА СРБИЈЕ ДА ДОНЕСЕ ТАЈ ЗАКОН САМО ЗАТО ШТО ЈЕ ЧЛАН САВЕТА ЕВРОПЕ? – кажу, та обавеза произилази из дотичног чланства. Шта ми имамо од тог чланства? Само обавезу да будемо послушни и да плаћамо чланарину?
  Да ли ће нам због тог чланства тражити, једном, да гајимо само нпр. четвртасте лубенице или искључиво црвене краставце, ако желимо да будемо чланови ЕУ? Зар није апсурдно да се једна држава, која себе сматра сувереном, оглушује о јавно мњење, о петиције за природну породицу… и да покорно слуша и следи баш све глупости? И ЗАШТО? Да ли треба да се радујемо новом једноумљу? – горем него неком извиканом пређашњем. Какви ће све захеви доћи пред члана Савета Европе? Може ли ико да стане на пут свим глупостима у које нас увлаче доконе бирократе које морају да оправдају ссвоје високе плате?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *