СУЂЕЊЕ ЗА СКАНДАЛ КОВИД-19

ПРЕНОСИМО

СВЕТСКА ПРАВДА

Британски сајт Ју Кеј колумн и аутор Јан Михаел Грау 17. фебруара 2021. објавили су занимљив текст о припреми другог Нирнбершког суда за колективну тужбу хиљада адвоката широм света у организацији америчко-немачког адвоката Рајнера Фуелмиха, који гони одговорне за скандал ковид-19 којим манипулише форум у Давосу. Фуелмих је добио на суду случај против аутомобилског дива Фолксваген (лажно представљање дизел-мотора као еколошких), као и против Дојче банке (за злочиначки подухват због манипулација ценама племенитих метала)

Пише Арна Шебаљ

Према Рајнеру Фуелмиху, све преваре које су починиле немачке фирме смешне су у поређењу са штетом – кризом коју је тзв. пандемија ковид-19 проузроковала и која и даље траје. Ову кризу ковид-19 требало би преименовати у „Скандал ковид-19“, а сви одговорни требало би да буду процесуирани због грађанске штете, манипулација и кривотворених протокола испитивања. Стога ће се међународна мрежа пословних адвоката изјаснити о највећем деликтном случају свих времена, скандалу о превари ковид-19, који се у међувремену претворио у највећи злочин против човечности икада почињен.
Истражна комисија ковид-19 основана је на иницијативу групе немачких адвоката ради покретања међународне колективне тужбе користећи англосаксонско право. Овде можете прочитати сажети превод последње комуникације др Фуелмиха од 15. 2. 2021. Цитирам: „Саслушања око 100 међународно познатих научника, лекара, економиста и правника, која је од 10. 7. 2020. спроводила Берлинска истражна комисија у вези с афером ковид-19, готово сигурно су показала да ’Скандал ковид-19’ ни у једном тренутку није био здравствени проблем. Уместо тога, радило се о учвршћивању нелегитимне моћи (нелегитимне јер је прибављена криминалним методама) корумпиране давоске клике преношењем богатства људи на чланове давоске клике, уништавајући, између осталог, мала и средња, а посебно велика предузећа. Платформе попут Амазона, Гугла, Убера итд. могле су тако присвојити свој тржишни удео и богатство.“

Статус истраге одбора ковид-19

Ковид-19 као диверзијска тактика корпоративних и политичких „елита“ како би се тржишни удео и богатство преусмерили с малих и средњих предузећа на глобалне платформе као што су Амазон, Гугл, Убер итд.; Допринос аудио-визуалног пореза реконструкцији новог медијског простора који нуди уистину независне информације; Осигурање регионалних пољопривредних структура; Израда сигурне регионалне валуте како би се спречило да нова валута дође „одозго“ а која ће се доделити у случају доброг понашања; Психолошка разматрања ситуације: како је дошло до ње?
Тужбе за поништавање одобрења вакцина, поднесене против Европске комисије, суђење у Њујорку о статусу ПЦР тестова, немачка суђења, канадска суђења, аустралијска суђења, аустријска суђења, суђења на Међународном суду правде и Европском суду за људска права.
„Видели смо оно што је потврђено изнова и изнова: ниво опасности који вирус представља приближно је исти као и код сезонског грипа, без обзира ради ли се о новом вирусу (у целости или делимично произведеном) или смо једноставно суочавање с грипом преименованом у ’пандемију ковид-19’. У међувремену, Дростенови ПЦР тестови не могу нам рећи ништа о заразним инфекцијама. Да ствар буде гора, здравствена и економска штета проузрокована мерама забрана и заштите толико је поражавајућа да морамо говорити о нивоу уништења који је историјски јединствен.“
„Чињеница да здравље никада није представљало проблем посебно је очита, осим што инјекције генетски експерименталних твари маскираних под вакцинацију сада масовно налажу озбиљну штету, укључујући смртне последице. Светска популација коришћена је као заморчић за ове експерименталне инјекције гена и поступно и изузетно брзо. Како би се становништво бацило у панику, уведене су опасне и штетне мере ограничавања (чак и према СЗО) обавезног, непотребног и опасног ношења маски и социјалног дистанцирања, непотребног и контрапродуктивног. Становништво је тако било спремно за инјекције.“
„У међувремену, све више и више људи, не само адвоката – с правом – захтева, поред тренутног престанка тих убојитих мера, и судску ревизију уистину независног међународног суда по узору на суђења у Нирнбергу. Пример таквог захтева и дирљив извод из говора енглеског лекара Вернона Колемана можете пронаћи на линку: https://youtu.be/T3DNV7v5i74.
„Уз то, интервју с узбуњивачем у берлинском старачком дому показује да је од 31 тамо вакцинисане особе – неке од њих присилно, уз надзор војника Бундесвера, а које су пре вакцинисања биле негативне – осам их је умрло, а 11 је добило озбиљне нуспојаве (2020news.de/whistleblower-aus-berliner-altenheim-das-schreckliche-sterben-nach-der-impfung/). У том контексту, ванредни састанак берлинског одбора за ковид одржан је у среду 17. 2. 2021, уживо и с бројним гостима који су учествовали путем зума. Од 14 сати сажеће се стање. Уз то, расправљало се о томе како се доприноси од пореза на накнаду за аудио-визуелну лиценцу могу задржати и користити за реконструкцију новог медијског простора који уистину служи слободи изражавања и како се доприноси већ плаћени за бесмислену пропаганду последњих 11 месеци могу повратити путем службеног обавештења. Било је прилога и расправа о томе како се може обезбедити снабдевање храном, посебно јачањем регионалне пољопривреде; али и стварањем регионалних валута, ако је потребно повратком ЕУ у ЕЕЗ, како осигурати да се политика клике Давос, која се темељи на штампању новца ни из чега, заустави и врати стабилним валутама.
„Изнад свега, стручњаци су објаснили како се могло догодити да се нађемо у овој незамисливој ситуацији уцене и пре годину дана. У другом делу сесије, с почетком у 19 сати, светски познате личности на високом нивоу коментарисале су стање тренутних међународних правних спорова, укључујући разне колективне радње, као што је горе сажето. Но расправљало се и о томе како главни починитељи, посебно политички починитељи овде почињених злочина против човечности могу и морају одговарати према грађанском и кривичном закону у оквиру новог Међународног суда правде који ће бити успостављен у складу с смернице суђења у Нирнбергу с међународном дистрибуцијом.“
Овде објављена веза до посебне седнице Одбора ковид доступна је од 17. 2. 2021. путем веб-странице Одбора: corona-ausschuss.de.
Шта је на коцки?
И на крају, како бисмо у потпуности разумели шта је све на коцки овог новог трибунала у Нирнбергу који би судио највећи деликтни случај свих времена, повлачењем лажи др Дростена о фалсификовању протокола тестирања ПЦР-а у име давоске клике, све ће доћи на ред: спонзори финанцијске олигархије, велики архитекта овог гигантског пројекта Клаус Шваб, политичари на челу ЕУ, потом крак извршења Дростенових и СЗО директива на основу којих су све западне владе донеле разорне одлуке о затварању, полицијском часу, обавезном ношењу маски и социјалном удаљавању, а данас и смртоносних вакцина за најстарије међу нама. А потом и све остале.
„Управо ће те истине срушити маске одговорних за почињене злочине. Политичарима који су веровали у ове корумпиране бројеве“, каже др Фуелмих. „Чињенице које су овде представљене спас су који ће им помоћи да започну толико потребну научну расправу, а који ће пасти заједно с тим злочинцима и шарлатанима.“
Осим тога, у светлу ове најновије комуникације др Фуелмиха, од посебног су интереса два предлога с ванредног састанка Одбора ковид у Берлину: Прво, начин на који се снабдевање храном може осигурати, што се чини донекле надреалним с обзиром на тренутну ситуацију. Према планирању Клауса Шваба за Форум у Давосу, то није случај. Предвидео је прекид у прехрамбеном ланцу с краја друге половине 2021 (nouveau-monde.ca/fr/la-quatrieme-phase-de-schwab/).
Друго, стварање регионалних валута. Јасно да берлински одбор за ковид већ предвиђа крах светске берзе који долази и који финансијска олигархија Форума у Давосу намерава да искористи за успостављање европске дигиталне валуте у очекивању да ће светска валута створити социјални кредит у кинеском стилу о којем ће постати зависна средња класа свих народа уништених затварањем њихових фирми, мале и средње индустрије и компанија, културне и туристичке индустрије, спортских објеката итд.
Ова два аспекта којих је западни свет жртва готово годину дана, логично би требало да буду довољно мотивишућа да бисмо дефинитивно схватили да смо суочени с „популицидом“ који тражи да нас сломи само ако останемо инертни, не радећи ништа.
Због тога би свако требало да учини све у својој моћи како би осигурао да ова међународна правна коалиција што пре почне с радом. У ту сврху сви ми који желимо да се придружимо колективној акцији француских правника да бисмо суделовали у поновном освајању наших слобода требало би да хитно ступимо у контакт с колективном акцијом: francesoir.fr/opinions-entretiens/interview-me -virginie-de-araujo-recchia-avocate-au-barreau-de-paris. Наше преживљавање и преживљавање наше деце зависе од тога.

3 коментара

  1. О, коначно је неко у свету устао против ове наметнуте пошасти!
    Све што је овим написом апострофирано, ја, као мали човек из народа, у облику питања, почела сам да постављам још пре десетак месеци, касније и у виду коментара и критике.
    Основа за размишљање била је: свакодневно бомбардовање броевимај оболелих и умрлих – као да мислећи човек не може да сабере два и два, тј. да лако израчуна смртност која је – на нивоу смртности од сезонског грипа, а далеко, далеко испод смртности од других заразних болести, малигних и свих оних масовних незаразних, саобраћајних несрећа и глади, за шта нико и не хаје.
    Паника је била циљ, а лепо је речено да ЈЕДИНО ЧЕГА СЕ ТРЕБА ПЛАШИТИ ЈЕ – СТРАХ. Он је учинио оно што ниједна војска нити оружје није могло, никАд, током целе историје: бацила је целу планету на колена, урушавајући економије, здравство…; све што је човеку важно као што су људски контакти постало је СМРТНО ОПАСНО.
    Позорница је постављена да би се, крајње опскурна, рекла бих, опасна – непосредно или на одложено време – вакцина радо прихватила и то као једини спас: треба само потурити руку…
    Вакцина, која то није, јер НЕ МОЖЕ ДА БУДЕ, за тако кратко време, осим ако није створена раније, као део плана са дизајнираним вирусом; која, у првим серијама не мора да буде штетна, али у следећим… Да таква “вакцина”, из руке оних који отворено заговарају “златну милијарду”, пре може да буде средство еутаназије најстаријих, као и тестирање, на мрачни део ефикасности, на неограниченом броју добровољних опитних кунића с разним серијама “вакцине”, подешаваних у ходу. Ту, свакако спада и злочиначки утицај на генетски код младих, као одложено дејство, јер је направљена, како никад ниједна није, на делу генетског материјала као носиоцу…
    СЗО одиграла је срамну улогу, почев од забране обдукција, које би, путем утврђивања патоанатомског супстрата, указала на путеве лечења; повлачењем јефтиног делотворног лека, е да би се прихватиле милонске дозе “вакцина”, тј. неко дебело профитирао… али и захтевом да се сви умрли, у току епидемије, проглашавају жртвама ковида. Даље, непостојање било каквих научних студија о непознатом вирусу (сад знам да их има, али никад нису прокрчиле пут до ширег аудиторијума, јер су – непожељне), итд.
    А док се у лечење ковида улаже све, дотле бројни други, животно угрожени болесници умиру, чекајући свој ред за лечење, операцију…
    У незамисливу, али провидну ствар, за мене, спада и ЗАБРАНА, преко компаније Твитер, негативног говора о вакцини – све ће бити обрисано, рекоше…
    За мене, упадљиво је било ћутање земље са веома развијеном науком, здравством, фармацеутском индустријом – Кубе. Она ћути, ради и урадиће
    Током година, ређали су се: АИДС, САРС, МЕРС, птичји, свињски ГРИП: са сидом сам први пут почела да схватам да се вируси – производе! има и где, а и зашто.
    Као шлаг на торту, дошао је план за Велики ресет – недвосмислено отворени путеви даљег “обрачуна” са непожељним и бескорисним делом човечанста . свим средствима.
    А рекох и да пророчици Касандри нико не мора да верује – време ће бити сведок.

    8
    3
  2. Hvala Gospodu da ima ljudi sa svešću i da razmišljaju za narod cele planete! Podrška svim advokatima,doktorima,ljudima koji se bore za nas obične smrtnike a protiv ološa miljardera,bogatunaca koji ne znaju šta će sa sobom i svojim parama da rade i rešili da se igraju sirotinjom ……..

    2
    2
  3. I, sta bi od sudjenja? Ahhh da, jos je u masti avaxa 😀

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *