НИС и Crédit Agricole банка креирали картицу за одложено плаћање горива намењену пољопривредним газдинствима

Компанија НИС и Crédit Agricole банка креирали су нову кредитну картицу AgroBlue за одложено плаћање горива, намењену пољопривредним газдинствима, за куповину горива на NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама. AgroBlue картица омогућава одложено плаћање деривата, до шест месеци за износе од 6.000 динара и више.

 „Креирањем ове јединствене услуге, са нашим дугогодишњим партнером Crédit Agricole банком, желели смо да изађемо у сусрет свим пољопривредним газдинствима за куповину горива на NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама и омогућимо им да започну своје сезонске радове на време, а одложе трошкове плаћања горива, који представљају веома значајну ставку у њиховом буџету. Нова AgroBlue кредитна картица управо то омогућава – одложено плаћање “, изјавио је Павел Кандалинцев, директор Дирекције за малопродају у НИС-у.

Сви корисници НИС Agro картице куповином горива на NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама остварују право на попусте, а те погодности важе и за коришћење нове AgroBlue картице.

„Crédit Agricole једна је од 10 највећих банкарских групација у свету, која стратешки подржава пољопривредну производњу. Приоритет нам је изврсност у раду са клијентима, због чега смо нашу понуду за пољопривредне произвођаче додатно обогатили креирањем AgroBlue картице. Рад у интересу наших клијената и друштва за нас значи пружање најбоље могуће услуге за више од 16.000 пољопривредних домаћинстава, малих, средњих и великих предузећа, као и подршку српској економији, посебно у пољопривредном сектору који је један од њених стубова раста“, изјавила је Јелена Павловић, члан Извршног одбора Crédit Agricole банке, одговорна за корпоративну и агро дивизију.

За добијање AgroBlue картице потребно је поднети захтев у одабраној експозитури Crédit Agricole банке, а затим ће кориснику стићи sms порука да може преузети своју картицу у филијали банке.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *