Кристална вода као лек

Стара словачка пословица каже да је чиста вода први и најважнији лек на свету. Човечанству је било потребно дуго да се присети ове мудрости и почне поново да цени моћ чисте пијаће воде. Тренутно у свету вода важи за један од неколико најважнијих природних ресурса, а процењује се да ће је у будућности бити све мање.
За правилно функционисање организма човека саветује се дневни унос воде између 1,5 и 2 литра, али поред количине важан је и квалитет воде коју конзумирамо. Из тог разлога, важно је да ценимо водна богатства којима наша земља обилује. Србија поседује више стотина извора пијаће воде, оплемењених благодетима поднебља на којем извиру.
Национални парк Фрушка гора територија је с изузетно бројним извориштима пијаће воде, а осим што поседује обилна водна богатства, дом је и за различите биљне и животињске врсте. Међу свим изворима на прелепој војвођанској планини, својим јединственим карактеристикама издваја се извор кристално чисте, питке Јазак воде.
Услед тога што свој пут пробија кроз стене старе више од 30 милиона година, Јазак воду својим током оплемењују минерали неопходни за добро функционисање организма, а захваљујући оптималној pH вредности ова вода пружа оптималну хидратацију и чини је погодном за свакодневну конзумацију.
Јазак вода – природно добра вода и прави избор за сваки ваш дан!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *