Зечевизија – Часови борбеног атеизма

Како је поводом „случаја Мика Алексић“ на широј друштвеној сцени, а посебно на телевизијама Н1 и Нова С, представљена „матрица злочина на коме цело српско друштво почива“, и какве везe с тим има пливање за Часни крст?

У времену ковида и мера које је Кризни штаб додатно укрепио уочи јануарских празника, а СПЦ одмах прихватила без примедби, дошло је опет до излива антиправославних (читај: антисрпских) умотворина једне сасвим одређене друштвене групе, што не би било никаква новост да се у ноторној другосрбијанској мантри овога пута није открило присуство једног ширег и, чини се, малигнијег контекста. Иначе, не би нам падало на памет да придајемо значај твиту Весне Пешић („Гори од Мике Алексића су ови лудаци што пливају за часни крст. Они би силовали и убијали децу, а њихови очеви су то већ радили у Сребреници и Вуковару. То све треба затворити у лудницу да сачувамо будуће генерације од нових геноцида. И корону шире крстом“) насталом у духу познате антисрпске параноје ове живописне социолошкиње, у тренутку у коме се богојављењско пливање временски поклопило са скандалом око београдског учитеља глуме, који је своје часове започињао читањем „Оченаша“. Зачас се ту створила и чувена Бранкица Станковић: „Прво Оченаш па онда силовање.“ Телевизије Н1 и Нова С добиле су нову џебану. А у каквој су вези Мика Алексић и богојављењска водица са Сребреницом и Вуковаром показаће још истог дана интервју „Истиномера“ с Алексејем Кишјухасом, колегом Весне Пешић по струковној и антисрпској линији.

- Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању

3 коментара

 1. posmatrač i svedok

  Šta je tu Brankica izmislila? I bilo je prvo Očenaš pa silovanje. Šta tu nije jasno?

  4
  13
  • Неброд

   Немој те тако, идемо редом прво је био оче наш, па Шекспир, па вежбе глуме па силовање. Значи док је трајао утицај молитве радио се Шекспир онда се прешло на часове глуме (где се глуме брижни родитељи) па тек онда дошло силовање. Значи силовање је проузроковано часовима глуме и читањем Шекспира а не читањем молитве

 2. Ispade da su srbi hriscani

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *