Век одговорности

Драги наши клијенти,

Банка Поштанска штедионица, ваша Банка, у години која је пред нама, обележава 100 година постојања и непрекидног рада. Век одговорности за сигурну будућност.

Традиција узајамне лојалности дуга 100 година даје нам за право да кажемо: Најдуже се знамо! Слушајући ваше жеље и потребе, осавремењујемо се и усавршавамо уводећи нове производе и услуге: плаћање националном Дина картицом на рате, Пензију унапред, плаћање мобилним телефоном, подизање готовине уз плаћени рачун код трговаца, мобилне експозитуре.

Између нас је одавно успостављен принцип 2П – поштовање и поверење. Захваљујући вама, Банка Поштанска штедионица је данас јака, сигурна и стабилна банка са јасно артикулисаним државним интересом, тачним и рестриктивним резултатом. Постојимо, растемо и радимо за вас.

Да бисмо били Још ближе вама, у претходне четири године проширили смо пословну мрежу по целој земљи тако да вас данас чекамо на 189 локација.

Време у којем живимо научило нас је да је најбитније да смо здрави и да нам је здравље оних који су поред нас битно колико и наше. Управо због тога, најважнији задатак који је пред нама и у следећој, али и у годинама које долазе, јесте заједништво и брига једних за друге.

Старо веровање каже да свако од нас постоји док не сагради своју кућу. То значи да ћемо постојати још много година јер никада нећемо престати да градимо кућу у коју сте увек добро дошли.

Жеља нам је да нашу Банку осећате као своју, а ми вас као део породице. Надамо се да смо у томе успели, што показују наши резултати, јер ми више нисмо ни обични ни мали већ изузетно препознатљиви са намером да будемо још бољи, ефикаснији и сигурнији партнер и држави и клијентима.

Ово је само првих сто година. Наших и ваших. Заједничких.

Вама и вашим породицама желимо срећну Нову годину и божићне празнике и Банку какву и ви и ова земља заслужујете – најбољу.

Ваша Банка Поштанска штедионица

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *