Покоравање

Како НАТО намерава да стабилизује Западни Балкан у наредних 10 година

Bест једва да је и објављена у нашим медијима. А пажњу јавности привукла је још и мање, што значи да је реч о догађају који није био намењен (зло)употреби зарад домаће политике. Опет, нема баш никакве сумње и да је крајње педантно евидентиран свуда где се такви поступци заводе. Па му је и значај утолико већи.

УКРАЈИНСКА РЕЗОЛУЦИЈА Елем: Србија је у Генералној скупштини Уједињених нација овог понедељка гласала против једне украјинске резолуције о Криму и Азовском и Црном мору. Имала је и опције да се уздржи од гласања, и да се на гласању не појави уопште; разуме се, могла је и да гласа за резолуцију коју је поднела Украјина а подржале су је Сједињене Америчке Државе и сви њихови сателити између Немачке и Папуа Нове Гвинеје.

- Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању

Један коментар

  1. Tоплица

    Твоје речи и ставови нису нам једном окрепиле душу, драги наш Никола, али свеједно, у питањима наше чврстине и спремности да се одупиремо – моја ништавност остаје песимистична. Гледам како се додатне милијарде $ ласно сливају к нама, досежу и до најширих слојева, да би се ти слојеви темељно и ажурно бавили глодањем коски и ничим другим. Дај мили Боже да сам у криву !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *