Слободна штампа

Данас се као и пре стотине година расправља о слободи штампе. Слободне су, наређују послодавци са чим се слажу извршиоци, домаћи НАТО стипендисти, оне новине које Србе, државу Србију, Српску православну цркву и све што има придев српски разапињу и черече

Срби! Нисмо криви! НАТО је злочинац! Браћо и сестре, ми Срби смо жртве! Ко вам другачије каже – лаже! Хиљаде грађана Србије, наших пријатеља, деце, рођака умире од рака изазваног НАТО бомбама. Нико не одговара.

* Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању *

2 коментара

  1. Vaso Petković

    Više je neizdržljivo slušati laži i obmane o slobodi štampe,koja je u vlasništvu zakletih neprijatelja Srba i svega što je srpsko i pravoslavno !.Nikad novine nisu plasirale više poluistina,laži i obmana samo da se sakrije prava ISTINA i krajnja zla namjera.Nije dovoljno što “lažu i kleveću”,već Srbi sami po sebi moraju da pljuju i sami sebe da ubjeđuju da su fašisti,zločinci i tirani.
    Tako pravi fašisti i nacisti misle da mogu se osloboditi i oprati od svog fašizma okrivljujući Srbe koji su najviše stradali od fašizma u poređenju sa drugim narodima.
    Mislim da je krajnje vrijeme da se vrati Zakon o štampi Kralj Petra I Karađorđevića koji je imao samo jedan član :”Štampa u Srbiji je slobodna ” !!!!!!Neka piše ko šta hoće,ali se za napisanu laž i uvredu mora sudski odgovarati.!!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.