Предизборне палице

Да ли црногорски режим, поред државног, планира и класични тероризам према Србима?

Председник Црне Горе Мило Ђукановић политички је надживео четири америчка председника, а планира и петог. Зна се да је то успео крађом избора уз помоћ Запада, али и црногорске мафије. То је један од разлога што је црногорско подземље, уз албанско, најјаче на Балкану и у самом врху европског криминала. Сумње да је трговина дрогом уз помоћ криминалаца постала „јака привредна грана“ Црне Горе и те како имају смисла ако се само мало захвати та жабокречина; довољно је навести само најновију информацију да је недавно немачка полиција на броду „Будва“, под црногорском заставом и са црногорском посадом, у луци Хамбург запленила пола тоне кокаина. Код такве спреге криминалцима је животно важно да Ђукановић остане на власти, и они су му са својим криминалним методама увек на располагању.

ПРЉАВЕ ОПЕРАЦИЈЕ Предстојеће изборе у септембру Мило Ђукановић не може добити легално, и зато панично спрема нову подвалу. Прошле изборе је добио монтирањем бомбастичне афере о припреми пуча и атентата на њега, из чега је закључио да су афере и хаос одличан амбијент за превару.
Нова конструкција заснована је на лажима да је опстанак Црне Горе угрожен хибридним ратом и „малигним руским утицајем“ у коме активно учествују Србија и СПЦ преко Срба у Црној Гори.
Прва идеја била му је да прљави посао уместо њега уради неко други. Покушао је да превари и злоупотреби читав НАТО наметањем става да је одбрана његовог режима, у ствари, одбрана алијансе. Међутим, то бар за сада није успело. Након тога Мило се потпуно окреће комшијама, хрватском и албанском фактору, и наравно, већ традиционално, црногорској мафији. Уз њихову помоћ креће сурови обрачун са онима који му нису наклоњени, пре свега Србима и СПЦ. У том обрачуну не бирају се средства и све је дозвољено. За победу нису довољни само терор и сирова сила обичне полиције и специјалаца, него се поред тога планирају специјалне прљаве операције од стране црногорске Агенције за националну безбедност (АНБ) уз помоћ хрватских, албанских и „косовских“ служби. Више се не бирају средства јер неке информације указују да се, поред државног, Милов режим одлучио и за класични тероризам.

- Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *