„Гаспром њефт“ потписао нови спонзорски уговор са фудбалским клубом „Црвена звезда“

„Гаспром њефт“ је продужио уговор о сарадњи са фудбалским клубом „Црвена звезда“.  Компанија сарађује са овим фудбалским клубом током последњих 10 година, а у складу са новим споразумом „Гаспром њефт“ остаје генерални спонзор „Црвене звезде“ до средине 2022. године.

„Наша сарадња са ‘Црвеном звездом’ је својеврстан симбол односа ‘Гаспром њефта’ према земљи у којој компанија већ више од 10 година успешно учествује у развоју енергетског сектора, као и према грађанима Србије. ‘Црвена звезда’ је један од најтрофејнијих клубова, који има огромну армију навијача, и то не само у Београду, већ и на територији целе бивше Југославије. Ми видимо спонзорски уговор као ефикасан маркетиншки инструмент промоције наше GAZPROM мреже бензинских станица и мазива бренда G-Energy на Балкану.  ‘Црвена звезда’ нас годинама радује како постигнутим спортским резултатима, тако и развојем академије клуба.  Потписивање новог споразума је логичан корак у наставку наше дугогодишње сарадње“, изјавио је Александар Дибаљ, члан Извршног одбора „Гаспром њефта“.

„Наставак сарадње је одлична вест не само за наше навијаче, већ и за српски фудбал у целини. ‘Гаспром њефт’ је подржавао ‘Црвену звезду’ у најтежем, али и за клуб најуспешнијем периоду у новијој историји. Сигуран сам да су испред нас нове победе и успеси, за које је подједнако заслужна и руска компанија. Симбол тих победа је лого на дресу фудбалера ‘Црвене звезде’“, изјавио је Звездан Терзић,  генерални директор фудбалског клуба „Црвена звезда“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *