ПОРИЦАЊЕ ЗЛОЧИНА

Убили сте, Јенсе, 88 деце, преко хиљаду цивила, порушили фабрике, болнице, школе, мостове. То је истина. Онај ко скрива злочин је злочинац као и онај који га је починио

Срби! Нисмо криви! НАТО је злочинац! Браћо и сестре, ми Срби смо жртве! Ко вам другачије каже – лаже! Хиљаде грађана Србије, наших пријатеља, деце, рођака умире од рака изазваног НАТО бомбама. Нико не одговара.

ЕПИЗОДА РАТНОГ СЦЕНАРИЈА Духови или Тројице су покретан празник, који увек пада у педесети дан од Васкрса. Посвећен је силаску Светог духа на апостоле. Уједно је и велики народни празник који православни Срби с радошћу славе. У многим селима у Шумадији ишле су крстоноше. Некад су у поворци били и коњаници, а сва деца свечано обучена у нова одела.
Баш тај дан, велики хришћански празник, изабрале су НАТО убице, пре двадесет година, 1999, да бомбардују мост у Варварину, усред бела дана када је на њему било пуно света који се враћао са службе из православне цркве. И то два пута у размаку од десетак минута. Да би убили што више цивила, јер јасно је да мета није био мост већ цивили међу којима жене и деца. Најгнуснији ратни злочин за који нико није одговарао. Нити ће пред овоземаљским судом одговарати. Злочин који се учини над Србима није злочин већ легитимни циљ да би се спречила хуманитарна катастрофа на Косову и Метохији, изјави пре неки дан Јенс Столтенберг, генерални секретар НАТО злочинаца. Изјави без имало срама, чак с поносом јер су зауставили режим Слободана Милошевића. Срам вас било, Јенсе, јер безочно лажете. Нисте зауставили те 1999. године режим Милошевића. Владао је он до наредних избора који су били у јесен 2000. године. Успели сте да Србе протерате са Косова и Метохије, да окупирате део Србије и да никад на делу не спроведете оно што је потписано у Резолуцији 1244. Све сте слагали, лажете и даље. На Бога не мислите. Могли сте једноставно да прочитате књигу Габријеле Снефт „Мета – Варварински мост“ у којој ова честита Немица и новинар, писаном речју и фотографијама, документовано доказује злочин који су учиниле НАТО убице којима сте ви, Јенсе, на челу.
У предговору првом издању књиге др Бернард Грефарт је написао: „Овде је једна фото-репортерка речју и сликама забележила малу епизоду великог ратног сценарија НАТО против Југославије… Приватна тужба за накнаду штете коју је адвокат Урлих Дост, у име 27 жртава, односно њихових породица, 24. децембра 2001. поднео Основном суду у Бону, вратила је у жижу јавности мрачно поглавље рата НАТО-а против Југославије. Овај судски поступак подигао је делић пропагандног вела којим су НАТО и медији прекрили бомбардовање Савезне Републике Југославије“.

АГРЕСИЈА, А НЕ КАМПАЊА Све наведено је написао Немац који је двадесет година радио као професор међународног права. Суд у Немачкој је одбацио тужбу. Наводно није надлежан. Толико о владавини права у евроунијатској Немачкој. Код других право не влада за разлику од њих где право цвета.
Ви, Јенсе, поричете злочин који је НАТО починио. Говорите о легитимној кампањи, као да је у питању изборна или рекламна кампања за кекс или нов детерџент за прање веша, упорно избегавајући да употребите реч агресија и то без одлуке Савета безбедности Уједињених нација. Не вреди избегавати истину. НАТО је починио незапамћен злочин над једном сувереном европском земљом и њеним грађанима. Убили сте, Јенсе, 88 деце, преко хиљаду цивила, порушили фабрике, болнице, школе, мостове. Поља, шуме, реке и ливаде затровали сте отровима и осиромашеним уранијумом. То је истина. Ви сад покушавате да заташкате злочин. Онај ко скрива злочин је злочинац као и онај који је злочин починио. На срећу, Бог постоји и једног дана сви ћемо пред њега изаћи. И ви, Јенсе. Будите сигурни.
Свима предлажем да прочитају књигу Габријеле Снефт о убијању цивила у Варварину, на мосту у центру града. Толико можемо.
Као последица свега што су НАТО злочинци учинили, сад стиже порука из Приштине, да ће срушити православни храм Христа Спаса и на том месту подићи Музеј геноцида.
Желе сопствене злочине да припишу другоме, односно нама Србима. Зато је важно да не заборавимо злочине који су над нама учињени, нити да заборавимо злочинце који су их учинили. Снимимо филм о злехудој судбини младог Слободана Стојановића и прикажимо стравичан злочин свима у свету.
Молимо се за српске хероје Радована Караџића, Ратка Младића, капетана Драгана. Молимо се за здравље Џулијана Асанжа. Помозимо нашој браћи и сестрама који живе на Косову и Метохији. Чувајмо Републику Српску. Догодине у Призрену.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *