ВИЛИЈЕМ ЕНГДАЛ – Генетичка модификација људи – нова Еугеника

О најновијим дешавањима у оквиру генетичког инжењеринга, разговарали смо са једним од најбољих истраживача и познавалаца скривене агенде за генетичко модификовање организама, Вилијамом Енгдалом, аутором књига чији се значај не може занемарити

Шокантна вест да је тим научника који раде у Кини успео да генетичким инжењерингом измени ДНК недавно рођених људских близанаца како би их наводно учинио генетски имуним на ХИВ инфекцију, показао је да су експерименти на људима ушли у фазу у којој је могуће реализовати еугенички мастер план: дизајнирање људи по мери како би се уклопили у свет генетички модификованих организама који увелико контаминирају планету. Законске регулативе за деловање моћних био-технолошких компанија попуштају пред еугеничким плановима широм света, којима ће у Србији, захваљујући изменама Закона о безбедности хране, широм бити отворена врата. Наш саговорник Вилијам Енгдал један је од највећих стручњака у овој тематици, аутор књига попут „Семе уништења: Скривена агенда ГМО“, која показује да се еугеничкa идеја крије у основи наметања генетички модификованих организама (ГМО), која, како аутор каже у предговору „надилази све што је овај писац током свог рада открио на подручју економских и политичких догађаја, нафте, светске пољопривреде и трговине…“ „Завера о манипулацији генима, јер то јесте завера, тако је велика да измиче људској машти. Она је тако смела и истовремено тако једноставна да је до данас успевала да прође углавном неоткривена“, навео је он.
Шокантна вест која је крајем прошле године драматично узнемирила светску јавност, указала је на централни пројекат новог светског поретка – дизајнирање људи, које је постало могуће коришћењем криспер технологије. Можете ли за наше читаоце објаснити о чему се ради?
Та шокантна вест показала је да је тим научника који раде у Кини успео да генетички уреди ДНК недавно рођених људских близанаца како би, наводно, постали генески имуни на инфекцију ХИВ-ом, што је више него бизарно и неодговорно. Та вест нам сугерише да одређени истраживачи праве опасне експерименте како би на крају остварили еугенички сан – да дизајнирају људе. Ја их зовем бебе Голем, јер када технологија почне да сече и спаја људски ДНК без сигурности да ће резултат бити стабилан или здрав за људску врсту, онда се управо ради о нестанку људске врсте. У средњовековном и древном јеврејском фолклору, Голем је биће које је магично створено у потпуности од неживих материја као што је блато. Големи немају душу. Слично томе, кинески експеримент који тврди да су створени „први успешно генетички модификовани људи“, када погледамо иза површних ступидних прича, представља разлог за паљење свих аларма.

* Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.