НОВА GAZPROM БЕНЗИНСКА СТАНИЦА КОД ВЕЛИКЕ ПЛАНЕ

НИС ОТВОРИО ЈЕДИНСТВЕНИ МАЛОПРОДАЈНИ ОБЈЕКАТ У ОВОМ ДЕЛУ ЕВРОПЕ

GAZPROM бензинска станица код Велике Плане

Компанија НИС отворила је нову GAZPROM бензинску станицу на аутопуту Београд-Ниш код Велике Плане.  

Реч је о двадесет и првом малопродајном објекту  НИС-овог премијум бренда у Србији и првој бензинској станици у овом делу Европе која је опремљена врхунском дигиталном технологијом, мултимедијалним паноима на фасади, као и мултимедијалним екранима, захваљујући којима ће потрошачи моћи у сваком тренутку да се информишу о актуелним понудама бензинске станице. Специјална расвета омогућиће да нова бензинска станица у вечерњим и ноћним сатим сија у различитим бојама што чини овај објекат још атрактивнијим. Модерни амбијент који је постао већ препознатљив стандард у пословању GAZPROM премијум сегмента НИС-а обогаћен је допунским садржајем – отвореном баштом са покретном тендом, дечијим игралиштем као и фитнес „кутком“ са справама за вежбање.  

Изграђена у складу са најмодернијим технолошким, безбедносним и еколошким стандардима, новоотворена бензинска станица располаже савременом опремом, као и двостраним мултиплекс аутоматима за точење горива. Нови визуелни идентитет и најмодернији дизајн нове бензинске станице употпуњује понуда широке палете деривата домаће производње.  Стандардни портфолио горива врхунског квалитета обогаћен је понудом премијум G-Drive деривата, као и ОПТИ ТНГ унапређеног квалитета из Рафинерије нафте Панчево. Потрошачи  у сваком тренутку могу да рачунају на брзу и ефикасну услугу, богату гастрономску понуду и пажљиво одабрани асортиман допунских производа који им је доступан у оквиру Drive Café ресторана.

Пуњач за електричне аутомобиле на GAZPROM бензинској станици код Велике Плане

Као компанија која је у свим сегментима пословања посвећена иновацијама, и у складу са захтевима тржишта, НИС на новој GAZPROM бензинској станици код Велике Плане по први пут нуди потрошачима услугу пуњења возила на електрични погон. На тај начин НИС је постао прва велика мрежа бензинских станица у Србији која је инсталирала пуњач за електричне аутомобиле.

„Компанија НИС је усмерена на континуиран развој и модернизацију своје малопродајне мреже. Потребе наших потрошача су нам на првом месту и стога непрестано унапређујемо квалитет производа и услуга на нашим бензинским станицама. На новој GAZPROM бензинској станици омогућили смо и пуњење аутомобила на електрични погон, чиме смо потврдили да остајемо доследни развоју продајне понуде и даљим улагањима у  нове технологије“, изјавио је Алексеј Черњиков, директор Блока Промет НИС-а, поводом отварања новог GAZPROM малопродајног објекта.

Пуњач за електричне аутомобиле на GAZPROM бензинској станици код Велике Плане

Додатна информација:

GAZPROM бензинске станице представљају модерну малопродајну мрежу којa послује на четири тржишта Југоисточне Европе нудећи високи квалитет понуде и услуге потрошачима Србије, Бугарске, Румуније и Босне и Херцеговине. Пажљиво одабраном понудом допунског асортимана, као и константним унапређењем услуге и производа, GAZPROM  бензинске станице усмерене су на задовољење потреба најзахтевнијих потрошача. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *