G-Drive тркачки болид у ТЦ „Ушће“

Тркачки болид руског G-Drive Racing тима, троструког шампиона Европске серије „Ле Мана“ и светског шампиона у тркама издржљивости (FIA WEC) у категорији LMP2 , биће изложен до 7. априла у ТЦ „Ушће“ у Београду.

Посетиоци тржног центра као и сви они који нису били у могућности да виде ово импресивно возило у оквиру 54. Међународног салона аутомобила, на G-Drive штанду компаније НИС, имаће прилику да током наредних седам дана посведоче једној од главних атракција овогодишњег Сајма аутомобила – G-Drive прототипу Oreca. Ова моћна тркачка машина G-Drive Racing тима опремљена је атмосферским мотором Nissan V8, запремине 4,5 литра, што возачу ставља на располагање око 490 коњских снага, док  са масом од 900 kg развија невероватну брзину  до 340 km/h.  

Осим што ће имати прилику да добију све информације о моћном возилу руског тркачког тима, дељењем своје фотографије поред G-Drive Racing тркачког болида на друштвеним мрежама, посетиоци ће имати могућност  да освоје ваучере за попуст на премијум G-Drive гориво, у чији квалитет потрошачи могу да се увере  на свим NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама у Србији и региону.

Премијум G-Drive, званично гориво G-Drive Racing тима, захваљујући активним компонентама последње генерације, доприноси повећању снаге мотора, побољшању динамике убрзања, док истовремено пружа професионалну заштиту система за гориво.

Додатна информација:

GDrive Racing – руски тркачки тим,  од 2013. учесник међународних трка издржљивости у класи прототипова LMP2, уз подршку G-Drive премијум горива. GDrive Racing тим победник је FIA WEC светског шампионата за 2015. годину у класи прототипова LMP2 и троструки је шампион Европске серије Ле Манa (ELMS) у периоду од 2016-2018. год. Чланови тима до сада су 23 пута овенчани победом у тркама, а више пута су се пењали и на победничко постоље легендарног маратона „24 часа Ле Мана“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *