Роман Русинов – специјални гост на GAZPROM бензинској станици „Нови Београд“

Шампионско точење горива за НИС-ове потрошаче

Сви Београђани као и гости престонице који су се данас зауставили да наточе гориво на GAZPROM бензинској станици „Нови Београд“, чувеној „Дејтонки“, имали су јединствену прилику да се упознају са Романом Русиновим, главним возачем и менаџером G-Drive Racing тима.

Роман Русинов, једини руски возач који је понео титулу светског шампиона, точио је гориво потрошачима и кроз неформалан разговор поделио са њима лично искуство као и  занимљивости о успесима G-Drive Racing тима, носиоца титуле троструког шампиона Европске серије „Ле Ман“ и традиционалног фаворита легендарне „24 часа Ле Мана“ трке издржљивости.

Поред дружења са шампионом, компанија НИС је на GAZPROM бензинској станици „Нови Београд“ припремила за возаче пригодне поклоне из  богате понуде робе широке потрошње која је, поред горива врхунског квалитета домаће производње,  доступна потрошачима на свим NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама.

G-Drive Racing тим под вођством Русинова ове године, уз подршку премијум G-Drive, званичног горива тима, креће у поход на четврту шампионску титулу Европске серије „Ле Ман“. У основне предности овог премијум деривата који је доступан на свим  NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама спадају повећање снаге мотора, побољшање динамике убрзања као и професионална заштита система за гориво.

Додатна информација:

GDrive Racing  – руски тркачки тим,  од 2013. учесник међународних трка издржљивости у класи прототипова LMP2, уз подршку G-Drive премијум горива. GDrive Racing тим победник је FIA WEC светског шампионата за 2015. годину у класи прототипова LMP2 и троструки је шампион Европске серије „Ле Ман“ (ELMS) у периоду од 2016-2018. год. Чланови тима до сада су 23 пута овенчани победом у тркама, а више пута су се пењали и на победничко постоље легендарног маратона „24 часа Ле Мана“.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *