ЈЕР ДРУГУ СРБИЈУ НЕМАМО

Док Хрвати прекрајају и осмишљавају своју хисторију, наши сународници снимају филмове о интими и нелагоди, а за коју су криви други Срби. Зашто нико не сними филм о малом Слободану Стојановићу кога је зверски заклала Ељфета Весељи?

Срби! Нисмо криви! НАТО је злочинац! Браћо и сестре, ми Срби смо жртве! Ко вам другачије каже – лаже! Хиљаде грађана Србије, наших пријатеља, деце, рођака умире од рака изазваног НАТО бомбама. Нико не одговара.

НИ ЊИМА НИЈЕ ЛАКО Ништа ново под капом небеском! Из нашег комшилука свесрдно раде на измишљању сопствене историје. Немају своју па мора да измишљају. Мењају хисторију у складу с тренутним потребама. Бришу злочине учињене над Србима. Зато користе државна средства, филм, телевизију, интернет. Слика и прилика малих наследника Вељка Булајића, редитеља који ће у дневнополитичке сврхе, а уз помоћ државне касе, ширити лажи о Србима и зато бити „овенчани“ златним колајнама и другим наградама.
Морам признати да им није лако. Прво морају да измисле језик. Нема смисла, кад су већ променили име те постали „Хрвати“, „Црногорци“, „Бошњаци“, „Босанци“, да говоре и пишу српским језиком. Нису они Аустралијанци, Американци, Аустријанци ни Бразилци да говоре и пишу туђим језиком: енглеским, немачким, португалским. Не, они су ономад пре више од десет година променили крштенице и постали нешто што ваљда само најумнији међу њима разумеју. Има појединаца, не сме им се баш веровати, који тврде да је један од разлога за њихову промену свести дошао с небеса, од авиона који за собом остављају трагове на небу и које сви за видела можемо угледати. Ти пругасти трагови имају чудно име, наводно су електромагнетног карактера и могу утицати на карактер људи и њихово понашање. Појединци чак тврде да у екстремним случајевима они могу особи променити и сексуалну оријентацију, те да се од швалера с репутацијом постане обичан гузер за спрдњу.

- Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *