Менахем Шнеерсон

Понашање Израела приликом обарања руског војног авиона Ил-20 у Сирији, учешће Израела у обојеној револуцији у Украјини 2014, као и подршци борцима тзв. Исламске државе и расељавање Арапа из држава које се граниче са овом државом, поново је актуелизовало питање шта заправо Израел и Јевреји хоће, шта је њихов политички план

Случај хазарско-јеврејског рабина Менахема Шнеерсона је од самог покретања изазвао невероватну пажњу јавности у Русији, те се њиме не баве само аналитичари различитих портала него и угледне медијске агенције (ИА Регнум, на пример), али и научне установе попут Института високог комунитаризма (communitarian.ru), који је програмски текст рабина Шнеерсона објавио под насловом „Ционизам: планови и средства. Менахем Мендел Шнеерсон: ’А Словене ћемо протерати далеко на Север…’“ (додајући илустрације и у фуснотама нове чињенице и расположиве факте да се заиста ради о хазарском програму за Словене). Додатно „уље на ватру“ Шнеерсон је изазвао својевременом објавом да је „мошиахом“ (антихрист). Све је добило димензије „Новог Протокола сионских мудраца“ и велико је питање како ће се све завршити, јер временом политички планови руских Хазара-Јевреја све више добијају на значају.

- Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању

Један коментар

  1. Iskrena zahvalnost gospodinu Zoranu Milosevicu za ovaj hrabar tekst. On je jedan od retkih srpskih autora koji je smelo zavirio u pozadinu Izraelske mesinjanske politike. Doduse,ne moze se reci da su planovi globalnog Izraela prikriveni velom tajne, posto je projekat obnobvljene Hazarije na teritoriji Novorusije bio u prvo vreme objavljen na jevrejskim sajtovima.
    Daleko smo ovde od srpske mantre o Jevrejima kao “prijateljima” Srbije i dobrocudnim reformatorima covecanstva.
    Interesantno bi bilo posvetiti vecu paznju ugovorima sklopljenim sa Vatikanom za vreme pontifikata Jovana Pavla II. To bi bez sumnje razjasnilo stav globalnog Izraela po pitanju Jugoslovenske krize i krize u Ukrajini.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *