КОЛИКО ИХ ТАЧНО БЕШЕ

Референдум у Македонији потврдио је истраживања српских демографа, географа и етнолога да Албанаца има много мање него што они сами тврде. На манипулацију су свесно или несвесно пристали непријатељи Србије и православља. Сад им се то обило о главу

Срби! Нисмо криви! НАТО је злочинац! Браћо и сестре, ми Срби смо жртве! Ко вам другачије каже – лаже! Хиљаде грађана Србије умире од рака. Нико не одговара.

ОНИ ПАМТЕ, А МИ? Јавио ми се из Солуна унук Реља, кренуо у трећи разред основне школе и сав срећан јавља: Деда, почели смо да учимо митологију. Знаш то су оне приче што ми ти причаш кад дођем код тебе у Србију, само овде слушам о грчким јунацима, а ти ми причаш о Краљевићу Марку, Милошу Обилићу, цару Лазару. Ништа зато, одговарам свом унуку који има осам година, пажљиво слушај и памти шта учитељица прича, а кад на зиму дођеш код деде, причаћемо поново о српским јунацима. Толико о школском програму у евроунијатској Грчкој.
Разговор с унуком натерао ме је да преко пријатеља проверим шта се учи у основним школама под управом евроунијатске каморе. У Француској деца знају све о Јованки Орлеанки, у Швајцарској Виљем Тел је национални јунак, а већ о Великој Британији и да не говорим. Код њих се више и не зна шта је стварно било, а шта скоро дописано, али постоји неприкосновено правило: Они су увек у праву, а други су рђави и покварени. Било како било, ни у једној држави се нико не одриче сопствене историје и митологије.
Одрицање од сопствене паметарнице резервисано је изгледа само за Србе. Ретки су Срби, на власти, који као папагаји не понављају напамет научене просте реченице: доста с митовима; заборавимо шта је било пре неколико стотина година; одрекнимо се назадних обичаја; ћирилица није важна; злочине учињене Србима и злочинце заборавимо; правићемо сваки компромис на штету Срба и Србије; важно је само гледати у будућност. Има оваквих изјава сијасет. Чујете их на телевизији, читате у новинама. Порука је јасна: Срби, заборавите своју прошлост, одрекните се Косова и Метохије, не брините за Републику Српску и на крају одбаците веру православну. Крајњи циљ римских папа (сме ли неко од учених или бар приучених теолога да објасни како могу да постоје двојица живих папа у исто време) јесте да Србе поунијате.

[restrict]

ЦАР ЈЕ ГО Последња која је јавно обећала да Срби неће више чувати митове и бринути о прошлости, већ је спремна на сваки компромис, била је председница владе државе Србије. Јавно рече у Уједињеним нацијама. Да јој је при руци била клепетуша да заклепета њом на радост чувара обичаја установљеног 1995. године, њеној срећи не би било краја. Лако је одрећи се Косовке Девојке, цара Лазара или Законоправила Светог Саве писаног пре осам стотина година, али клепала у Њујорку никад.
Од давнина услов за међусобно поштовање и уважавање је познавати себе и своју, српску паметарницу да би могао да разумеш друге и да би они разумели тебе. Да би нас други поштовали, прво ми морамо поштовати себе и своје наслеђе. Самопонижавањем нећемо угодити ником. Други ће нам се смејати и такмичити уз клађење, наравно, ко ће нас више понизити.
Не бринимо о туђем, пре свега евроунијатском и НАТО злочиначком мишљењу. Видите и сами на примеру с референдумом у Старој Србији, Македонији, Републици Македонији, Северној Македонији, ко погоди како се „држава“ зове, одмах може добити почасни докторат с универзитета из Расне или села Жлне.
Поклоници демократије нас убеђују да је 35 одсто веће и вредније од 65 одсто. Није срамота Столтенберга, Туска, Хана и остале да лапрдају као да су с ума сишавши, да оно што је од памтивека мање сад веће. Логично, у питању су њихове гузице и велике плате. Тад је све дозвољено и демократски.
Референдум је потврдио истраживања српских демографа, географа и етнолога да Шиптара или Албанаца има много мање него што они сами тврде. Српски истраживачи су средином деведесетих година показали да се њихов број повећава фалсификовањем личних докумената. Тако би једно лице имало личне карте Србије, Македоније и Албаније. После 2000. године добијали су и документа тзв. Косовске државе. Њихов број се вештачки умножавао. На манипулацију су свесно или несвесно пристали непријатељи Србије и православља. Сад им се то обило о главу. Нема Албанаца колико су њихове вође тврдиле. Сад се Могеринијева, Меркелова, Колинда, генерал Матис чешу где их не сврби, али касно. Показало се да је цар го.
Молимо се за српске хероје Радована Караџића, Ратка Младића, капетана Драгана. Молимо се за здравље Асанжа. Помозимо нашој браћи и сестрама који живе на Косову и Метохији. Њима је данас најтеже. Чувајмо Републику Српску.

[/restrict]

2 коментара

  1. Крајње је време да се схвати да шиптаре само шетају по околним земљама. Американци су отворили све границе и водају их тамо-амо, мада их је све мање јер беже са Балкана на коме их је било 4,5 милиона, али их сада има мање. Да, написао сам да их је на целом Балкану било 4,5 милиона, па претње некакве председнице Репубљик е Шћиперисе, како ће да пусти 7 милиона шиптара на Србе, не држи воду.

    Имиграцију су користили вековима. Енглези су такопроменили верски статус у Ирској и отцепили Северну Ирску од остатка јер су плански насељавањем НЕкатолика и протеривањем католика из Алстера створили услове да се становништво одлучи за Енглеску.

    Германи су тако подстицали насељавање шваба на српску земљу, па смо их имали доста на северу Србије и за време рата су сви до последњег били за Хитлера и вршили су злочине над Србима.

    Тако су и нама шиптаре пребацивали из Социјалистичке народне републике Шиптарије, у којој, ако не лажу, Енвер Хоџа није дозвољавао више од једног детета по породици.

  2. Ярослав

    Чтобы не было таких “референдумов” и манипуляций, Славянским странам на Балканах надо объединяться хотя бы для начала в Интернете, на основе своих электронных сервисов, своих соцсетей и поисковиков.. ну или начать для начала пользовать кириллический Яндекс.рф )))

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *