Други човек Ватикана

Посета кардинала Паролина Београду пропраћена је тврдњом да је реч о другом човеку по важности у Римској курији. Одмах иза папе. Остало је нејасно ког – Бенедикта 16 или језуите Франциска?

Срби! Нисмо криви! НАТО је злочинац! Браћо и сестре, ми Срби смо жртве! Ко вам другачије каже – лаже! Хиљаде грађана Србије умире од рака. Нико не одговара.

АПЛИКАЦИЈА ЈАЧА ОД УСТАВА Пре неки дан упокојио се мој знанац рођен 1954. године. Коси рак по Србији као чума, мада НАТО злочинци и њихови домаћи тетреболошки гадови тврде супротно. Без обзира на њихове измишљотине истина се не да сакрити. То зна свако у Србији, у којој се стотину пута чешће иде на сахране него на крштења.
Како налаже ред у нас православних Срба, пошто нисам могао да одем на сахрану, реших да пошаљем телеграм. Старински начин, али по мом мишљењу исправан. Остане трага. Телеграм се сачува у породичној кутији или торби. Кад је једног дана потомци отворе, виде кога је њихов деда познавао. Обичај пристојних, домаћинских породица.
Позвао сам број 1961 преко кога се шаљу телеграми. Јавио се љубазан женски глас и професионално обавио свој посао. Пре него што ми је издиктирала број послатог телеграма, рекох по навици, мада ми се чинило сувишним, да телеграм буде одштампан ћирилицом. Мислим у себи да је моја примедба неумесна, кад чух одговор који ме, мало је рећи, запрепасти. Љубазна службеница рече да је то немогуће, јер њихов рачунар има, цитирам дословно, „апликацију која подржава само латиницу“. Занемео сам на тренутак а онда рекао: „Извините, ја шаљем телеграм из Београда у Милановац. Оба града су у држави Србији где је службено писмо ћирилица а језик српски. Како апликација (не знам ни шта та реч значи) може бити важнија и јача од Устава државе Србије и мог права да на србском језику и писму пошаљем обичан телеграм са изразима саучешћа?“ Љубазни глас ми рече да је и њој жао, али апликација прихвата само латиницу.
Господо и госпође, ви који сте привремено на власти у држави Србији, да ли сте свесни ваших обавеза и заклетви које сте изговорили у Парламенту када сте се прихватали дужности које сад обављате? Тада сте се осећали важно и моћно, а сад је апликација јача од Устава и закона државе Србије. Ако нисте у стању да решите питање апликације, како ћете се одупрети другим силама које хоће да разоре Србију, њено материјално и духовно биће.

[restrict]

ИЗМЕЂУ КРКОБАБИЋА И ЗОРАНЕ Како ћете спречити исмејавање милион закланих, умлаћених, угушених Срба у усташкој Хрватској, кад они снимају рекламне спотове за наочаре у Јасеновцу? Шта ћете урадити са злочиначким изјава амбасадора Скота око Косова и Метохије? Можете ли му показати врата да иде одакле је дошао. Косово и Метохија су Србија. Око тога нема погађања. Примате кардинала Паролина из Ватикана тврдећи како је он други човек по важности у Римској курији. Одмах иза папе. Ког папе? Бенедикта 16 или језуите Франциска? Како постоје двојица папа и нико из Ватикана ово светогрђе Господа и Светога духа не спори, кардинал Паролини може бити само трећи или четврти човек по важности. Негде између Кркобабића и Зоране.
Зашто га примате, кад Српска православна црква и православни верници не желе да виде у Србији ниједног од двојице папа. Ако неки министри хоће да виде папе, јер у њима чучи Пинки, нека оду код њих. Ми, православни верници, не желимо да видимо ниједног римског папу у Србији. Ово би требало да буде сваком јасно: папама, министрима, кардиналима, Римској курији и лобистима. Имате ли храбрости да урадите нешто што нас Србе који живимо у држави Србији и све обавезе које се од нас траже (порез, комуналије, телефон, бус плус картице и остало) редовно плаћамо, не би понижавало.
Кад особе које су минорне по броју, а живе у противприродном блуду (педери, лезбијке, воајери, педофили, содомисти) захтевају измену школских уџбеника, министар им одмах изађе у сусрет.
Када већина нормалних особа тражи раскринкавање лажи да се држава Србија налази на некаквом „Западном Балкану“, или моли да се само десет минута дневно емитују родољубиве народне песме, или сними филм о клању Слободана Стојановића, дечака од 11 година, онда се власт на такве захтеве не обазире. Тако је данас у држави Србији.
А Евроунијате ће од првог јула бити предвођене Себастијаном Курцом. Верују да ће са Курцом на челу бити боље.
Српски хероји Радован Караџић, Ратко Младић, капетан Драган чаме у евроунијатском затвору. Помозимо нашој браћи и сестрама који живе на Косову и Метохији. Њима је данас најтеже. Чувајмо Републику Српску.

[/restrict]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *