Документа сведоче о пљачки Срба

О лажима, обећањима, преварама и сами све знате. А можда не знате да су сачувана документа како су нас пљачкали. Пре само сто и кусур година

Срби! Нисмо криви! НАТО је злочинац! Браћо и сестре, ми Срби смо жртве! Ко вам другачије каже – лаже! Хиљаде грађана Србије умире од рака. Нико не одговара.

На сва звона, звечи у ушима, читају се вести како је Фабрицио изјавио да ће Србија добити седам милиона да сними из ваздуха своју земљу и изради мапу угрожених подручја од поплава. Неку годину раније евроунијатска камора је дала новац да се сниме парцеле у држави Србији опет из ваздуха. Огромна брига за развој демократије у Србији, а у ствари изговор да плаве госпође што из ферарија што из других аутомобила добију плату. Успут и око педесет хиљада запослених на пројекту нечег што се никад неће десити – учлањење међу евроунијате! Нису први ни последњи који живе од продаје магле и других научнофантастичних радњи. О лажима, обећањима, преварама сами све знате. Ви плаћате. А можда не знате да су сачувана документа како су нас пљачкали. Пре само сто и кусур година. Љубазношћу Зорана Маринковића, архивског радника из Архива у Чачку, добио сам документ који због вас драги читаоци објављујем:

* Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању *

 


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.