НИС проглашен за најбољи корпоративни бренд на додели признања „Најбоље из Србије“

Добитници признања “Најбоље из Србије”

Kомпанија НИС добила је другу годину заредом признање за најбољи корпоративни бренд у категорији „Производна добра и пословне услуге“ на свечаној додели награда „Најбоље из Србије“. На манифестацији одржаној у београдском хотелу „Хилтон“ признање је у име НИС-а примио Вадим Смирнов, заменик генералног директора и директор Функције за спољне везе, односе са државним органима и ПР. Признање компанији НИС уручио је Расим Љајић, потпредседник Владе Србије и министар трговине, туризма и телекомуникација.

Посебан значај награде је у чињеници да, поред тржишно-финансијских параметара, о додели признања својим гласовима одлучују потрошачи, као и чланови стручног жирија. Поновно проглашење НИС-а за најбољи корпоративни бренд у категорији „Производна добра и пословне услуге“ за компанију је велика част, али и обавеза да настави предано да ради на унапређењу својих производа и услуга како би изашла у сусрет потребама потрошача и успешно одговорила на све тржишне изазове.

Расим Љајић, потпредседник Владе Србије и Вадим Смирнов, заменик генералног директора НИС и директор Функције за спољне везе, односе са државним органима и ПР

Ово је укупно 4. пут да НИС на такмичењу добија признање као најбољи домаћи корпоративни бренд. Поред тога, компанија је награде „Најбоље из Србије“ добила и за своје два малопродајна бренда – GAZPROM и NIS Petrol бензинске станице.

Акцију „Најбоље из Србије“, у оквиру које се бирају најуспешнији робни и корпоративни брендови на домаћем тржишту, као и најбољи извозници, манифестације и стартап предузећа, организује Привредна комора Србије у сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација.

Манифестација је први пут организована 2004. године под називом „Најбоље робне марке Србије“ да би 2008. године назив био промењен у „Најбоље из Србије“ како би био проширен опсег номинација. Пре овогодишњег циклуса у акцији је номиновано више од 1.700 брендова у различитим категоријама.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *