Кобна сазнања и забрањене истине

Да ли је славни документариста Ентони Бордејн убијен? (2)

Део западне јавности уверен је да је смрт ове „мејнстрим елитне жртве“ повезана са претњом да ће бити разоткривена узнемиравајућа стратешка документа о плановима глобалиста (са појединостима о трансхуманизму као водећем циљу новог светског поретка)!

Документа која откривају планове глобалиста и у склопу тих планова прогресивну елиминацију људи уз њихову замену вештачком интелигенцијом нису непозната јавности. Један од првих који је процурио био је Стратешка питања будућности / Ратови будућности [до 2025] (Future Strategic Issues/Future Warfare [Circa 2025]), датиран на 1. јул 2001. године (презентован је неколико месеци пре рушења Светског трговинског центра, 11. септембра 2001). Значајно је подсетити на овај документ, будући да је ту реч о power point презентацији рада објављеног у издању Института за студије безбедносних технологија (Institut for Security Technology Studies, Darmauth College) у оквиру зборника Нове технологије – Препоруке за борбу против тероризма (Emerging technologies: Recommendations for Counter-Terrorism). Аутор текста је Денис Бушнел, водећи научник у НАСА Ленгли истраживачком центру, одговоран за надзор и формулацију напредних технолошких програма, а рад је настао у сарадњи НАСА Ленгли са бројним агенцијама – DARPA, CIA, FBI, DIA, US Air Force, SBCCOM, Army Afeter Next, ACOM Joinnt Future, National Research Council, USAF 2025, USAF NWV … укључујући и аустралијско министарство одбране, што показује да се ради о стратешком плану глобалних размера.
[restrict]

Овај документ нас је веома прецизно упознао са стратешким правцима развоја и примене информационе, генетичке технологије и нанотехнологије који показују да је трансхуманизам водећи циљ новог светског поретка. Технолошка револуција, економски трендови и природа ратова разматрају се у овом документу у контексту постојања недефинисаног непријатеља, но анализом документа долазимо до несумњивог закључка да је „непријатељ“ против кога се покреће рат будућности – сам човек. На 66. страни презентације, под насловом „Растућа људска ограничења/слабости“, наводи се да су људи: 1. исувише велики; 2. тешки; 3. нежни; 4. спори (физички, ментално); 5. захтевају дуготрајне логистичке тренинге. Закључак је да: „Људи рапидно опадају ка негативним вредностима.“

Документом се обелодањује глобални напад на људски род технологијом о чијем постојању медијски хипнотисано и лоботомисано човечанство, изложено сталном дејству психолошких и медијских операција, заправо ништа не зна. О томе се говори на страни 45 презентације под насловом „Борбе у 2025. години“.

Оружје ће се, према пројекту, развијати у правцу: 1. Пролиферације турбопропа, информационих технологија, прецизних удара, микросензора, робота, биохемијског оружја; 2. Логистички циљеви биће све рањивији изван и у простору борбе; 3. Унутар и изван простора борбе, луке и аеродроми биће неупотребљиви; 4. Зраци смрти ће постати доминантно оружје…

На страни 9, под насловом: „Људи су преузели и значајно скратили еволуцију“, види се да полудели научници у спрези са владарима из сенке, банкарима и политичком елитом верују да имају право да управљају еволуционим процесима са циљем да досегну личну бесмртност, те да због тога спроводе тријаду убрзане еволуционе трансформације: људи–киборзи–роботи. У току је један од најскупљих пројеката у историји истраживања човековог тела – мапирање људског мозга – за чију се реализацију издваја сума од 300 милијарди долара, у етапама. Циљ пројекта је трансфер људског мозга у машину.

Да би се пројекат „убрзане еволуције“ човека у машину обавио, неопходно је увести читав низ мандаторних глобалних закона који ће омогућити да се корпорацијским активностима и геоинжењерингом реализује планетарно глобално загревање /загађење/, умирање шума, што ће се пропагандним и манипулативним научним и медијским активностима приписати људском роду као врсти, и тако ће се популација припремити за спровођење Агенде 21, чији је главни циљ измештање људи из природе у велике градове, одузимање технологије и права на кретање изван одређених, законом прописаних раздаљина, исхрана по прописаним правилима, апсолутна контрола.

ПРЕЛАЗАК У ВИРТУЕЛНИ СВЕТ? Технологија производње хране ће, према овом документу, након 2020. бити препуштена био/нано технологијама, након чега ће уследити „крај партије“ – „потпуни прелазак у виртуелни свет“ (стр. 12). Пројектована еволуција реализује се дизајнирањем људског генома и његовим мењањем, као и спровођењем пројекта „Дечји ум – Будућност роботске и људске интелигенције“, који је 1988. поставио професор Ханс Моравек, језуита, научник који се бавио „физиком бесмртности“ у оквиру Института за роботику Карнеги Мелон, као и на Институту Стенфорд.

Моравек је, поред веома успешног рада у области роботике, на основу Моровог закона предвидео да ће се роботи развити у нову врсту око 2030-2040. године и развио сценарио тог процеса. У потоњој студији Робот: од машине до трансцендентног ума, објављеној 1989. године, Моравек је, генерализујући Моров закон, предвидео одигравање онога што је назвао „ватра ума“ која ће интегрисана кола убрзано превести у стадијум суперинтелигенције. Трећа врста деловања усмерена је на генетичка укрштања различитих врста и на тзв. „усмерену еволуцију“.

На страни 21, под називом „Имагинативна машина“, говори се о компјутерима који неће функционисати по моделу „експерта“ програмираног да препозна „најбољу опцију“, већ ће машински ум креирати нове идеје и концепте преко „неуронских мрежа“ и инпута смисла и значења који ће „приморавати компјутер да сања, машта, ствара нове концепте и решења“. Макс Иган сматра да је на делу реализација сценарија који смо видели у филму Матрикс и да је пројекат стварања „машине са имагинацијом“ уско повезан са делом документа што се односи на „пројекат људски мозак“ којим се, између осталог, планира и употреба информационих технологија у проучавању мозга, али и коришћење тих информација као додатак информационим технологијама и артифицијелној интелигенцији.

На 21. страни документа, под насловом „Ултимативни приступ едукацији – учитај и играј се“, говори се о употреби силиконских или сличних уређаја који се повезују директно са мозгом, и који ће захваљујући веома брзом учитавању омогућити да едукација траје неколико минута, уместо много година. Учење ће, према овом програмском документу, престати да буде процес, меморисање и провера тачности учитаних података; трагање за информацијама, противљење и дискусија биће искључени а контрола ума – потпуна. С друге стране, на страни 29 предвиђа се невероватно побољшање способности робота и аутоматизација и роботизација „свега“, захваљујући информационим, нано и био технологијама. На страни 31, под насловом „Од изузетне важности“, документ открива да је један од најважнијих циљева програма: реализација неконтролисане и неконтролабилне саморепликације робота подељених у три групе: 1. Бриљантни роботи (информациона технологија); 2. Нанорепликација (наноробота); 3. Груба репликација (биоробота). У презентацији се говори и о нанотехнолошкој прашини као оружју. Ова прашина се дистрибуира у атмосферу као аеросол и удише се, након чега се гомила у ткиву плућа, извршавајући различите патолошке мисије. Нанотехнолошка прашина представља један од састојака који се избацују кемтреилсима, а на страни 42, под насловом „Неке ’експлозивне’ могућности паметне прашине“, говори се о: 1. Оптималном позиционирању експлозивне прашине (експлозије ваздуха); 2. Стварању формација под називом „експлозивна сочива“ и 3. Инфилтрацији дубоко закопаних мета.

Програм ултимативно захтева употребу различитих електромагнетних фреквенција и зрачења као оружја. Дејство ових фреквенција одражава се на свеукупну људску популацију, али се користе различити типови зрачења и опсега за различите делове света, групе и појединце. Има претпоставки (разуме се да их је тешко „доказати“, као и да само њихово помињање призива познату „аргументацију“ о параноји и теоријама завере) да од дејстава тих фреквенција и људи у Србији, као уосталом и другим деловима света, увелико „падају као муве“ (синдром напрасних смрти).

Психолошки рат се овим документом препоручује као неопходан, било као самостална операција, било у комбинацији са осталим методама.

„МЕЈНСТРИМ ЕЛИТНЕ ЖРТВЕ“ Алекс Џонс је одмах након Бордејнове смрти ступио у контакт са Масковим истраживачким центром за свемирске технологије SpaceX (Space Exploration Technologies) чији је он оснивач, директор и водећи дизајнер. И овај разговор је показао високу свест људи који добро познају агенду новог светског поретка да су глобалисти започели прогресивну и бескрупулозну елиминацију свих који им могу представљати озбиљну претњу. Чини се да постаје јасно, колико и неочекивано, још нешто: сатанистичка и ритуална природа њиховог убијања.

Бордејн је једна у низу „мејнстрим елитних жртава“ које су у року од три дана наводно извршиле самоубиство – вешањем!

Тако је Кејт Спејд, дизајнерка женске мејнстрим високе моде, наводно такође „извршила самоубиство вешањем“ 6. јуна 2018. По званичној изјави њујоршке полиције, она се обесила у свом луксузном стану на Менхетну. Друга у низу жртава је сестра краљице Максиме Инес Зорегијете, најмлађа од „холандских краљевских сестара“која се према изворима који укључују и Би-Би-Си, такође „обесила“ у свом стану у Буенос Ајресу у среду увече 7. јуна. Имала је 33 године. Погледајмо како медији који делују у Србији говоре о овим „случајевима“ – безмало препоручујући успешно самоубиство као елитни бренд у којем жене коначно све мање заостају за мушкарцима.    

СИНГУЛАРНОСТ ЈЕ БЛИЗУ

Документ НАСА Стратешка питања будућности / Ратови будућности [до 2025] представљао је базични документ, чија досадашња реализација недвосмислено показује да се ради о пројектованом и програмском уништењу људског рода и успостављању роботске цивилизације. У склопу реализације овог документа било је и оснивање научног Института за сингуларност који је покренула НАСА у сарадњи са Војним истраживачким центром САД. Институт је намењен тренингу корпорацијских извршилаца и владиних званичника у циљу „едукације, инспирације и продукције лидера за примену експоненцијалних технологија при решавању највећих изазова човечанства“. Институт је основан у лето 2009. на челу са Питером Диамандисом и водећим гуруом трансхуманизма Рејом Курцвајлом, директором инжењеринга у Гуглу. Курцвајл је аутор седам књига, од којих је пет доспело на листу бестселера у САД. Наслов Доба спиритуалних машина (The Age of Spiritual Machines) је преведен на девет језика и био је најпродаванији на Амазону у области науке. Курцвајлова књига Сингуларност је близу (Singularitу Is Near) такође је доспела на прво место најпродаванијих књига на Амазону у области науке и филозофије, као и његов бестселер Како створити ум: тајна људске мисли је откривена (How to Create a Mind: The Secret of Human Thought Revealed). Курцвајл верује да ће машине достићи тачку преокрета у односу на примат људске интелигенције 2029, а да ће до 2045. године започети период невероватно брзог развоја машина, након чега људи неће моћи да одрже корак са „суперинтелигенцијом“. Једина шанса да људски род опстане у условима такве машинске „надмоћи“, по предвиђањима Реја Курцвајла, јесте да се споји са машинама.

„ИНТЕРЕСАНТНИ“ АФЛАТОКСИН

На 52. страни документа Стратешка питања будућности / Ратови будућности [до 2025] говори се о „неким интересантним употребама биолошког оружја“. На првом месту препоручује се ништа друго до АФЛАТОКСИН, микотоксин који је задао велике губитке српској пољопривреди 2011. године (комбинован са тачком 4). У загради поред афлатоксина дате су његове карактеристике: „природан“, канцероген. Следе ваздухом преносиве врсте еболе, ласе итд. На другом месту су бинарни агенси који се могу дистрибуирати путем увезених продуката: витамина, одеће и хране; 3. Геномски циљани патогени; 4. Дугорочне кампање без остављања отисака прстију (за разлику од употребе биолошког оружја у операцијама типа „шокирај и застраши“). Од биолошког оружја Трансхуманистички манифест НАСА препоручује употребу венецуеланског коњског енцефалитиса који се „лако преноси аеросолима, веома је инфективан и није га могуће лечити“.

[/restrict]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *