ДЕЦУ ВАМ НЕ ДАМО

Ако већ данас инсистирају на томе да вам укину мајку и оца; да их избришу из сећања и Србске паметарнице, шта је следеће? Завирите у програме и захтеве хомосексуалаца

Срби! Нисмо криви! НАТО је злочинац! Браћо и сестре, ми Срби смо жртве! Ко вам другачије каже – лаже! Хиљаде грађана Србије умире од рака. Нико не одговара.
Кренули на Србе и православље са свих страна. Двоглава Римска курија из потаје диригује. Занимљиво да учени теолози и папски аналитичари ћуте о невиђеном светогрђу. Двојица живих папа у исто време у овоземаљском животу непогрешиво управљају својим стадом, односно стадима јер ипак су у питању двојица, а по правопису то је множина. Која хришћанска догма ово дозвољава?

НАТО БЕЗУМЉЕ Што Курија тајно, то НАТО јавно. Удара, прети, шишти, палаца језиком, упире прстом уз попевку: Косово и Метохија се морају отети од Србије! Отмите каже глас разума помирљиво. Не, то није довољно рече Кардељев унук. Срби, ви се морате сами дела државе одрећи! Ви морате потписати да добровољно прихватате да вам одсеку руку, ногу, и ако затреба, а затребаће сигурно, изваде јетру и бубрег. У противном НАТО зликовци који немају алтернативу ће вас казнити.
Како ће нас казнити, питају се разумни међу Србима? Видећете, одговарају домаћи НАТО стипендисти. Немају појма. Као да ће газда издржаваном особљу озбиљно нешто рећи. Зато домаћа НАТО фукара разбија сопствени страх покушајима да заплаши друге. Као у народној песмици: Седи Ћира на врх сламе, млати прстом….. плаши вране! Песмица има и рефрен: Хеј Ћиро, седи с миром у вране не дирај!

[restrict]
Зато браћо Срби и сестре Српкиње немојте се плашити. Ничија до зоре није горела. Евроунијатска је изгорела, а натовска је при крају, те им се жури, не би ли нешто у последњем тренутку уграбили. Косово и Метохију, Републику Српску, Стару Србију, Придњестровље, Молдавију, Доњецку Републику, Башчаршију, зелену траву дома мог око Бајкала или Панчићеву оморику на Копаонику. Било шта само да НАТО безумље опстане. Ако НАТО нестане знате ли колико би људи и жена остало без посла? Од чега ће они и њихове породице живети ако остану без великих плата?
Нису они Срби, па да кад им уништиш „Електронску индустрију“ у Нишу, ИМТ или „21. мај“ у Раковици, „Слободу“ у Чачку, руднике, плантаже воћа, винограде, текстилне фабрике, банке, фармацеутску индустрију и милион људи и жена оставиш без посла, нађу неки начин да преживе.
Живи Србин мучно, тешко али часно. Ничију земљу није радиоактивним ђубретом затровао, својом војском туђе земље освајао и туђе градове разарао. Не, ми Срби то нисмо радили. НАТО који је злочине чинио сад хоће да њихове злочине заборавимо, постанемо велики пријатељи и њихове зликовце сачувамо од губитка посла. Нема од тог посла ништа. То се мора јавно рећи. Или како би рекла деца: Иш, НАТО, Иш! Не плашим те се.

РАДОСТ ПРАВОСЛАВЉА Нема више овоземаљског страха код Срба. Дође време, тешко је објаснити кад и зашто, али Србска паметарница нас учи, да увек наиђе доба кад се страх прегрми и човек га се ослободи. Ослобођен осети се снажним и јаким. Схвати да је Господ са њим, да сем страха од гнева Божјег ничега другог се не ваља плашити. Божји дар се у човеку ослободи, радост православља и Божје љубави га обасја и сва страховања су нестала као водом однесена. Богу хвала!
Зато нас не вреди ничим застрашивати. Поготову школским уџбеницима где би хтели да покажу да је педер у ствари педер али и да није. Јесте педер, кад од педерлука има вајдице. Кад нема онда није. Не бојте се врло брзо ће се прогласити угроженом врстом те ће тражити да добију одређен број посланика – мимо легалних избора – у Парламенту. Затим да у сваком предузећу на десет запослених мора бити запослен један педер или две лезбијке, а може и обрнуто. Захтеви ће се тек износити. Засад би само да се жене. На жалост, не шалим се! Живи били па видели. Не будите лењи! Читајте њихове програме и захтеве. Ако већ данас хоће да вам укину мајку и оца; да их избришу из вашег сећања и Србске паметарнице, шта је преостало?
Ни турске Османлије нису укидали оца и мајку јер с ким би иначе Краљевић Марко пио вина или како би дечак ишао са оцем Митром први пут на јутрење. Зато се овој педерско-лезбијско родно равноправној групацији мора рећи доста. Оставите нашу децу на миру, а ви међусобом радите шта хоћете. Децу вам нећемо дати. Кажете да у вама стида нема. Знајте да ни страха у нама више нема. Не може настрано бити јаче од нормалног. Мислите на Господа.
Не заборавимо оне који су страдали бранећи нас! Нити нашу браћу и сестре на Косову и Метохији.

[/restrict]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *