Да ли је славни документариста Ентони Бордејн убијен?

Поводом смрти овог путописца и телевизијског ствараоца покренута је опсежна истрага на алтернативним медијима. Питање које су њихови новинари поставили било је: Да ли је Бордејн жртва елитних луциферијанаца којима припада и клан Клинтонових

Ентони Бордејн, амерички славни кулинарски шеф (celebrity chef), документариста путописац, и телевизијски стваралац који је својим програмом Parts Unknown постигао планетарну славу истражујући и преносећи укусе, боје и мирисе кухиње свих делова света, упознајући своје гледаоце са историјом, културом и људима, пронађен је мртав 8. јуна 2018. године у луксузној хотелској соби у хотелу „Шамбард“ у Кајсербергу, Француска. Бордејн је путовао са својим пријатељем Ериком Рипером. Након што се није појавио на вечери и доручку, пријатељ је постајао све забринутији и случај пријавио полицији. Кристијан де Рокињи ди Фајел, јавни тужилац Колмара, саопштио је да на Бордејновом телу није било знакова насиља и да ће токсиколошки тестови утврдити да ли је било употребе дрога или медикамената. У време смрти Бордејн је у оближњем Стразбуру радио на снимању свог чувеног ТВ серијала Parts Unknown који се емитује на Си-Ен-Ену. Бордејнова мајка Гледис Бордејн) изјавила је за Њујорк тајмс: „Он је био последња особа на свету за коју бих помислила да би могла да уради тако нешто.“

Амерички Ем-Си-Ем и француске власти су, међутим, са невероватном хитношћу и без икаквих додатних објашњења, прогласили да је Ентони Бордејн извршио самоубиство.
[restrict]

ВРХУНСКИ УСПЕХ И ЕПИКУРЕЈСТВО Поводом Бордејнове смрти покренута је опсежна истрага на алтернативним медијима. Питање које су њихови новинари поставили било је: Да ли је славни кулинарски шеф жртва елитних луциферијанаца којима припада клан Клинтонових?

Неки од недавних Бордејнових твитова указују да је веома лако могао бити жртва луциферијанске мреже Хилари Клинтон и припадајућег елитистичког педофилско-трговинског ланца.

Због чега би Ентони Бордејн могао бити убијен?

Пажљиво испитивање InspoNews-а сагледало је дубинске факторе који су могли да утичу на смрт ове иконичне личности мејнстрим медија.

Човек кога су сматрали наследником епикурејске традиције „јести, пити и бити срећан до тренутка у коме ће вас пронаћи неумитна смрт“, антихришћанин и гласноговорник глобалистичког дубоког грла Си-Ен-Ена, иза оваквог имиџа био је дубоко свестан сатанистичког правца кретања новог светског поретка, као и високопозиционираних личности које играју централну улогу у његовом успостављању. Суштински, Ентони Бордејн био је један од веома успешних људи, фантастично позиционираних у мејнстриму, док је према новом светском поретку који се успоставља осећао најдубљу одвратност и гађење. Азија Арђенто, италијанска глумица, Бордејнова партнерка, била је једна од жртава сексуалног злостављања Харвија Вајнстајна и снимила је филм The Scarlett Diva у коме је описала како ју је Вајнстајн силовао. Њен случај представљао је мотивациони генератор за Бордејнову борбу.

Према тврдњама инсајдера, Бордејн је у тренутку када се „обесио“ био савршено срећан. Заљубљен, обожавао је своју ћерку, и управо је завршио интервјуе са Илоном Маском, челним човеком компаније „Тесла“ и Кање Вестом, конзервативним уметником, црнцем чија је популарност избила у први план у САД. Вест је велики подржавалац Трампа и један од водећих црначких бораца против новог светског поретка. Теме интервјуа које је Бордејн направио са Маском и Вестом биле су: елитистичко педофилска трговина децом, вештачка интелигенција и Агенда 2030, чији је главни циљ – депопулација планете. Ентони Бордејн се дакле спремао да у великој мери разоткрије геноцидну агенду новог светског поретка који увелико довршава увођење инфраструктуре за спровођење геноцидног програма пуног спектра. У овај програм спада и премрежавање планете геноцидним законима којима се политика сексуалности, идентитетска политика, демографска политика, медицинска пракса, биотехнологија, вештачка интелигенција стављају у службу производње „последњег човека из боце“, како гласи наслов Фукујамине књиге из 1999. године. Стари човек је застарео и немоћан пред научним и технолошким чудима и биће истребљен као некадашњи дивљак, будући да прети да својом ништавном егзистенцијом и превеликим бројем угрози планету.

У свом шоу-програму Алекс Џонс је поводом смрти Ентонија Бордејна истог дана изјавио: „Овде сам, даме и господо, како бих вам пренео неке од најопаснијих информација које сам изнео на таласима свог програма. Ентони Бордејн је интервјуисао Илона Маска пре своје смрти. Овај интервју је требало да произведе велико планетарно буђење популације. Ентони Бордејн је имао храбрости да са позиције мејнстрима назове Хенрија Кисинџера оличењем ратног злочинца и Хилари Клинтон срамном бранитељком масовног силоватеља Харвија Вајнстајна! Надајмо се да је сада на неком бољем месту… Ради се о још једном у низу убистава чији су извршиоци Клинтонови“, закључио је Џонс, указујући да је и он једна од најжељенијих циљаних мета. „Не заборавимо да је мене Хилари назвала Црним Срцем. То не може бити и није случајност. Поново јавно изјављујем да никада не бих извршио самоубиство.“

На свом твитеру Бордејн је о Хенрију Кисинџеру 4. фебруара ове године написао: „Када сте једном били у Камбоџи, никада нећете престати да желите да пребијете до смрти Хенрија Кисинџера голим рукама. Никада нећете моћи да поново отворите новине и читате о овом превртљивом, љигавом, убилачком олошу.“ Но Бордејн није био у Србији и сасвим је јасно да је потпуно подлегао антисрпској пропагандној машини новог светског поретка јер је у наставку упоредио Кисинџерове безобалне злочине са западњачком анти-Милошевић пропагандом: „Сведоци онога што је Кисинџер урадио у Камбоџи никада неће разумети због чега Кисинџер није седео поред Милошевића на клупи у Хагу… Камбоџа, неутрална земља коју је Кисинџер нелегално бомбардовао и на коју је извршио инвазију, још увек покушава да устане ослањајући се на преосталу ногу.“ Због чега Ентони Бордејн није пажљивије истражио обогаљивање Србије које спада у ред најтежих и најстрашнијих злочина против човечности и има за циљ комплетно дављење у апсолутној и злослутној тишини?

Алекс Џинс сматра да су приче о самоубиству Ентони Бордејна бескрупулозно сервиране јавности без икаквог објашњења: „Бордејн је био један од најпопуларнијих ТВ личности на свету. Био је једини успешан на Си-Ен-Ену. Доминирао је Нетфликсом. Имао је малу ћерку. А онда се, баш док је боравио у сјајној хотелској соби у Француској, обесио у купатилу, а Си-Ен-Енов гласноговорник Брајан Штелтер нас је први обавестио да је извршио самоубиство. Знао сам да је критиковао Хилари. Рекао је да она није требало у основи да брани Вајнстајна, и рекао је да је то огромна срамота. Знао сам шта је причао за Трампа. И мислио сам да многи од ових богатих, моћних холивудских људи почине самоубиство, и можда је и Бордејн то урадио. Али рекао сам да је имао много моћних непријатеља, и да би његова смрт требало бар да се истражи. То сам рекао у свом твиту након телефонског позива који сам добио од мог инсајдера, који је чак вољан да се открије његов идентитет. Али ја то једноставно нећу учинити сада.“

Алекс Џонс је у свом телевизијском обраћању открио да је пре неколико месеци добио информацију да ће више „крупних зверки“ из света шоу-бизниса почети да јавно износе своје увиде о предстојећим потезима глобалиста, као и о педофилско сатанистичким ланцима и њиховом деловању. Један од њих је Кање Вест који је већ почео увелико да о томе говори. „А пре неколико недеља добили смо информацију да ће још веће звезде, неке од највећих у медијима, неки од најзначајнијих људи у култури иступити у јавности. И ето, непосредно након тога, овог јутра сам се пробудио и видео да је Тони Бордејн извршио наводно самоубиство… Бордејн је био моћна културна фигура, и знао је за велико буђење које се одиграва и срео се са Илоном Маском, са којим је веома добар пријатељ, у Мароку, у Маракешу на великој Масковој експерименталној соларној фарми. Бордејн и Маск су снимили једанаест и по минута материјала за предстојећу епизоду Бордејнове ТВ серије, коју је Бордејн завршио у Паризу пре две недеље.“ Материјал који су снимили девастирајући је за глобалистичку агенду, рекао је даље Алекс Џонс, који је дошао у посед тог материјала. Уколико глобалисти буду покренули неку операцију против њега, запретио је да ће материјал бити стављен на увид јавности.

УПОЗОРЕЊЕ ИЛОНУ МАСКУ Бордејнова смрт је веома озбиљан сигнал упозорења Илону Маску, сматра Џонс, свестан да и њему прети таква потенцијална опасност.

Илон Маск годинама износи у јавности своје увиде о глобалистичким плановима преузимања планетарног система од стране вештачке интелигенције. Компјутерска контрола података, роботски системи који ће преузети људске функције у системима управе, увођење робота у војне и полицијске системе, од минијатурних нано робота, преко робота инсеката до мегаробота опремљених „свемирским наоружањем“. Контрола и управљање подацима и медицинском документацијом већ је инсталирана у Србији. На основу ове документације компјутери ће убрзо одређивати ко у склопу третмана у медицинским установама заслужује да преживи, а ко ће бити подвргнут еутаназији подржаној од државе. Компјутери већ располажу информацијама које им омогућавају да класификују ресурсе за трансплантациони бизнис, коме су широко отворена профитна врата у законски и институционално подржаној трговини органима уз „претпостављену сагласност“ зомбиране популације. Наравно, све ће то бити омогућено стављањем у погон кампова за стационирање и прогресивну елиминацију политички непожељних критичара новог светског поретка по критеријумима који су уведени у DSM5 класификацију Дијагностичког и статистичког приручника за душевне поремећаје Америчког психијатријског удружења. Да ли је случајно што се на телевизијама чије бешчашће врхуни и у Србији, уз јутарњу кафицу, „експертски“ већ констатује да су људи који се залажу за природну и здраву храну – параноидне личности и психопате. Они који критички и научно анализирају политику сексуалности, мандаторну вакцинацију, демографски инжењеринг, социјалну политику која је потпала под невидљиву руку УСАИД-а и педофилско предаторске мреже већ су изложени деловању моћног флек система и казнене политике која им прети затворским казнама и медијском голооточком шибом.   

Наставиће се

[/restrict]

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *