Клизно време

Нико од евроунијата прошле недеље није са сигурношћу могао да одговори на једноставно питање: Колико је сати? За ту побуну часовника окривили су, претпоставићете, Србе

Упамтите, Срби! Нисте криви! НАТО је злочинац. Ми Срби смо жртве. Ко вам другачије каже – лаже!

Претња за претњом одапиње се према Србима и Србији. Тешко је више запамтити ко и због чега Србима прети. Славонија се дигла на ноге – пишу новине. Због ћирилице. У селу Плетерница у основној школи првацима је учитељица поделила задатке из математике на ћирилици!? Вала могао сам отићи из овоземаљског живота без знања да постоје и бројеви на ћирилици. Родитељи ђака првака ршум направише, јер је, по њиховом мишљењу, неко хтео њихову децу међ Србе уврстити. У страху су велике очи! Родитељи нису приметили да је у питању школски прибор увезен из Бугарске. Кад се све стишало, оста закључак да су Срби нешто подметнули.

[restrict]

ДУПЛО ГОЛО Међу евроунијатама почеше сатови да касне и одмах се нађе кривац: Срби и Србија. Краду струју јадним евроунијатама – свима је јасно да то раде Шиптари са Косова и Метохије – те их ометају у игри: Царе, царе, колко је сати? Нико од евроунијата није прошле недеље знао да одговори на једноставно питање: Колико је сати? Наравно, криви су Срби.

Генерал Скапароти, командант НАТО монструма у Европи, вероватно је узимајући у обзир случајеве ћирилице и часовника, самоуверено изјавио у Сенату у Вашингтону да су „Србија као држава и Срби као народ највећи проблем на Балканском полуострву“. Он је користио реч регион, а могао је и сатрапија, да је нешто из паметарнице научио. Сад би ми Срби ваљало да се уплашимо и у страху дочекамо помоћника другог помоћника из Вашингтона. Он ће саопштити шта би Американци волели да ми урадимо са нашим Косовом и Метохијом. У противном, ако се сами о зелену грану не обесимо, има генерал Скапароти (презиме изведено од српске речи скапати) да поново пошаље атомско бомбиче. Нема друге него да се одмах предамо. Варају се они који мисле да би то било довољно.

Претње Србима и православљу стижу још од шизме Римокатоличке цркве 1054. године. Тражи се од Срба да напусте православну веру. Кад то ураде, а затим промене име па се назову Лепенци или Шатровци и избаце из речника придев српски, онда ће, можда, задовољити двоглаву аждају римокатоличку. Дупло голо рекли би у Брусници.

КЊИГА ВЕШТО СКРИВАНА Све остало је записано у књигама. Како су се српски владари папским насртајима супротстављали пише у књигама (Миодраг Ал. Пурковић, Из српске средњовековне историје, РТС, Београд, 2016). Поучна је за данашње људе на власти, али и за све нас. Поједини ће замерити што поредим давну прошлост са данашњим временом, јер „савремена технологија и свеопшта демократизација се не осврћу на давну прошлост већ храбро гледају у будућност где ће наша деца живети“. Лепо скована реченица за свакодневну политичку употребу, али бескорисна у државним односима и преговорима, где једна страна – евроунијатска, римокатоличка, бриселска, вашингтонска… – стално лаже и увек изнова поставља нове захтеве пред Србе и државу Србију. Ко не верује мени, а противник је давне прошлости, нека узме у руке књигу Хермана Канторовича Вештачење о кривици за рат 1914. (Службени гласник, 2017) и види да од Берлинског конгреса 1878. наши данашњи назовипријатељи Немци имају једино на уму како, не да приме Србију у своје окриље већ да је поробе, опљачкају и економски, морално и демографски униште. Књигу је Немац, правник и професор правне историје, на захтев владе Немачке почео да пише 1923. а завршио је 1927. године. Наручилац посла није био задовољан написаним и аутор је свашта претурио преко главе. Књига је вешто скривана. Данас је пред читаоцима у Србији. Свако ко је писмен прочитаће да се непријатељски ратни циљеви нису нимало променили. Захтеви који се пред Србију данас постављају слични су захтевима с краја 19. и почетка 20. века. Србија се мора уништити, а православни Срби избрисати са лица земље. Звучи грубо и застрашујуће. У праву сте. Грубо је. Евроунијатама и делу америчког политичког врха такав је план. Просто да би се сукобили са Русима и њих поразили, морају се прво решити Срба и Србије.

Не бојте се, Срби. Није им то пошло за руком ни претходних хиљаду година неће ни сад. Зато у се, у своје кљусе и уз Русе. Ако се овога будемо држали и уз Божју помоћ, нема те силе која ће нас савладати. 

Српски хероји Радован Караџић, генерал Ратко Младић чаме у евроунијатском затвору. Капетан Драган у хрватском затвору. Крив је што је Србин. Помозимо нашој браћи и сестрама који живе на Косову и Метохији. Њима је данас најтеже.             

[/restrict]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *