РОБЕРТ ДЕЈВИД СТИЛ – Америка се налази пред револуцијом (2. део)

РОБЕРТ ДЕЈВИД СТИЛ је аутор осам књига о реформи обавештајних служби, две о изборној реформи, многобројних чланака, студија и анализа; главни је официр за успостављање Светске обавештајне мреже, посвећен настави холистичке аналитике, економије реалних трошкова и отвореним изворима (технологијама) који би могли да постану полазна тачка за другу индустријско-информативну револуцију. Мото његовог деловања је „Истина по сваку цену смањује све друге цене“

Други део разговора са Робертом Дејвидом Стилом, бившим обавештајцем ЦИА и суоснивачем обавештајне службе маринског корпуса, у коме разматрамо методологију „дубоке државе“ за успостављање геноцидног новог светског поретка, почињемо анализом смисла и значаја Балфорове декларације (Balfour Declaration) – чија је стогодишњица с великом помпом прослављена у Британији. Балфорова декларација је заправо писмо које је британски министар иностраних послова лорд Балфор упутио 2. новембра 1917. Ционистичком савезу Велике Британије и Ирске преко познатог банкара лорда Ротшилда, вође британске јеврејске заједнице, а у коме је у име Владе подржао јеврејске тежње за стварање „националног дома“ у Палестини. Тај документ постао је изузетно значајан за ционистички покрет, јер је представљао својеврсну повељу на коју је почео да се одлучно позива.

Пошто је добио финансијску подршку од ционистичких кругова, лорд Балфор је желео да реши и проблеме настале услед навале јеврејских избеглица из источне Европе у Британију крајем 19. века, због чега су на лондонским улицама организоване честе демонстрације против Јевреја, које су резултирале и сукобима.

У време објављивања Балфорове декларације у Палестини је живело 56.000 Јевреја, 1922. тај број се попео на 85.000, 1931. на 174.000, а 1944. на 529.000 Јевреја. Непосредно уочи стварања државе Израел, на тлу Палестине је живело више од 600.000 Јевреја. За 40 година насељавање је вршено плански са посебним напорима да се постигне што већа концентрација јеврејског становништва око Тиберијског језера, Тел Авива и Јерусалима. На дан стварања државе Израел на тлу Палестине је живело 1.380.000 Арапа. Објављивањем Балфорове декларације, британска влада је озваничила своје везе са светским ционизмом.

[restrict]

Како гледате на Балфорову декларацију, и прославу која је у Британији уприличена 2. новембра, поводом њене стогодишњице?

Британци славе сто година срамоте, злочина против човечности и ужаса. Заиста поздрављам Џеремија Корбина, лидера лабуриста Британије, који је одбио да присуствује свечаности и сусретне се са Натанијахуом јер је ратни злочинац. Морамо се сетити да је Израел учествовао у убиству Џона Ф. Кенедија и напада на америчку слободу, да је одговоран за геноцид над Палестинцима и ратове на Блиском истоку.

Подсетимо се садржаја писма које је лорд Балфор упутио банкару лорду Ротшилду.

„Драги лорде Ротшилде, Имам велико задовољство да у име владе Његовог величанства пренесем следећу декларацију о подршци јеврејским ционистичким аспирацијама које су биле поднете кабинету и од њега одобрене. Влада Његовог величанства гледа са благонаклоношћу на стварање националног огњишта у Палестини за јеврејски народ и уложиће највеће напоре како би олакшала постизање тог циља при чему треба јасно разумети да неће бити учињено ништа што би могло кршити грађанска и верска права постојећих нејеврејских заједница у Палестини, или права и политички положај који Јевреји уживају у ма којој другој земљи. Био бих Вам захвалан ако бисте с овом декларацијом упознали ционистичку федерацију.“

Британске званичнике који су уприличили Декларацију платили су и подмитили ционисти из Швајцарске.

Осим тога, мало људи зна како су функционисали ционисти у Швајцарској током Другог светског рата и да се Хитлер сложио да допусти да сви Јевреји напусте Немачку за три милиона долара. Рабин Мајкл Дов Вајсмандл заправо је радио 1942. са немачком владом како би све Јевреје извадио из логора и окупиране Европе за три милиона америчких долара. Рабин је био пресрећан и одмах је отишао у седиште светског ционизма у Швајцарској, обавестио их о понуди и затражио новац. Рабину је речено: „Иди кући, рабине. Нећеш добити новац. Намеравамо да многи Јевреји (ниже класе) трпе и умру у рату, тако да ћемо имати симпатије света како бисмо најлакше успоставили државу Израел након рата.“ Рабин Вајсмандл је описао ову ноћну мору у својој књизи Sefer Min Hametzar и Десет питања за ционисте из 1948. године. Холокауст је послужио као оправдање за домовину. Рабин Вајсмандл у тексту Десет питања за ционисте на првом месту реторички пита: Да ли је тачно да је 1941. и 1942. године немачки Гестапо понудио свим европским Јеврејима транзит у Шпанију, ако би се одрекли имовине у Немачкој и окупираној Француској; под условом да: а) ниједно од депортованих лица не путује из Шпаније у Палестину; и б) сви депортовани се превозе из Шпаније у САД или британске колоније и тамо остају; са улазним визама које треба да уреде Јевреји који живе тамо; и ц) 1.000 долара откупнине за сваку породицу коју мора да обезбеди Агенција, а која се плаћа по доласку породице на шпанску границу по стопи од 1.000 породица дневно.

У трећем реторичком питању рабин нас упознаје да је одговор ционистичких лидера био негативан, и да је био пропраћен следећим коментарима: само Палестина би се сматрала дестинацијом депортованих; европски Јевреји морају бити изложени патњи и смрти у већој мери него друге нације, како би победнички савезници пристали на „јеврејску државу“ на крају рата: откупнина није исплаћена.

Дакле, Хитлер се сложио да Јевреји емигрирају, а ционисти из Швајцарске су рекли: „Не, ми не желимо да они емигрирају било где, осим у Палестину. Домовина неће бити доступна до после рата, тако да они морају да остану у Немачкој и умру за тај циљ.“

Због чега ови подаци и питања нису послужили као повод за историјску академску расправу?

То је историја коју би свако требало да разуме, али то није могуће зато што су ционисти створили веома ефектан мит о Холокаусту.

Тачно је да се Холокауст догодио. Милиони Јевреја су умрли. Међутим, постоји више лажи и пропуста које ционисти истичу, и њима се треба супротставити.
Већина оних који су умрли у Немачкој нису страдали од гаса, већ од савезничких бомбардовања, глади и тифуса. То укључује и логоре у којима је већина умрла од глади и тифуса, а не од гаса. За Аушвиц су били принуђени да смање број умрлих са 6 на 1,5 милиона. Јевреји су били посебна и најзначајнија група која је умрла, али је број страдалих, рецимо, Руса а и других далеко већи, а мит о Холокаусту, који се и даље увећава, пориче, умањују и не поштују све те друге смрти. Геноцид, било против Јевреја или било ког другог, укључујући и Палестинце, представља најужаснији злочин против човечности, и можда се може једино изједначити са свеобухватном државном заштитом педофилије и од државе практиковане педофилије у свим њеним облицима.

Осим тога, одбијање циониста да поштују друге геноциде и масовна убиства само по себи је ужасавајуће. И Американци морају запамтити да су њихови преци само у једном случају у опсегу од 40 до 70 милиона извршили геноцид над Индијанцима што је, како су неки запазили, инспирисало Хитлера против Јевреја. Ниједна рука није чиста у овом случају.

У Хералд трибјуну је 7. новембра објављен ваш текст о Гуглу под насловом Како ’дубока држава’ контролише друштвене медије и дигитално убија њене критичаре. Опишите нам како функционише механизам добро подмазане машине за ућуткивање свих који истражују истину.

У питању је машина за цензуру и дизање дреке коју су успоставили ционисти „дубоке државе“. Верујем да је та ционистичка машина цензуре и дизања јавне дреке у сваком и најмањем покушају преиспитивања мита о Холокаусту активна у свакој земљи. Та машина укључује кампање за дифамацију, тролове, лажи, лажне извештаје који се достављају о људима што су забрањени, цензурисани, чији су гласови „угушени“. У мом случају, мој непрофитни образовни сајт је проглашен за порнографску веб-страну. То се догодило због тога што су многобројни ционисти пријавили мој сајт као порнографски, зато што је он веома јасно тражио да Америка буде на првом месту, а не Израел. Касперски и остали су лењи. Они прихватају лажне извештаје радије него да их сами процењују. Људи морају да схвате да постоји веома моћна ционистичка пропагандна машина, далеко моћнија од било које друге. Глобални информациони сервис Русије – РТ – није ни близу да делује у том смеру. РТ је неупоредиво бољи медиј од америчких пропагандних машина, мејнстрим медија које ми у САД зовемо CNN – Мрежа за ширење срања од вести (The Crap News Network), „Њујорк тајмс“ – Њујоршки злочини (The New York Crimes) и „Вашингтон пост“ – Вашингтонско ђубре (Washington Compost).

Свет се уздиже и људима је све јасније како ствари функционишу. Балфорова деклерација би, по мом мишљењу, морала да буде замењена решењем о две државе. Мислим да Турска и Иран (Османско царство и Персија) морају да обнове своје империјалне позиције на Блиском истоку, да Русија треба да буде главни арбитар, а да Америка мора да се повуче. Мислим да млађе генерације политичких лидера на Блиском истоку могу да ствари уреде на нов начин: укидањем конфликата са Ираном, обустављањем послушности према Израелу и прекидом толеранције према војним операцијама САД на овом простору. Недавна чистка у Саудијској Арабији у новембру 2017. године, када су ухапшени бројни истакнути принчеви из Саудијске Арабије, владини министри и пословних људи, након формирања антикорупцијског комитета под вођством престолонаследника Мохамеда бин Салмана, веома је добар знак. Верујем да ће се слични процеси дешавати и у Катару. И то је добро.

Коначно и питање о фолс-флег операцијама. Званично уживате углед најбољег познаваоца ових операција будући да сте као шпијун ЦИА операције под лажном заставом организовали и њима руководили за ЦИА. Управо сте ви изјавили да сматрате да је Дик Чејни руководио операцијом 9/11 (11. септембар). Каква је употреба фолс-флег операција од стране „дубоке државе“ и због чега их је толико много у Европи и САД, рекло би се једна недељно, у скорије време?

То је веома важно и дубоко питање. Могао бих говорити сат о тој проблематици. Фолс-флег операције означавају оно што је супротно догађајима који нам се представљају као реалност. Термин „фолс флег“ (операције под лажном заставом) настао је у време поморских ратова када су пирати и државе ратовали под заставом својих непријатеља како би могли да им се довољно приближе и изврше напад. Желим да нагласим да у фолс-флег операцијама које сам организовао за ЦИА – нико није погинуо. Написао сам многе текстове у којима сам описао механизме извођења ових операција и како препознати да ли је у њима заиста било жртава или не. Израелци су веома увежбани за ове операције. Ти људи немају никаквог интегритета када се ради о убијању припадника сопственог народа, а то је случај и са САД када говоримо о највишим нивоима. Линдон Џонсон је одавао мете Северном Вијетнаму пре него што бисмо извели напад и због тога је рецимо Џон Мекејн веома лако оборен изнад Ханоја током мисије бомбардовања у октобру 1967. године, када је био тешко рањен.

„Дубока држава“ сада учестало користи фолс-флег јер губи контролу над становништвом. Дик Чејни је јавно изјавио да је највећа грешка била дати интернет општој популацији. Првобитна идеја је била да се интернет држи у оквиру војноиндустријског комплекса и да нама „малим људима“ не буде дозвољено да га користимо. Али милошћу божјом ми имамо интернет.

Фолс-флег се користи како би се створила клима страха која се користи за увећање буџета за стварање полицијске државе. „Дубока држава“, коју чини један посто популације, свесна је да је време камења, виљушака и бакљи сасвим близу. И не само то. У Америци имамо бар три-четири милиона ветерана, који су веома, веома љути и који су одлично обучени и знају како да оборе мале авионе метком калибра .50 (12,7 мм). И „дубока држава“ зна да ако се размота истина о педофилији у владајућим круговима и свеукупном систему, ако се сазна да је рат у Ираку заснован на 925 лажи, људи ће буквално почети да спаљују њихове луксузне велике виле и убијају им породице. Веома смо близу револуције. Ускоро ће бити објављен мој нови текст на „Revolution in the USA Today“ у коме показујем да САД сада задовољавају сваки предуслов за избијање револуције у политичко-правном, социоекономском, идеолошко-културном, технодемографском и природногеографском домену. Сви предуслови за избијање револуције су испуњени у САД, Британији и многим европским земљама.

Фолс-флег је форма режиране представе која може укључивати инсценирана и права убиства. Лас Вегас је био хибридна фолс-флег операција која је поред ФЕМА дрила укључивала и прави масакр и верујем да је била финансирана од циониста како би казнили Трампа и обезбедили још више новца за Шелдона Ејделсона и Мајкла Чертофа и остале који се баве пословима обезбеђења. Фолс-флег представљају начин на који „дубока држава“ вара становништво. И људи би требало да разумеју да су мејнстрим медији саучесници у овим операцијама. Они знају да се ради о фолс-флегу, али настављају да понављају лажни наратив. Због тога је Гугл-Гестапо веома заузет ућуткивањем алтернативних медија. Ми откривамо и демаскирамо њихове лажи којима нас затрпавају сваког дана. Волео бих да „Баиду“ из Кине и „Јандекс“ из Русије заједно са „Викиликсом“ креирају пост-Гугл интернет. Неопходан нам је информациони систем који не би могао да буде цензурисан и манипулисан.

Тренутно са Џоном Макафијем разрађујете идеју стварања независног интернета?

Срео сам се са Џоном Макафијем 5-6 пута. Он је под великим нападом. Покушали су да га убију више пута, а он је један од најблиставијих умова нашег доба, заједно са Вилијамом Бенијем и Џулијаном Асанжом. Покушавамо да заједно урадимо неке ствари. Још нисам пронашао земљу вољну да примени моје идеје о формирању агенције за слободну енергију (технологије) у оквиру које би функционисао информациони биро заснован на отвореним изворима информација и инжењерство засновано на отвореним изворима енергије како би се елиминисале све препреке за слободан и креативан живот људи на планети. Надам се да ће Трамп прихватити ове идеје што би могло бити полазна основа за отварање ових агенција у Кини, Русији, Турској, Ирану, Јужној Америци, Африци, Сингапуру и Кабулу. Људи би требало да разумеју да су западна економска и политичка парадигма – фашистичке парадигме. Она се заснива на губицима од 50 одсто и 90 посто профита за банке. Неопходна нам је нова парадигма. Руски министар спољних послова Сергеј Лавров био је у праву када је изјавио да је ера доминације западне политике и економије завршена и да треба направити постзападни светски поредак. У оквиру тог поретка треба установити нову информационо-економско-инжењерску парадигму. То моје идеје нуде не само мојој земљи САД већ и Кини и Русији. То је платформа на којој би Трамп, Путин и Си Ђинпинг могли да заслуже Нобелову награду за мир, о чему смо говорили у првом делу интервјуа.

Мало људи зна да сте повереник Међународног суда за природну правду и његов пројекат о елитној педофилији, а написали сте и предговор за књигу Педофилија и империја: Сатана, содомија и ’дубока држава’. На који начин су педеофилија, содомија и сатанизам интегрисани у одржање „дубоке државе“?

Сатанизам и окултно су веома важан део у одржању „дубоке државе“. Педофилија, окултно, убиство деце, испијање њихове крви, черечење њихових тела, део су привилегија тих један посто људи који мисле да то могу да раде. У историји је познато да је испијање крви деце сматрано средством против старења. Педофил из Силицијумске долине јавно је изјавио да добија трансфузију крви деце како би успорио старење. Али није рекао да је ефекат подмлађивања јачи када су деца терорисана и содомизирана. Кинези су закључили да се, уколико тероришу псе пре него што их скувају, мења укус њиховог меса. За разумевање распрострањености и места педофилије и сатанизма у функционисању „дубоке државе“ веома је важан случај „Пицагејт“ у вези са чим желим да одам признање румунском таксисти. Нека Бог благослови румунског таксисту (Гуцифера) који је хаковао мејл Џона Подесте.

Сатанизам и педофилија су у самом центру „дубоке државе“. То је начин на који „дубока држава“ држи своју „елиту“ заједно, али то је и њена Ахилова пета. Они се крећу у распону од сексуалног злостављања деце до убијања деце, черечења њихових тела и сатанистичких и окултних ритуала. Постоје разлози на основу којих можемо да верујемо у тврдње да је нестанак шест милиона деце сваког дана – број потребан за снабдевање једног сатанистичког ритуалног жртвовања који се дневно одржава у сваком граду на свету у различитим сатанистичким институцијама од којих су неке повезане са католичком и јеврејском религијом. Сматрам да је ово најважније откриће нашег времена. И сматрам да је председник Путин био апсолутно у праву када је забранио усвајање руске деце од стране Американаца зато што су Американци усвајали руску децу како би их спровели у педофилске ланце. Осим тога, у Америци имамо тако глупе, ништавне људе који након порођаја не пријављују рођење своје деце, она немају крштенице и ту децу продају тим људима. Због тога је Хилари Клинтон толико жудела да у Америку доведе децу са Хаитија која нису регистрована. Сматрам да је то због тога што могу бити убијена а да нико не може да докаже њихов нестанак. То је огроман проблем и заиста желим да одам признање Међународном суду за природну правду чији сам повереник, Синтија Макини је повереник, врховни судија је Сер Џон Велш од Брана, на борби против овог хорора. Читаоцима вашег листа препоручујем књигу Педофилија и империја: Сатана, содомија и ’дубока држава’ за коју сам написао предговор а која се може бесплатно преузети са „Амазон киндла“. Ова књига ће бити енциклопедија од А до Ш за педофилију и сатанизам. Католичка црква и ционисти су веома проминентни у овој педофилској мрежи. Књигу је неопходно превести у најмању руку на руски и кинески језик.

Да ли сте помогли председнику Трампу у рушењу „дубоке државе“ и посебно сатаниста, педофила и издајника који су присутни на многим местима у америчкој влади?

Урадио сам три ствари како бих помогао Доналду Трампу. Од јула 2015. пишем серијал Трампова револуција на „Амазону“. Трамп је далеко паметнији и далеко опаснији него што то људи схватају. Друга ствар је: стално пишем меморандуме председнику који му могу помоћи да разуме како може да употреби изборне реформе, контраобавештајне и државне „велике стратегије“ не би ли уништио „дубоку државу“. А најважније што сам урадио је да сам 26. маја ове године написао писмо са колегом Вилијамом Бенијем, најпоштенијим бившим НСА официром. Ја сам најпоштенији бивши ЦИА официр и обојица смо присталице Доналда Трампа и желимо да обавештајна заједница поврати свој интегритет и живи под владавином закона. Вилијам Бени и ја смо написали меморандум за председника и послали га Џефу Сешенсу где смо га упознали на који начин би могао да употреби базу података НСА како би открио сваки мејл и телефонски позив упућен од било ког педофила, издајника и већег криминалца у САД. НСА то не ради зато што је фокусирана на уцене политичара и инсајдерску трговину. Овај меморандум дао је Доналду Трампу и Џефу Сешенсу кључ за рушење „дубоке државе“. Можда никада нећемо добити признање за овај допринос, али чувам овај меморандум и веома сам поносан што сам могао да служим својој земљи, макар и на овако скроман начин.      

[/restrict]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *