Министар омладине и спорта на „НИС отвореној школи тениса“ на сајму

Током трајања Сајма спорта од 24. до 26. новембра на Београдском сајму,  компанија НИС и Тениски савез Србије (ТСС) организују „НИС отворену  школу тениса“ за децу.

Љубитељи  тениса, као и малишани свих узраста, имају прилику да за време трајања сајма спорта , уживају у школи тениса и уз помоћ стручних тренера и одговарајуће опреме, науче правила „белог спорта“. Током првог дана сајма, „НИС отворену школу тениса“ посетили су  Министар омладине и спорта Вања Удовичић и селектор Дејвис Куп репрезентације Србије, Ненад Зимоњић, који су заједно са малишанима  одиграли прави тениски меч. У мини школи тениса учествовали су и НИС Дејвис Kуп репрезентативци Душан Лајовић и Пеђа Крстин, НИС Фед Kуп репрезентативке Србије Ивана Јоровић и Нина Стојановић као и плејада младих играча.

НИС као вишегодишњи генерални спонзор ТСС-а реализују програм бесплатних школа тениса за децу широм Србије већ шесту годину заредом. На овај начин НИС даје подршку дечијем спорту , промовише здрав начин живота и правилан развој младих у оквиру своје корпоративне стратегије и слогана „Будућност на делу“.

Сајам спорта је јединствена  манифестација која се одржава под покровитељством Министарства омладине и спорта и Спортског савеза Србије и окупља велики број домаћих и светских спортских звезда, представника спортских савеза и Олимпијског комитета Србије, пружајући много занимљивих садржава за све поклонике спорта.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *