ВУЧИЋ, ТРАМП И МЕДИЈСКА АГРЕСИЈА У СРБИЈИ

Позив Александра Вучића Доналду Трампу да посети Србију није могао да има логичнији одговор овдашње новинарске мочваре (привеска америчке „дубоке државе“) од насловне стране НИН-а којом је Србија изједначена са Аушвицом

За америчку „дубоку државу“ и њене српске следбенике (тај неолиберални реликт једног времена у коме је дошло до „краја историје“ и у коме чак и папа Франциско даје подршку „грађанима света“ у борби за „светско друштво“) њиховог архинепријатеља Трампа може да позове у госте само неко ко је „шеф Аушвица“.

Тако је на насловној страни НИН-а, недељника који је у власништву Немаца (оних који су после победе Трампа преузели глобалистички неолиберални барјак), приказана капија нацистичког логора Аушвиц са натписом на немачком језику „Рад  ослобађа“, а уз то је истакнут наслов: „Радни логор Србија“. Ту су и други наслови – најаве текстова из којих се види прави циљ ове пропагандне манипулације. На мети су држава Србија и њен председник који показује јеретичке знаке суверенизма. И шта он ту стално Србија, па Србија, и то у присуству тако снажне спољне и унутрашње фаланге идеологије светског друштва. То мора да буде кажњено.

* Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању *


Један коментар

  1. Daniel Jackson

    Uvek su bili veci problem liberali u Srbiji nego svetska liberalno-globalisticka elita. Vucic ne treba da obraca paznju na stokholomski sindrom srpskih liberala. A NIN je postao obicno smece i na njega ne treba gubiti vreme.

    6
    3

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.