ОКО СВЕТА ЛЕТИ РАКЕТА

Не плашим се уништених малињака и воћњака, пустих српских села и варошица, немаштине, болести, покрадених пензија, али ракета председника Кима? 

Упамтите, Срби!  Нисте криви. НАТО је злочинац. Ми Срби смо жртве. Ко вам другачије каже – лаже.

Уплашен сам. Дрхтим. Најежен од страха, а све због Демократске Народне Републике Кореје и њеног председника Ким Ил Џонга. Питам се шта ли ће бити са свима нама, а богами и са мном, лично и персонално, ако председник Ким произведе ракету која лети око света са жељом да уништи човечанство, демократију и људска права робовске радне снаге широм планете.

[restrict]

НЕМА СТРАХА… ИЛИ ИМА! Не плашим се уништених малињака и воћњака, пустих српских села и варошица, немаштине, болести, покрадених пензија, али ракета председника Кима?

Немам страха због претњи шиптарских поглавника и ћутања евроунијатских комесара. Није важно што у главном граду државе Србије Шиптарка Атифете Јахјага поново понижава српске жртве, њихове породице и све Србе трабуњањем о масовним силовањима Шиптарки које су наводно вршили Срби. Наставак пустих снова Мадлен Олбрајт из 1999. године којима је правдала засипање Србије отровним НАТО бомбама. О „силовању“ Шиптарки код Арбанаса, Албанаца, Шиптара могу се прочитати следеће студије. Чувари бесе, Милутин Р. Ђуричић, Београд, 1979; У друштву с човјеком, Вера Ерлих, Загреб, 1978; Отмица као традиционални облик прибављања невјесте код народа Југославије, Весне Чулиновић Константиновић (докторска дисертација одбрањена 1965. на Филозофском факултету у Загребу). Али ракета председника Кима?

Није ме страх од ударања у ратне бубњеве америчког изасланика за „западни“ Балкан који је тртљао у Скопљу и Београду о руском малигном утицају. Нисам приметио да се неко у Словенији или назовидржави Хрватској, које географски припадају западном Балкану, узбудио због његових речи. Није он једини амерички државни службеник који не зна географију. Очито, у њиховим школама се не учи географија. Чиновник је пролазан, али ракета председника Кима?

Не плашим се што је ала и врана напала Републику Српску. Само још да нестане Српска. Тад стиже мир и стабилност у сатрапију или регион како сатрапи воле да тепају географским појмовима. Човечанство биће смирено, али ракета председника Кима?

Не плаше ме усташке изјаве и попевке председнице Колинде, кћи Мирослава Грабара, некадашњег представника неосуђеног злочинца Броза у Монсу, седишту НАТО-а. Не пада ивер далеко од кладе. Подмукле игре Римске курије не изазивају никакав страх код мене. Раде исто вековима. Имају само један циљ. Уништити православље код Срба. Ко мени не верује, нека прочита Активност Ватикана на Балкану, проф. др Радослава Грујића. Није то ништа, али ракета председника Кима?

САБЕРИТЕ СЕ, НИЈЕ КАСНО Перпетуум мобилна ракета ми је постала најгора ноћна мора. Надам се да негде у свету постоји Супермен, Бетмен или Мики-Лики који ће полетети у сусрет још увек ненаправљеној ракети? Снагом сопствених мишића скренути је с пута који нема алтернативу и послати у производне хале председника Кима на дораду или потпуно уништење, о чему ће одлучити Савет безбедности УН на хитној седници месеца лимбурга.

Разумем да банкарско-финансијски-неолиберални сектор удружен са мочваром у Вашингтону верује како нико у свету више не размишља и да вести које они емитују имају снагу свеопште догме или апсолутне истине. Ако они кажу да Ким Ил Џонг, севернокорејски диктатор, хоће да уништи мирољубиво човечанство и мене Драгомира Антонића, Србина православне вере, пореклом из села Бруснице и житеља државе Србије, онда им ја морам веровати. Јесте да они лажу. Лагали су за Ирак, Либију, Египат, СР Југославију… Али можда за Северну Кореју не лажу. Можда баш овог пута говоре истину. Кад бисмо се шалили.

Сабери се, човече, говорили су наши мудри преци. Ставимо прст на чело – може и без њега – и размислимо. Није тешко, само је већина заборавила да мисли. Препустила се лакоћи живљења. Важно је како је мени! О туђим и светским проблемима нека мисле други. Нека мисле други!!! Колико сте пута чули ову реченицу? Колико пута сте је сами изговорили?

Не говоре сви истину, а они који лажу, обично и краду, али не иду у затвор и немају буве – као у песми чика Јове Змаја – већ се нагоде са тужиоцем, као Давид Петреус. Ми који верујемо њиховим лажима – у затвору смо. О бувама и вирусима да не причам. Сабери се, Србине! Није касно!!!

У хашком казамату ништа ново. Српски хероји чаме, Брамерц би да хапси српске радикале. Мора нешто да измишља, јер ће му затворити суд, а он остати без 45.000 евра месечно, док око планете лети ракета Ким Ил Џонга.          

[/restrict]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *