Доктор који је порекао смрт

Након НАТО бомбардовања рак је постао опште место у нашим животима. Онда се појави неко кога ни уз помоћ Дарвина ни уз помоћ Господа не можемо назвати човеком и поче да грађане Србије убеђује како је за све крив здравствени систем, сиромаштво, недостатак демократије

Упамтите, Срби: НАТО је злочинац! Ми, Срби, смо жртве. Важно је ово стално понављати, јер сад покушавају да нам набију на главу и осећање кривице. Тобож, ми „зли“ грађани Србије смо криви што нас је „невини“ НАТО бомбардовао. Радиоактивним ђубретом затровао, од чега десетине хиљада грађана Србије обољева од рака. Сретох пре три дана другарицу. Пензионер као и ја. Радила часно 35 година, троје деце родила, унуке чува. Нема веће среће – кажем! Она, опхрвана тугом, рече: Ћути, открили ми код ћерке рак пре три месеца. Отпустили је из болнице. Двоје деце има. Што мене матору не снађе, већ њу погоди болест. Знам јој ћерку, нема још 35 година.

[restrict]

ГЕНОЦИД У КОНТИНУИТЕТУ Сличне случајеве знате ви. Знају ваши пријатељи. Нема човека данас у Србији који не познаје неког ко од ове болештине страда. Онда се појави ништак, никоговић који се не може ни уз помоћ Дарвина ни уз помоћ Господа назвати човеком. Почне да грађане Србије прави будалама тврдећи да оболелих од рака има нешто више него раније. Зато што су становници Србије стари, те је нормално да умиру од рака. Плаћено натовско ђубре – не знам грђу реч којом бих га назвао – без стида криви грађане Србије, њен здравствени систем, сиромаштво, недостатак демократије, за епидемију рака која коси децу, жене, младе, старе од како су НАТО чудовишта извела геноцид у континуитету над Србијом.

Ништа није случајно. Дође у Београд, као птица злослутница, заговарач НАТО убијања Срба, назовифилозоф Бернар Леви и крене да бљује по Србији. У Србији, одмах рече, нема демократије. Србе назва фашистима. Ваља Србе поново бомбардовати, убијати, клати, јер они ето нису за демократију. Рече усред Србије и оде даље. Тужно је што су му Срби, из државног буџета, пут и боравак платили. Кад филозоф оде, стиже свилен гајтан или Извештај Кристијана Ахлунда, председника нечега у коме пише, „у Србији је говор мржње као деведесетих, власти још нису признале геноциде у Сребреници, педери и лезбејке су и даље угрожени. Једино је добро што се у полицију Србије прима више Албанаца.“

На отворене претње из Албаније и Шиптара са Косова и Метохије о рату са Србијом, даљем комадању Србије, нико од евроунијатских комесара не проговара. Ћуте и назовиекселенције из западних земаља или се оглашавају глупавим коментарима, те им је стварно боље да ћуте.

Грађанима Србије, властима државе Србије, опозицији државе Србије, и свим институцијама државе Србије једна ствар мора бити јасна. Србији су Ватикан, Немци и остале светске и евроунијатске организације наменили улогу Крајине. Оно што су Срби били пре пет стотина година, ваља да буду поново. Заштитници евроунијатске организације од налета ислама. Некад су чували Ватикан, Млетке, Рајну, Вестфалију, Беч и аустријску царевину од Отоманског царства, а данас би ваљало да поново гину чувајући евроунијатске вредности од „миграната“ пристиглих од Пакистана, Авганистана до Африке. Има само једна разлика. Географска. Крајина је протерана са Србима неколико стотина километара на исток. Некад је Крајина била у Лици, Равним Котарима, Банији, Кордуну, Славонији, а данас како сликовито рече песник, „уместо код Дрниша, Европу ћемо бранити код Ниша!“

СРБИЈУ НЕ ПОМИЊУ Кад се, пре три деценије говорило и писало, многи су и погинули, да се Срби и Србија бране у Исламу Грчком, утицајна мањина се смејала. Данас, они који су се тад смејали траже новог-старог господара. Не да би бранили Србију већ своја изанђала и оматорела дупета. Празнослове истим речима. Доста диктатуре, хоћемо демократију, евроунијатске вредности и доларске новчанице, а може и у еврима. Србију не помињу сем кад ваља да је оцрне. Њима су НАТО монструми блиски, као што су им увек били. Што се тиче њих, било би добро кад би Србију поново бомбардовали, али с молбом да им се на време јави како би се склонили. 

Зато не разумем кад госпођа министар у влади државе Србије, задужена за евроунијаћење, изјави: ЕУ је најбоље место за живот! Није Србија, у чијој је влади министар и где прима плату, него ЕУ?! Нека иде међу евроунијате, нек тамо живи и нек је они издржавају. Министар у влади једне државе изјављује да је живот бољи негде другде. Ово не би рекла ни госпођа која већ оматори седећи у „ферарију“, а није ни педалу за гас притиснула.

Не бојте се, Срби. Преживели смо и веће невоље. Многи данас увиђају да су српски хероји које у тамници држе хашки злотвори били у праву. Зато се молимо Господу за њихово здравље. Њихова борба је и наша борба. Морамо издржати.         

[/restrict]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *