Дејвид Ајк – Западни медији су скројени као за децу

У склопу своје светске турнеје, у нашој земљи ове недеље борави Дејвид Ајк, легендарни истраживач структуре и механизама система глобалног успостављања тоталитарне (технократске) контроле и манипулације људима. Са Ајком разговарамо уочи његовог предстојећег наступа у Центру „Сава“, када ће у суботу, 29. априла – у организацији компанија „Новости“ и „Дејвид Ајк Србија“ – одржати дванаесточасовно предавање (од десет ујутру до десет увече) 

Дејвид Ајк је легендарни истраживач који двадесет седам година разоткрива структуру и механизме глобалне завере против човечанства, држаног у привиду и манипулисаног моћним полугама орвелијанског глобалног система који успоставља тоталитарну технократску контролу над људима, а у циљу потпуног овладавања планетом и стварања услова за њену депопулацију. Дејвид Ајк је прешао дуг пут од када је 29. априла 1991. године током интервјуа у веома гледаном шоу програму Воган Терија Вогана (једном од ударних програма Би-Би-Сија) био исмејан, понижен и повређен од стране аудиторијума а потом и медија због изношења неких својих увида, па све до првог наступа на препуном стадиону Вембли, када је говорио пуних девет сати. Двадесет књига преведених на бројне светске језике, наступи у 60 земаља широм света сведочанство су да је Дејвид Ајк прецизно повезивао тачкице у мозаику праве реалности – са свешћу да будућност врсте зависи од могућности да се човечанство прене из матрикса и одлучно супротстави тамним коридорима светске закулисне и видљиве моћи.

[restrict] Први пут сте у Србији. Какви су ваши досадашњи утисци о Србији и Београду?
Веома ми се допадају Београд и природа, а имао сам среће и са временом до сада. Јуче сам ишао у Босну да дам интервјуу за БН телевизију и утисци су идентични. Дивна земља и природа, али на мене су невероватно дубок утисак оставили медији. Не желим да кажем да су мејнстрим медији у Србији перфектни, то нипошто, али ако упоредите ове медије са медијима главног тока на Западу, постоји велика разлика. Чињеница да сам до сада дао два интервјуа уживо, један на ТВ Пинку и други на БН телевизији, изгледала ми је невероватна – као да се налазим у паралелном универзуму. Да сам дао интервју на Западу неком од мејнстрим медија, био бих исмеван. Али, уместо тога, интелигентна питања су ми постављали интелигентни људи који у ствари имају веома јасне представе о ономе о чему говорим, разумели су то и у детаљима, што је запањујуће. Било ми је огромно задовољство да говорим за медије које гледају многобројни људи и то на начин незамислив на Западу. Западни медији су разлог зашто се западне владе извлаче из крупних проблема које производе. Западни медији су скројени као за децу. Погледајмо Си-Ен-Ен који све време након избора напада Трампа, а након што он испали 59 томахавка на Сирију, Андерсон Купер, водитељ на Си-Ен-Ену, заправо припадник ЦИА, изјављује: „Ово је дан када је Доналд Трамп постао председник.“ Значи бомбардовање људи прави од вас добре председнике. Детињаста природа мејнстрим медија на Западу је водећи феномен и застрашујуће детињасто говоре о тероризму што је разлог због кога се владе, поготово САД и Британије, извлаче за злочине против човечности.
Да ли се на француским председничким изборима решава питање националног суверенитета и будућности Француске?
То каже Марин ле Пен и мислим да је то истина у смислу да пројекат ЕУ није нешто статично. Током свих ових година говорим да није намера да садашње стање у ЕУ остане. Идеја је да ЕУ апсорбује све више земаља и људи како би глобалисти централистички контролисали све више људи, а та централизација контроле постаје све екстремнија. Они нису заинтересовани само за 65 одсто закона које контролишу преко Брисела, они желе све више и више. Погледајмо ситуацију у којој саветник бившег премијера Дејвида Камерона у Даунстриту прошле године изјављује да Камерон сазнаје о законима којима се мења друштво у Британији преко телевизије. Те законе намеће Европска комисија у Бриселу и нема никаквог инпута за њих у Британији.
Таква је природа ЕУ и то из простог разлога: уколико неколицина вас жели да контролише већину, морате да имате централизовано доношење одлука. Што више централизујете одлуке, та мањина ће контролисати све више људи и зато имамо глобализацију и ЕУ, и имамо централизацију у свакој области наших живота. Имамо централизацију моћи преко корпорација, финансија и трговине и оно што се дешава и што то видим широм света је да смо дошли до кључне тачке у којој је довољно људи достигло тај ниво разумевања и свести да није уопште битно за коју партију гласате, јер било која партија која има шансе да формира владу – исто се дешава. Они себе могу да називају социјалистичком партијом, партијом центра или републиканском партијом, исто се дешава у влади, јер постоји скривена рука која контролише свакога ко дође на власт. Невидљива рука контролише све у власти и сада видимо реакцију на овај процес, пре свега са брегзитом. Нема шансе да би британски народ у тој мери гласао против свог политичког естаблишмента од левице до деснице да му није доста те невидљиве руке. Пропаганда је била застрашујућа. Говорили су да ће Годзила напасти Лондон ако изађемо из ЕУ. Али ми смо то урадили, а Годзила се нигде није појавио. Погледајмо сада Трампа. Он није никакав исушитељ мочваре, већ у њој плива целог живота, али да би ушао у политичку арену, морао је да креира антиестаблишментску перцепцију о себи. Онда имамо Вилдерса у Холандији, и чињеница да је добио толико гласова је запањујућа и изванредна. Исто је тако са партијом Марин ле Пен. Пре извесног времена њена партија могла је да осигура три до четири одсто гласова, а Ле Пенова се сада налази у трци за председника. Реакција против глобализације заузима различите форме, али заједничко је да је људима мука и да су уморни од лево-десне парадигме једног истог естаблишмента који води политику од самог почетка. Дакле, одиграва се буђење. Ово разумевање да је све намештено је тек почетак, али веома значајан, и видите чуђење у очима бирократа када говоре о брегзиту или када говоре о успеху Марин ле Пен, али јасно је да су њихови планови сада изложени критици. Не значи да ће ове партије сада победити, као у случају брегзита, али тај дух неће тек тако ишчезнути јер ЕУ неће постати боље него горе место, дакле на крају ће се десити праве политичке промене јер је људима доста централизоване контроле.
Били сте међу малобројним истраживачима који су избор Доналда Трампа препознали као још једну успешну превару глобалиста.
Људи су ме током деведесетих, када сам био у Америци, питали да ли је председник укључен у заверу, а моје контрапитање је било: Да ли је он заиста председник? Да ли он управља било чиме?
Сви кандидати су увезани са естаблишментом. Погледајмо количину новца која је потребна да би се номиновали у оквиру своје партије, а камоли уколико сами спроводе кампању. Погледајмо позадину Трампа, погледајмо Била Клинтона и Хилари Клинтон. Ти људи имају лешеве у свом ормару, они имају читава гробља у својим ормарима и уколико желите да спречите да такви побеђују, морате то да знате. Чињеница је да је Трамп пребродио све могуће препреке које су могле да оспоре његову номинацију и да је победио. Говорио је о исушивању мочваре, а када сагледамо његову животну причу, видећемо да је он у мочвари провео читав живот. Глобалисти, „дубока држава“, знали су да људи у великој мери почињу да сагледавају истину и морали су да пробају са неким новим штосом. Морали су да представе некога као да се разликује и био је неопходан неко ко је у стању да убеди људе да је различит.
Овде постоји образац. Погледајмо како то изгледа: имали смо Џорџа Буша Млађег. За њега се оправдано сматрало да би могао да буде десничарски републиканац и да обави посао подстрекивача за ратове и марионета естаблишмента. Веома много сам говорио о Пројекту за Нови амерички век, који је постао познат као документ неоконзервативаца донет у септембру 2000. године. Тај пројекат је укључио списак земаља у којима треба да дође до промене режима, а на њему су били Сирија, Ирак, Либија, Иран, Северна Кореја и Кина. И ти неоконзервативци, укључујући Рамсфелда, Волфовица, Дика Чејнија, који контролише буџет Пентагона, дошли су на власт за време Џорџа Буша и почели да спроводе овај план и бесомучно су лагали о оружју за масовно уништење у Ираку, управо зато што се Ирак налазио поменутом списку. Онда је Буш отишао са председничког места, а уследио је нов изазов за слуђивање народа. „Ваш следећи избор је Барак Обама.“ Шта је Обама урадио? Говорио је: „Ја сам различит, ја мењам ствари, ја сам за мир, ја ћу затворити Гвантаномо“, који је и сада отворен. Буш републиканац замењен је Обамом, који је наводно представљао опозициону опцију, док је у Британији Тони Блер замењен од стране опозиције у форми Дејвида Камерона, припадника конзервативне партије. Имали смо двојицу различитих људи у две различите партије, али планови глобалиста су наставили да се одвијају без грешке. После Ирака имамо Либију која је била Камерон – Обама – Хилари Клинтон – НАТО операција, где сте бомбардовали невине да бисте их спасли од насиља. Онда имате људе који су покренули такозвану народну револуцију у Сирији и сада покушавају да се отарасе Асада зато што се и он налазио на листи за промену режима. И када све то разоткријете, видите да све председнике контролишу исти људи и то је веома јасна истина. Онда смо морали на линији таквих махинација да дођемо и до Трампа. Била је неопходна комбинација деснице и довољно људи који припадају неопредељенима како би омогућили да Трамп уђе у политичку арену путем обмане зване – демократија. Када желите да кандидат демократске партије постане председник, онда имате прогресивистичко крило и неопредељене. И сада долази Трамп. Говорио је да се разликује од Обаме. Говорио је да Америка више не би смела да буде земља која ће се бавити променама режима. Ајде да се помиримо с Русијом. Многе Трампове присталице су из алтернативних медија у Америци и то пошто многи припадници алтернативних медија и њихови слушаоци имају известан џонвејновски систем уверења. Велики број тих медија је постао веома утицајан захваљујући истини и анализама у којима су откривали праву природу система и његову геноцидалну агенду и Трамп је њих желео за савезнике зато што ако хоћете да утичете на неопредељене, морате да рачунате на људе који се информишу у алтернативним медијима. Овде не говорим о алтернативним медијима у изворном значењу те речи већ говорим о америчким алтернативним медијима који нису хумано центрични већ су америко центрични. То вам је отприлике као да гледате неко филм са Џоном Вејном. Тако је Трамп учествовао у програму Алекса Џонса и Алекс и други поред њега су стали иза Трампа и рекли му шта би желели да он каже. И он им је рекао да ће направити Америку поново великом, али и да се противи глобализацији, и при томе је користио исту аргументацију коју сам ја користио током свих ових година. Трамп се појављује са причом у којој је против званичне мантре о глобалном загревању и криви Кинезе због глобалног загревања (што је бесмислица по себи), а потом и да не жели да настави са инвазијама на суверене земље. И то је било све што су слушаоци алтернативних медија желели да чују. И онда поетски изјављује да ће напасти оне који развијају мочвару. Он ће напасти „Голдман Сакс“! И онда је дошао на власт и показало се да је ствар иста као и код других председника који говоре оно што народ жели да чује како би гласали за њега, а затим раде по унапред успостављеном плану.
Шта дакле сада заиста имамо с Трампом?
Једна од првих ствари коју је Трампа урадио: „Голдман Сакс“ је постао задужен за економију САД. Не само да је Трамп дао Стиву Менучину место секретара за финансије (а Стив Менучин је човек „Голдман Сакса“) већ је и заменик секретара за финансије такође човек из „Голдман Сакса“. Чак је Герија Кона поставио за главног економског саветника Беле куће, што значи да „Голдман Сакс“ управља економијом САД, а он ће направити невероватну штету људима широм света у економском смислу. Онда је поставио на чело унутрашње државне безбедности човека из војске. За министра одбране поставио је такође човека из војске, који је толико луд – да је његов надимак Луди Пас. Задужити човека кога зову Луди Пас – шта то значи? Ма ништа, спавајте мирно. А онда његов саветник за националну сигурност, Мекмастер је такође човек из војске и он се сада, заједно са државним тужиоцем, залаже за процесуирање Асанжа и они се веома противе Едварду Сноудену, звиждачу из НСА. Стигли смо дотле да се човек подржан од стране алтернативних медија и његова администрација спремају да прогоне оне који су урадили толико много како би информације о супарничкој администрацији изашле на видело. На сваки начин Трамп је све изокренуо. Заиста, надам се да је лаж звана „избори“ толико јасна људима да ће они најзад схватити да нема сврхе и смисла веровати да се ствари могу решити кроз постојећи политички систем. Не, тако не можемо. Променићемо ствари тако што нећемо сарађивати са политичким системом. Не путем насиља, не неопходно путем протестовања на улицама, али једноставно нећемо сарађивати са њима. У Америци такав тренд обухвата 20 милиона људи. Постоји видео-анимација на Јутјубу која показује веома малу групу људи што контролише 320 милиона људи. То је тачно и заиста смешно и то се може десити само зато што 320 милиона пристаје да сарађује, иако им се то не допада. Избори су начин на који ова мала група људи намеће своју вољу над нама.
Као неко ко себе назива „повезивачем тачака“ да ли сматрате за пуку „коинциденцију“ веома занимљиву подударност у датумима? Рођени сте 29. априла, и на свој рођендан 29. априла 1991. појавили сте се у једном од најгледанијих програма Би-Би-Сија, у Вогану Терија Вогана, и то вас је ракетно лансирао у сам врх антиглобалистичких истраживача. Свој 65. рођендан провешћете наступајући у Центру „Сава“.
Да, мој син ми је скренуо на то пажњу када смо уговарали датум за наступ у Србији. Одговорио сам му да сваки дан свог живота, укључујући и свој рођендан, желим да поделим са људима износећи ове информације. Ускоро ће бити 30 година од како то радим, и све ми сад изгледа као да се одигравало у неком сну. Много се ствари променило током протеклих 27 година. Првих година ударао сам у хладан и мемљив зид неразумевања. Људи нису желели то да слушају. Подсмевали су ми се, бацали јаја на моју кућу, али од јуна 2016. реализујем ове светске турнеје и где год одем видим исту ствар: све више људи отвара свој ум за другачије погледе на свет и међу њима све је више људи из мејнстрима који раде за систем којима је систем изградио и форматизовао перцепцију. Све више и више припадника те групације поставља питања о томе шта се заправо овде дешава, тако да чињеница да ћу говорити о многобројним аспектима својих истраживања на мој рођендан је веома лепа и заправо не бих желео да радим било шта друго на тај дан. У Србији сам постао необично свестан чињенице да многи људи разумеју ове информације, да су свесни њихове истинитости и то је веома охрабрујућа спознаја. Надам се да ће вам ова свесност о томе шта се заиста дешава обезбедити да Србија никада не уђе у ЕУ и никада не уђе у НАТО. Улазак у ове монструозне творевине представља апсорбујућу асимилацију од стране политичко-финансијске и војне структуре Новог светско поретка који гуши суверенитет држава. То је разлог због кога је већина Британаца одлучила да напусти ЕУ. Током брегзита видело се да многи људи желе да напусте ЕУ. Млади су желели да остану, али постоји разлог за то. Рекли сте да ћу говорити на свој 65. рођендан у Србији. Људи мог годишта и нешто млађи били су у прилици да виде и упознају Британију пре него што је упала у канџе ЕУ, док млади људи нису упознати с тим периодом и немају искуство доживљаја британског суверенитета који је поништен захваљујући огромној скали од 60 одсто и више закона који су променили живот у Британији. Ти закони нису потекли из британског Парламента, већ од стране доктринираних бирократа из Бриселске комисије, и то чека све који се придруже ЕУ. Чињеница да се овај процес одужио за Србију је у ствари веома добра ствар. То време је омогућило људима да виде шта је у ствари ЕУ. Постоји велики устанак против ЕУ широм Европе. Када би Французима омогућили референдум, када би Холанђани изашли на референдум, и они би такође гласали против ЕУ, и због тога власти нису вољне да им то омогуће, осим ако одређене партије не успеју да задобију место у политичкој арени које би то учиниле могућим.

[/restrict]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *