Зимска бајка уз подршку НИС-а

Дунавски кеј у Новом Саду и Таш у Београду, захваљујући манифестацијама, организованим уз подрушку НИС-а, претворени су у чаробне зимске вилајете, у којима идила и зима сасвим пристају једно уз друго

У оквиру манифестације „Ледена шума“ у Дунавском парку у Новом Саду, која ће трајати до 16. фебруара, осим клизања, за посетиоце је осмишљен богат музички и спортски програм на леду, обогаћен позоришним представама, као и креативним и едукативним радионицама прилагођеним и за најмлађе. Београђани ће, пак, до 15. фебруара моћи да посете највеће клизалиште на Балкану које је отворено на Ташмајдану. Поред клизања, они ће имати прилику да у оквиру фестивала „ICE@TAŠ“ у оквиру свог друштвено одговорног програма „Заједници Заједно“ „ICE@TAŠ“ уживају у различитим садржајима попут музичког, спортског, сценског и анимираног програма.
Свим ђацима обезбеђен је и значајан број бесплатних термина за клизалиште.
Фестивал „ICE@TAŠ“ и клизалиште на Ташмајдану, као манифестација „Ледена шума“ у Дунавском парку у Новом Саду подржала је компанија НИС у оквиру свог друштвено одговорног програма „Заједници Заједно“ а у циљу промовисања спортских вредности и улагања у заједницу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *