Представљен зборник „Србија и Евроазијске интеграције“

ea-integracijeЕвроазијске интеграције су у политичком смислу релативно нова тема. Од како су јануара 2015. године Русија, Белорусија и Казахстан започели процес уједињавања, тема је из теорије прешла на поље политичке праксе, чиме је не само постала политичко питање већ је обогатила и подстакла интересовање научника за ове интеграције. Зато је приређивач зборника академик Зоран Милошевић (МСА из Москве) са групом аутора (23) из Србије, Русије, Белорусије, Украјине, Републике Српске и Доњецке Народне Републике, покушао да осветли (не)могућности Србије у питању евроазијских интеграција.
Зборник је објавила Међународна словенска академија из Москве, тачније српско одељење из Београда и Центар академске речи из Шапца.
На представљању овог вредног издања у београдском „Москва“, говорили су академик Сергеј Бабурин, председник Међународне словенске академије из Москве Денис Кузнедељев, заменик амбасадора Руске Федерације у Београду Владимир Кршљанин, академик МСА и приређивач Зоран Милошевић. .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *