Богата понуда Одмаралишта „Дунав“ на Златибору

odmaraliste-dunav-zlatiborУ сусрет предстојећим новогодишњим празницима и зимској сезони, „Дунав турист“ је за госте Одмаралишта „Дунав“ на Златибору припремио специјалну понуду и богат забавни садржај.
Одмаралиште „Дунав“ на Златибору је, по речима директора „Дунав туриста“ Душка Ковачевића, припремило за посетиоце четвородневни новогодишњи пакет, почев од 31. децембра до 3. јануара, који подразумева три ноћења.
У пакет је, како је додао, укључен свечани дочек Нове године, као и реприза дочека, уз адекватан музички програм.
Новина у односу на претходне године је ски школа за децу школског узраста на падини непосредно поред објекта, као и посебан новогодишњи забавни садржај за децу која ће бити одвојена од родитеља за сам дочек Нове године и за репризу.
Када је реч о резервацијама, тренутна ситуација је, како је навео Ковачевић, добра и све иде у складу с планом.
„Распродали смо најквалитетније и најбоље смештајне јединице. Остало је још неколико соба, а очекујемо да ћемо већ у току следеће недеље распродати комплетан новогодишњи програм, пошто је на самом Златибору изузетно велика тражња, као и у Одмаралишту ’Дунав’“, рекао је Ковачевић.
Директор је указао на то да је сезона практично повећана на два месеца због померања распуста у Србији и у околним земљама у прошлој години, те да ће, уколико буде добра временска прогноза, односно адекватан снежни покривач, попуњеност тог туристичког здања бити већа од 90 процената.
Ковачевић истиче и да велико интересовање влада за конгресни туризам, али је оно резервисано за поједине месеце у години као што су мај, јун и прва половина јула, као и октобар и новембар.
dusko-kovacevic„Ове године на Златибору, као и у целој Србији, забележен је знатан раст броја ноћења како домаћих, тако и страних туриста. Ми смо се у ту тенденцију уклопили, с тим да у нашем одмаралишту бележимо раст већи од 25 посто у односу на прошлу годину“, рекао је Ковачевић.
Директор Ковачевић очекује да ће се та тенденција интензивније наставити с изградњом ауто-пута, јер ће Златибор на тај начин бити доступнији и за викенд-туризам, као и за велике конгресе који ће се из Београда засигурно преселити на Златибор.
Одмаралиште „Дунав“ представља модеран објекат који са својим капацитетима и опремом гостима пружа комплетан угођај, било да се ради о одмору или реализацији пословних активности. Одмаралиште се простире на готово 2.600 квадратних метара.
Посетиоцима су на располагању 24 собе и седам апартмана, затим велнес и фитнес центри с одговарајућим програмом, билијар сала, ресторан са 105 места, галерија и атријум, као и модерно опремљен конгресни салон са 150 места и ВИП салон са 16 места.
Уколико желите да будете део новогодишњег славља и зимске златиборске идиле у Одмаралишту „Дунав“ у центру Златибора, телефони за резервације су 031/842 181 и 031/ 841 126, а детаљније информације о садржају понуде доступне су на интернет адреси www.dunavturist.rs, поручују из Одмаралишта „Дунав“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *