Да ли је обавештајна заједница САД поставила Доналда Трампа за председника

hilari-klintonПише Биљана Ђоровић

Део америчке и светске јавности уверен да је оваквим исходом председничких избора „искоришћена последња шанса за спас Америке и света од смртоносног глобалистичког стиска”

Доналд Трамп је постао 45. председник САД у невероватно бурном изборном дану 8. новембра 2016, током чијег највећег дела су мејнстрим корпоративни медији најављивали убедљиву победу Хилари Клинтон. „Њујорк тајмс“ је до самог изборног дана, на основу „изборног модела“ (Upshot’s elections model), предвиђао убедљиву победу Хилари Клинтон (85:15): „Вероватноћа да Доналд Трамп победи постоји и једнака је вероватноћи да шутер у НФЛ шампионату промаши гол од 37 јарди“, да би у предвечерје, током изборног дана, када су хероји инфората већ почели да очајавају због фаталног тријумфа глобалиста, тај исти модел изненада пројектовао победу Доналда Трампа: „Шансе да Хилари Клинтон изгуби председничке изборе су 95 одсто.“ Пројекција „Њујорк тајмса“ била је прекретница, након које је сваког секунда постајало јасно да ће Доналд Трамп постати председник САД.

Без икакве сумње: одлука о избору председника САД донета је изван бирачких места. У 16 америчких држава, укључујући Колорадо, Флориду, Мичиген, Неваду, Пенсилванију и Вирџинију, компјутеризоване гласачке машине инсталирала је компанија Smartmatic, чији се председник Марк Малох Браун, бивши званичник УН, удобно сместио и у одбору фондације ротшилдовско Сорошевог „Отвореног друштва“. Џорџ Сорош свакако није могао бити против избора Хилари Клинтон, утврђеног на састанку групе Билдерберг одржаног 11–14. јуна у Телфс-Бахену, Аустрија, у луксузном хотелу „Интералпен“. Првобитне прогнозе „Њујорк тајмса“ могле су једноставно бити остварене применом „фракционе магије“ коју је у понедељак 7. новембра, у програму Алекса Џонса, прецизно описала Бев Харис – водећи експерт за изборне крађе. Ради се о гласачко-бројилачком систему који оперише у оквиру пет брендова: Global Election Systems, Diebold Election Systems, Premier Election Systems, Dominion Voting Systems, и Election Systems & Software и користи се на Аљасци, у Конектикату, Џорџији, Мисисипију, Њу Хемпширу, Јути и Вермонту, као и у окрузима у Аризони, Калифорнији, Колораду, Флориди, Илиноису, Индијани, Ајови, Канзасу, Кентакију, Масачусетсу, Мичигену, Мизурију, Охају, Пенсилванији, Тенесију, Тексасу, Вирџинији, Вашингтону, Висконсину и Вајомингу.

ВЕЛИКО РАЗОТКРИВАЊЕ Предизборни говори Доналда Трампа, инсајдерско и обавештајно изношење истине о криминалном и сатанистичком деловању Хилари Клинтон, феномен „Викиликса“ и тријумф алтернативних медија у САД предвођених Алексом Џонсом и Метом Драџом над контролом ума коју систематично спроводе корпоративни глобалистички медији, учинили су да, у феноменолошком смислу, изборна трка у САД постане догађај првог реда у коме се попут палимпсести открива стварност.

Нико у политичкој арени није никада изнео тако прецизну и концизну истину о суштини поретка који нас је окружио са свих страна. Читаоце „Печата“ подсетићемо на неке од, по нашем мишљењу, кључних тачака Трампових предизборних обраћања: „Суштина нашег покрета је у смени пропалог и корумпираног политичког естаблишмента новом владом коју ћете контролисати ВИ – амерички народ. Естаблишмент у Вашингтону, медијске и финансијске корпорације постоје само из једног разлога: ради свог богаћења и своје заштите. Естаблишменту зависе трилиони долара од победе Хилари Клинтон. За оне који контролишу моћ у Вашингтону и за глобалне специјалне интересе важно је партнерство са носиоцима политичких функција којима ваша добробит није на памети. Наша кампања за њих представља истинску егзистенцијалну претњу са каквом се они никада до сада нису сусрели. Ово није тек следећи изборни период од четири године. Ово је раскрсница у историји наше цивилизације која ће одлучити да ли ћемо или не, ми, народ, повратити контролу над нашом владом. Политички естаблишмент који покушава да нас заустави је исти онај који је одговоран за наше уништавајуће трговинске споразуме, масовну нелегалну емиграцију и економску и спољну политику којима су исушили нашу земљу. Политички естаблишмент је довео до уништења наших фабрика и наших послова који су се преселили у Мексико, Кину и друге земље широм света. А глобална структура моћи одговорна је за економске одлуке које су опустошиле нашу радничку класу, украле наша богатства и ставиле наш новац у џепове великих корпорација и политичких ентитета. Ово је борба за опстанак наше земље и ово је наша последња шанса да је спасемо. Ови избори ће одлучити да ли ћемо бити слободна земља или тек имамо само илузију демократије под контролом мале групе глобалистичких специјалних интереса који су претворили наш систем у шарену лажу. То је реалност. Ја то знам, ви то знате, они то знају и цели свет то зна. Клинтонова машина је у центру ове структуре моћи. То смо из прве руке видели у документима ’Викиликса’ из којих се види да се Хилари Клинтон састајала у тајности са међународним банкама и Волстритом са којима је ковала заверу за уништење суверенитета САД како би увећала богатство ове глобалне финансијске моћи, њених пријатеља са специјалним интересима и својим донаторима. Искрено, она би требало да се нађе иза решетака.“

Доналд Трамп је прецизно разоткрио и улогу медија у инсталирању поретка којим је у пројектованој будућности, по вољи глобалиста, са места председника САД требало да управља Хилари Клинтон. 

„Најмоћније оружје у арсеналу Клинтонових су корпоративни медији – штампа. Будимо јасни у вези с једном ствари: корпоративни медији у нашој земљи нису више укључени у новинарство. Они представљају политичке, специјалне интересе без икакве разлике у односу на лобије и друге финансијске ентитете са политичком агендом и агенда није за вас већ за њих. Свако ко преиспитује њихову агенду проглашава се за сексисту, расисту, ксенофоба. Они ће лагати, лагати, лагати и лагати и онда ће урадити много горе од тога. Урадиће шта год је потребно.

„Клинтонови су криминалци, упамтите то. То је веома добро документовано и естаблишмент који их штити је укључен у прикривање великих размера њихових застрашујућих криминалних активности у Стејт департменту и Клинтоновој фондацији – како би одржали Клинтонове на власти. Они би бацили ма коју лаж на мене, моју породицу и моје вољене. Они ће предузети све како би покушали да ме зауставе. И ја знам да ће тај дан доћи. Али свеједно, радо ћу примити све те стреле и копља за вас. Примам их због нашег покрета како бисмо могли да повратимо нашу земљу. Једино питање је: када. Сигуран сам да ће се амерички народ уздићи изнад тога и да ће гласати за будућност какву заслужују. Једино ВИ можете да зауставе ову коруптивну машину. МИ смо једина снага која је у стању да спасе нашу земљу. Наша цивилизација доспела је до тренутка када се своде рачуни.“

 

ИНФОРМАЦИОНА БОМБА Недељу дана пре најсудбоноснијих избора у америчкој историји, кампања Хилари Родам Клинтон суочила се са информационом бомбом и притиском под којим (како смо видели) није могла да издржи клинтоновска машина, укључујући њен најзначајнији зупчаник – корпоративне мејнстрим медије.

Свакодневно бомбардовање предводио је „Викиликс“ на челу са Џулијаном Асанжом, подржан са свих страна истраживачима, новинарима и активистима социјалних медија који су деловали на интернету; „Пројекат Веритас“, „Анонимни“, „ДЦ Ликс“, „Гуцифер“, „2.0“, „Џудикал воч“, Мајкл Трим и бројни други оголили су Клинтонкину машину из сваког угла и ФБИ је био принуђен да отвори другу истрагу њених приватних мејлова.

Најновији мејлови које је објављивао „Викиликс“ представљају доказ да су Хилари Клинтон и њен тим сарадника и оперативаца свесно користили приватне рачунаре за обављање тајних послова, укључујући размену поверљивих информација, покушавши да сакрију и униште доказе ових активности. Мејлови Клинтонкине сараднице Черил Милс показују да је Обама не само знао за Хиларину делатности на приватном серверу већ и да је и са њом комуницирао преко овог сервера.

Најзначајнија открића у овим мејловима представљају криминалне активности Клинтонове фондације као фронта за финансирање терориста укључујући ИСИС преко Саудијске Арабије и Катара, као и плаћање утицаја, прање новца, преваре, договоре у вези са оружјем и друге криминалне активности.

Потом се пред видео-камерама, први пут након 15 година (током којих је говорио само у аудио-форми), појавио контраобавештајац др Стив Печеник, заменик помоћника државног секретара Хенрија Кисинџера, веома добро упућен у спољну политику, управљање међународним кризама и психолошки  рат. Печеник је такође био ангажован у Белој кући као заменик помоћника секретара Џералда Форда, Џимија Картера, Роналда Регана и Џорџа Буша. Печеник је добио овлашћење да се у име 16 обавештајних организација из САД обрати јавности у емисији „Алекс Џонс шоу“, 1. новембра 2016. како би саопштио да је обавештајна заједница САД одлучила да достави мејлове Хилари Клинтон одаслате са приватног рачунара Хилари Клинтон Џулијану Асанжу. Операција се након тога више није могла приписати Русима. Циљ ове операција био је, према Печениковим речима: контраудар државном удару у виду кампање Хилари Клинтон. Свој видео-наступ Печеник је завршио речима: „У току је друга америчка револуција.“

Печеник је том приликом објаснио да су корупција и кооптирање биле основне стратегије деловања Клинтонових помоћу којих су они настојали да изведу овај државни удар и поново запоседну Белу кућу. Бил и Хилари Клинтон су, каже Печеник, кооптирали многобројне централне аспекте власти – Белу кућу, правосуђе, ЦИА и ФБИ.

Правобранилац Лорета Линч се, према речима Печеника, налази у Клинтоновом џепу,  интервенише и омета истрагу ФБИ о деловању Хилари Клинтон на сваком кораку. Џејмс Коми, који је био у одбору директора ХСБЦ банке која је дала 81 милион долара  фондацији Клинтон, садашњи је шеф ФБИ.

По свему судећи, на исход председничких избора у САД највише је утицала претња да ће се међу најављеним обелодањивањем нових 650.000 мејлова разоткрити педофилска мрежа и њена повезаност са „Вашингтонским прстеном“, што је Печеник отворено наговестио својом тврдњом да су Бил и Хилари Клинтон били чести путници „Лолита експреса“ – приватног авиона милијардера Џефрија Епстајна који искључиво лети на Епстајново приватно острво где психопатолошки, поремећени „елитни“ дуо „упражњава секс са малолетницима“. Он тврди да њујоршка полиција поседује снимак Клинтонових и њихових блиских сарадника на основу кога могу да имплицитно буду оптужени за педофилију. Том приликом Печеник је изјавио да ће званичници оптужити Хилари Клинтон за вишеструке злочине, укључујући ометање правде и друге криминалне активности, као и да кривичне пријаве неће заобићи силоватеља Била Клинтона. Обавештајна заједница је, објаснио је Печеник, и те како свесна кривичних дела Клинтонових и њихових честих летова „Лолита експресом“.

 

„ВЕШТИЧЈА ЦРКВА“ И ДУХОВНО КУВАЊЕ Међутим, још дубље у „зечјој рупи“ лежи још један разлог за овакав исход председничке кампање, злокобнији и опсценији – сатанизам. Учествовање Хилари Клинтон на сатанистичким окултним ритуалима је веома добро документовано, према инсајдеру Клинтонових, Ларију Николсу који је спроводио током десет година мрачну клинтоновску агенду и који је обелоданио сексуалне бруталности Била Клинтона док је био гувернер у Аркансазу, што је допринело његовом уклањању са власти деведесетих. У разговору за „Инфовор“, Николс је изјавио да је „Хилари Клинтон редовно посећивала ’Вештичју цркву’ у Лос Анђелесу током председниковања Била Клинтона“. У кратком документарном филму рађеном за „Инфовор“ под називом „Нова хроника Клинтонових“ Николс је коментарисао фасцинацију Хилари Клинтон окултним сатанизмом и црном магијом.

Но, социјалне мреже и твитер су у петак, 4. новембра, напросто експлодирали. Пол Џозеф Вотсон је међу мејловима председника кампање Хилари Клинтон Џона Подесте пронашао „најбизарније“ откровење „Викиликса“ до сада: позив Марине Абрамовић да „учествује у окултним ритуалима чији је оснивач сатаниста Алистер Кроули“. Мејл је датиран на 28. јун (Видовдан и дан Косовске битке) 2015. и упућен је брату Џонија Подесте, Тонију Подести. Марина Абрамовић је у мејлу написала: „Веома се радујем вечери ’Духовног кувања’ (Spirit Cooking dinner) код мене. Можете ли да ме обавестите да ли ће нам се придружити и ваш брат? С љубављу, Марина.“ Духовно кување је, каже Вотсон, сакрамент у религији Телеме коју је основао Кроули и укључује скривени учинак током које се менструална крв, мајчино млеко, урин и сперма користе да се креира „слика“. Марина Абрамовић је изводила перформанс Духовно кување користећи свињску крв 1990-их. У то време је објавила и књигу рецепата Marina Abramovic: The Kitchen која је део колекције Музеја модерних уметности у Њујорку.

Видео који документује перформансе „духовног кувања“ показује, сматра Вотсон, бизарну природу церемоније у којој Абрамовићева меша густу згрушану крв као „рецепт“ за слику састављену од речи: „Оштрим ножем засеци дубоко средњи прст своје леве руке. Поједи бол.“

Тајне модерне уметности неупућени амерички „десничари“, према писању британског „Гардијана“, не могу да разумеју, посебно ову церемонију која, по речима најпознатије перформанс уметнице на свету, „симболизује спој микрокосмоса, човека и макрокосмоса, божанског, које је репрезентација једног од аксиома херметизма, древног филозофско-религијског учења: Како горе, тако доле“. „Марина Абрамовић у перформансу Духовно кување употребљава свињску крв као начин повезивања са духовним светом, ради кувања мисли уместо хране. Видео тог перформанса показује како она крвљу исписује разне поруке“, пише „Гардијан“.

Уместо да разумеју тај спој са духовним светом, „десничари“ су у овој спиритуалности видели бизарни сатанистички ритуал. Али тако је то са „неилуминисанима“.

 donald-tramp

ЕПИЛОГ: ПОНИЖЕНА, НЕ И ПРОЦЕСУИРАНА Директор ФБИ Џејмс Коми одлучио је да објави извештај два дана пре новембарских избора, потврдивши да нема доказа о злоупотребама од стране Хилари у односу на најновијих 650.000 мејлова објављених 28. октобра. ФБИ није променио свој став да Хилари Клинтон не би требало да се суочи са кривичном пријавом након разматрања нове поште: „На основу нашег прегледа, нисмо променили наше закључке које смо изразили у јулу“, написао је Коми у новом писму председавајућем Конгресног комитета („Си-Ен-Ен“, 6. новембар, 2016).

А ко је био задужен за истрагу? Ендру Макејб, заменик директора ФБИ, супруг др Џил Макејб, која се кандидовала за државни сенат у Вирџинији 2015. године.

Ко је госпођи Макејб пружио финансијску подршку за кандидатуру? Према „Волстрит џорналу“, Хиларин „савезник“, гувернер Вирџиније Тери Маколфи, утицајни демократа са дуготрајним везама са Билом и Хилари Клинтон, издвојио је 675.000 долара за изборну кампању Џил Макејб.

Политичка организација (PAC) на чијем је челу Тери Маколфи јавно је потврдила да је издвојила 500.000 долара за изборну кампању жене званичника ФБИ који је касније помогао у истрази употребе мејлова Хилари Клинтон.

Неколико месеци касније, крајем јануара 2016, Ендру Макејб је промовисан у заменика директора ФБИ и овлашћен за истрагу мејлова Хилари Клинтон.

Иронично, нико осим професора Мајкла Чосудовског није у овим чињеницама сагледао сукоб интереса.

Но, на срећу света, Доналд Трамп је победио. Сагледавши презентовану аргументацију можемо претпоставити да је такав изборни исход проистекао из чињенице да је контраудар, о коме је говорио Стив Печеник, постигао свој циљ. Коми је најпре јавно указао „на постојање и поседовање веома опасних доказа против Хилари Клинтон и великог дела политичких структура у Вашингтону, који би могли да потпуно уруше систем“. Кампања Хилари Клинтон је због тога била озбиљно уздрмана прошле недеље на шта је Комијев званични став о непостојању доказа за кривично гоњење само долило уље на ватру отпора према степену толеранције према криминалу Клинтонових.

А какав би морао да буде садржај тих „најразорнијих доказа који би читав систем урушио“ и због којих би изборни штаб и дубока држава (тамни коридори моћи) одступили од своје амбиције и пристали на отровну уцену: „Одступите и пустићемо вас без изношења ових девастирајућих доказа којима се читав систем доводи у опасност“? Да ли онај који укључује разоткривање педофилске и сатанистичке мреже, која се плете око спиритуалних нити Нове религије изнедрене „духовним кувањем“ у коме се „употребљава свињска крв као начин повезивања са духовним светом, ради кувања мисли“?

Трамп је своје прво обраћање, након избора за председника САД, отпочео речима: „Извините што сте чекали, али ово је компликован посао. Радећи заједно, поново ћемо обновити амерички сан. Сваки Американац ће имати прилику да испуни свој потенцијал. Ово је историјска победа“ , изјавио је Трамп.

„Управо сам добио позив од секретарке Клинтон, честита нам (у питању смо ми), на победи. И ја сам честитао њој и њеној породици, борила се веома добро. Хилари је радила веома дуго и дугујемо јој захвалност за њену службу у овој држави. Дошло је време да се ујединимо. Бићу председник свих Американаца и то ми значи. Као што сам рекао у почетку, ово је био један прелепи покрет.“

Баш како је најавио Стив Печеник: Естаблишмент ће дозволити да Трамп победи, а Хилари ће бити дозвољено да одступи као Ричард Никсон: понижена, али не процесуирана.             

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *