Мајкл Вилијам Леброн – Глобалисти и Волстрит желе победу Хилари Клинтон

lajonel-1Разговарала Биљана Ђоровић

Саговорник „Печата“, правни и медијски аналитичар Мајкл Вилијам Леброн, познат под именом Лајонел, има фасцинантан животни пут на коме је своје изванредно знање и позицију познатог америчког правника и адвоката уткао у многоструки вид отпора глобалистичком Новом светском поретку. Откривао је слој по слој медијске методологије производње реалности, заглупљивања људи и креирања орвелијанског света у коме су политичка коректност, когнитивна дисонанца, производња илузија, постале водећи глобални феномени. Редовни је коментатор „РТ Америка“

* Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању *

 


Један коментар

  1. Треба погледати филм „Велики Мекгинти“ (The Great McGinty) из 1940. добар је пример гласања у САД. Скитницама се у ноћи избора да бесплатна чорба (части кандидат за градоначелника), а након чорбе, могу да зараде 2 долара ако гласају за истог. Мекгинти је гласао 37 пута. Од скитнице је, као „добар“ материјал, догурао до гувернера државе, а онда је одлучио да буде поштен, па му се каријера брзо угасила.

    У филму се гласа притиском на дугме са именом кандидата за градоначелника, сумњам да се 1940. тако гласало, али верујем да је то некоме дало идеју да 1979. уведе електронско гласање које могу да наместе како желе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.