ДЕЈВ ХОЏИС – Доналд Трамп је шанса за читав свет (2. део)

МедијиРазговарала Биљана Ђоровић

Избијање истине на видело, с Доналдом Трампом, постало је светски феномен. Људи ми пишу из Аустралије, Костарике, с Новог Зеланда. Људи су почели да се буде. Трампов феномен и покрет Трамп није покрет значајан само за САД већ је то покрет читавог света. Чак и ако га глобалисти убију, покрет ће се наставити. Сувише је касно – дух је изашао из боце. Људи неће још дуго толерисати глобалистички тоталитарни напад

У другом делу интервјуа за „Печат“ Американац Дејв Хоџис, аутор алтернативног медијског пројекта „Шоу здравог разума“ који прати милионски аудиторијум широм света, поред осталог објашњава и зашто би грађани морали да направе личне залихе хране и воде уочи катастрофе која нам се ближи. Многима ће се овакав савет учинити претераним, али управо је ових дана у јавност изашла вест да немачке власти припремају званично упутство својим грађанима да припреме залихе воде за пет дана и хране за десет дана, што Хоџисовим упозорењима даје другачији призвук…

Ваш радио-шоу је отворен за дискусију о најважнијим темема, самој суштини Новог светског поретка, која је, међутим, због своје окултне и бизарне природе највише под тепихом – то су сатанизам и педофилија.

Слажем се с вама. Ако погледамо у средиште ове борбе не можемо је другачије видети до као борбу добра против зла, борбу Бога против Сатане. Хилари Клинтон је ковен вештица (The Coven Witch) четвртог степена. Она одлази у Лос Анђелес како би учествовала у тренинзима вештичарења. То нисам ја измислио, већ је ово у америчким медијима изјавио Роџер Стоун. То је рекао пре месец и по дана и у емисији Алекса Џонса. И то је истина и ја сам дошао до ових података. Ови људи јесу сатанисти.

Апсолутно сте у праву када кажете да је педофилија у средишту Новог светског поретка. Џорџ Сорош – човек који је починио највећа зла у свету, који збацује владе и уводи мреже организација Новог светског поретка, који се налази иза инжењеринга многобројних расних проблема у Америци, дао је пре пет година два милиона долара Северноамеричком удружењу за сексуалне везе између мушкарца и дечака (The North American Man/Boy Love Association) – залаже се за „нормализацију“ педофилије. Њихова девиза је: „Секс пре осме године, иначе је прекасно“, под чиме подразумевају уклањање свих табуа и забрањеног сексуалног понашања међу децом. Како би то другачије дефинисали до лудило – али то лудило има сатанистичке корене.

[restrictedarea]

Емисије „Шоу здравог разума“, „Хагман и Хагман шоу“, „Шоу Стива Квејла“… широм света помажу људима да отворе очи и схвате да је борба против хришћанства у току и да се одвија свим средствима.

Мислим да ће, нажалост, многи следбеници моје вере претрпети оно што су претрпели први хришћани када су бацани лавовима. Овога пута неће бити арена ни лавова – план Новог светског поретка је да све који се налазе на списковима стрпају у ФЕМА кампове. Пре извесног времена интервјуисао сам пастора Валтера Менсфилда који је био припреман за оно што је названо „Свештенички одговор“. Менсфилд је био регрутован да постане члан тима „Свештенички одговор“ који ће деловати под контролом ДХС-а (Федерално одељење за унутрашњу безбедност САД) и НОВАД-а (Национална организација добровољаца за деловање у случају несреће). Менсфилдова открића о својим искуствима током ове регрутације су запањујућа и изазивају језу.

Пастор Менсфилд је присуствовао на неколико тренинга и једва је могао да верује својим ушима. Сазнао је за план владе да прогласи ванредно стање, као и да спроведе принудна пресељења становништва. Менсфилд је истакао да ће у условима проглашеног ванредног стања извршење непосредно уследити. Чланови породица ће бити одвојени једни од других – део тренинга кроз које је пастор прошао односио се на начин на који ће свештенство морати да утеши раздвојене чланове породица. Пастори у вези овог плана не смеју да помену Исуса, Библију и могу само да кажу да Бог има план и да буду стрпљиви. Када је то увидео, пастор Менсфилд је напустио организацију „Свештенички одговор“. Хришћанску религију је потиснула влада. Цркве је преузео Нови светски поредак, он омогућава да државе дају пореске олакшице црквама које неће говорити истину, које неће говорити против абортуса, педофилије и свих тих ужасних пракси, и већина пастора служи пре новцу него Богу и веома су спремни да иду укорак с овим поретком. Цркве у САД зовемо цркве 501-C-3, и оне не служе Богу већ Новом светском поретку. Ово 501-C-3 је порески код којим се црквама затварају уста широм света. Доналд Трамп је најавио да се, уколико буде изабран, та пракса неће наставити. Цркве ће бити слободне да говоре о ономе о чему треба говорити. Зато је Трамп велика претња за естаблишмент.

Када погледате све те светске лидере контролисане од стране обожаватеља сатанизма и чујете Трампа како каже „укинућемо владину контролу над црквама“, јасно вам је да је изјава објавила рат овим људима. Мислим да су се хришћани пробудили у САД, али видим и да се велика опасност надвила над њима. Глобалистичка агенда за САД налаже увођење ванредног стања и очекујем масовна убиства хришћана.

ХоџисТо је заиста ужасна перспектива. Ваш радијски програм садржи многобројне акције за припрему за ова апокалиптичка времена. Шта бисте предложили српском народу да уради како би их што спремније дочекао?

Постоје закони које треба следити и они које не треба следити. Говорим ово Американцима и мислим да то може послужити и Србима. Уколико Хилари Клинтон буде изабрана за председника и прогласи оружје нелегалним, своје оружје нећу предати ни по коју цену.

Универзитет на Хавајима је у својој студији „20th Century Democide“ показао да су владе у 20. веку починиле „демоцид“ (геноцид почињен од стране владе) убивши 262 милиона сопствених грађана. Компарација је драгоцена: владе су невероватном брзином убиле шест пута више људи него што је умрло у борби у свим ратовима у 20. веку. Ова студија је показала да је у прошлом веку било седам демицида и сваком је претходило одузимање оружја. Саветујем мојим српским пријатељима да се наоружају до зуба зато што долази дан када ће доћи по вас. Овде у Америци имамо Националну агенцију за сигурност (НСА), која прати сваку комуникацију у коју смо укључени, и инсајдери су ми рекли да сваки Американац има специфичну ознаку за праћење, те када дође време за ванредно стање, они ће почети да уклањају људе који припадају нежељеној категорији. Овај дан не стиже само у Америку. Стиже у Британију, у Француску, долази у Србију и људи морају да се наоружају како би се одбранили. Библијски је одбранити се. Библија допушта својим следбеницима да се заштите и да заштите своје породице. Библија нам даје право на самоодбрану. То би прво требало урадити.

Следеће је да се не треба истицати. За људе као што смо ви и ја мало је касно, али просечна особа треба да буде пажљива, да обрати пажњу с ким разговара. Не треба од себе да направите мету.

Трећа важна ствар је да морате с људима у које имате поверења ускладиштити доста хране и воде како не би могли да вас намаме у кампове. Дрилови (FEMA Camp-Martial Law Readiness Drills) спровођени у САД (практичне вежбе за увежбавање како одвести људе у кампове у случајевима ванредног стања, у којима се ангажују глумци) инсценирали су ситуацију у којој су прекинути дотоци хране и људи су тако намамљивани у кампове. Уколико имате храну и воду, не могу да манипулишу вама да дођете у камп, где одлучују да ли ће вас убити или оставити у животу.

У Америци постоји још једна стратегија о којој сам писао још 2011. Ради се о дрилу спроведеном у Денверу под називом „Чувар планине“. Шта су урадили у овом дрилу? ФЕМА је отишла у јавне школе у Денверу и Њујорку. Морам пре тога да нешто разјасним. У САД ви не можете да изведете своју децу из државне школе уколико не потпишете потврду да сте то урадили и при томе не покажете идентификациону карту. Наравно, то штити децу од киднаповања и то поздрављам. ФЕМА је успела да доведе аутобусе у ове школе у Денверу и да их испразни. Одвели су децу до локалног стадиона  (Colorado Sports Authority football stadium) за 75.000 људи и ту су их држали. Унајмили су глумце који су се претварали да су родитељи како би мотивисали стражаре да не пуштају децу.

Ако сте желели децу, морали сте доћи у камп. Усред дана неки родитељи су се појавили у школи не знајући да се било шта догодило. Некоме је дете имало заказано код зубара или неку другу врсту обавеза, и сазнали су да су власти одвеле децу на стадион. Родитељи су били распамећени. Рођен сам у Денверу и моја породица још увек живи тамо, и рекли су ми да се догодила побуна на овом стадиону. Родитељи су тражили своју децу а влада је увежбавала употребу малишана да би их навукла у ФЕМА кампове. У нашим средњим школама рађени су дрилови с евакуацијом аутобусима. То је део једног истог плана. Ова деца навикавана су да сваке године могу да изађу из школе, уђу у аутобусе, круже око блокова и врате се. Сину сам рекао да никада и ни под каквим условима не уђе ни у један такав аутобус. Ово бих такође препоручио и људима у Србији. Не смете дозволити да вам власти одузму децу. Реците им да беже и да се сакрију. Унапред одредите локације где се можете наћи са својом децом, зато што они желе да користе вашу децу да би вас одвели у кампове. Кад вас доведу у камп, погледаће ко сте, с ким сте удружени и од тога ће зависити да ли ће вас оставити у животу или не. Желео бих да поручим људима у Србији: набавите дуготрајну храну и набавите контејнере за такву храну. Неопходно је да сакријете своју храну, имате добро оружје, али скривено како вам га не би конфисковали. Морате успоставити добре везе са суседима и обавестити их да се и они припреме за време које је пред нама.

Не плашим се за себе и своју породицу јер живим у руралном простору и имам око 300 суседа и већина њих имају самоодржива домаћинства, али се плашим за Американце у градовима у којима ће бити великих проблема. Можете имати довољно хране и воде у свом стану, али ако се пресече добављање хране, то је тренутак када ће вас намамљивати у кампове. Ако имате хране а ваши суседи немају, они ће вас опљачкати. Највише позиционирани официри ФЕМЕ су ми рекли да долази ванредно стање и да ће бити мањка хране. Ставиће војску око градова како људи не би могли да побегну. Оставиће их да тако живе шест месеци и после тога биће им много лакше да спроведу оно што су наумили с њима. Мислим да ће се исто дешавати и у Србији. Људи морају да буду самодрживи унутар заједница. Морате да имате окружење људи који доживљавају ствари као ви. Мрежу проширених породица. Морате урадити све како би се добро и на време припремили за предстојеће догађаје.

На крају нашег разговора волела бих да нам кажете своје мишљење о Доналду Трампу, чија појава у политичкој арени увелико надилази САД и постаје глобални феномен.

Хвала вам на овом питању. У овом послу сам преко 30 година и неуморан сам у својој намери да пробудим људе како би се створио колективни напор да се глобалисти изгурају, и ево, сада нам је дошао Доналд Трамп. Током једне године он је успео да уради оно што нико од нас у независним медијима у Америци није могао ни да сања. Успео је да пробуди на десетине милиона људи, и повећао је посету на нашим сајтовима. Мој веб-сајт је повећао посету за последњих два месеца за 40 одсто. Трамп је пробудио успаваног џина. Људи сада виде колико су их обмањивали. Видим то и у Британији с „брегзитом“ и њиховим повлачењем из Европске уније. Због тога се дешавају терористички напади у Француској и Немачкој. Они представљају упозорење глобалиста. Имам рођаке у Немачкој, одакле ми је отац пореклом, и они су ми рекли да Немци виде све те лажи кроз контролисане медије. У праву сте: избијање истине на видело, с Доналдом Трампом, постало је светски феномен. Људи ми пишу из Аустралије, Костарике, с Новог Зеланда. Сви кажу једну исту ствар. Људи су почели да се буде. И то се догађа и у Србији захваљујући вама. Трампов феномен и покрет Трамп није покрет значајан само за САД већ је то покрет читавог света. Чак и ако га глобалисти убију, покрет ће се наставити. Сувише је касно – дух је изашао из боце. Људи неће још дуго толерисати глобалистички тоталитарни напад и мислим да ће се то проширити и на Србију.

[/restrictedarea]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *