Папрени мегашоу и поруке окултне елите

Поводом церемонија отварања тунела „Готард“

Пагански ритуалиПише Биљана Ђоровић

У Швајцарској је 1. јуна отворен најдужи тунел на свету – пут од 57 километара протеже се кроз швајцарске Алпе и избија у Италији. Свечаност отварања „Готарда“ збунила је, међутим, велики део светске јавности, а убрзо потом у медијима су се појавили и коментари да је том приликом био изведен „бизарни сатанистички ритуал – дубоко окултна, илуминатска сатанистичка церемонија којој је присуствовао водећи политички ЕУ труст”

Изградња тунела „Готард“, који повезује Ерстфелд у Швајцарској и Бодио у Италији и спаја север и југ Европе, трајала је 17 година (завршен је 365 дана раније). Тако је реализована идеја за коју је први нацрт урадио швајцарски инжењер Карл Едуард Грунер далеке 1947, али је почетак радова одлаган до 1999. године.

Тунел је глобално представљен као ново светско чудо у бројним категоријама међу којима се истиче и то да је отворен пре рока. „Готард је завршен пре рока, предвиђеног за 2017. годину. Изградња је укупно коштала 12 милијарди швајцарских франака (10,9 милијарди евра), што је тек 20 одсто више од првобитног плана“, изјавио је Бент Фливбјерг, шеф катедре за менаџмент великих пројеката на Бизнис школи Саид универзитета у Оксфорду. Пројектни менаџер Симони је објаснио да се трошкови овог јединственог, мултидеценијског мегапројекта не могу дефинитивно унапред израчунати због технолошких промена током времена и услова на терену (у овом случају, под земљом, испод планине). Имајући у виду бројне изазове Јобст Фидлер, истраживач у берлинској Херти школи за управљање, види овај подухват као студију случаја врхунског управљања пројектима и доброг финансијског менаџмента.

Ипак, 12,2 милијарди франака је много новца, и Швајцарска није кренула да гради најдужи и најдубљи возни тунел само како би ушла у Гинисову књигу рекорда.

Шта је навело Швајцарце да одлуче да граде „Готард“?

[restrictedarea]

Западна политичка елитаШОУ ОД ОСАМ МИЛОНА ЕВРА Званична објашњења су стандардна за Нови светски поредак: забринутост за заштиту животне средине главни је покретач одлуке швајцарске владе да изгради „Готард“. Пројекат има за циљ да помогне пребацивање терета из камиона на возове, и преусмери трансалпски превоз робе на тунелски саобраћај који функционише испод земље, како би се смањио штетни утицај на животну средину.

Читаво човечанство би славило „лепоту точкова“, „панметронаристонску“ логику протестантске етике (све по мери и измерљиво) и универзалне воље за поседовањем у свим видовима, да није било свечаног отварања „Готарда“ – бизарног сатанистичког ритуала – дубоко окултне, илуминатске сатанистичке церемоније којој је присуствовао водећи политички ЕУ труст: путници првог воза који је прошао кроз тунел били су швајцарски званичници предвођени председником Јоханом Шнајдером Аманом, немачка канцеларка Ангела Меркел, француски председник Франсоа Оланд и италијански премијер Матео Ренци, као и шеф Европске комисије Жан-Клод Јункер. Церемонијални шоу коштао је око 8 милиона евра. Преносиле су га телевизије широм света, и тако мноштво људи изложиле сатанистичком ритуалу. Шоу се састојао из два дела, један се одигравао под земљом, а други на отвореном, и у њему је учествовало 600 плесача, акробата, глумаца, који су преносили окултни симболизам у узнемиравајућим сценским дешавањима. Перформанс је започео изласком плесача одевених у наранџаста рударска одела који марширају у војноформацијском реду попут некакве армије зомбија, да би у једном тренутку потрчали ка улазу у тунел, који је представљен на огромном екрану окруженом скелама, након чега су неки од њих почели да се пењу по скелама и одваљују комаде стена. Поједини рудари су потом жртвовани у тунелу, па се појављују као духови. (Током копања „Готарда“ погинуло је девет рудара. Радило се у три смене свакога дана 17 година – укупно 49.000 сати.) Три рудара (акробате) висе у ваздуху, симболизујући њихово страдање и у следећој сцени су представљени као језиви духови. Ускоро их видимо како лебде испред гигантског свевидећег ока. Да ли се на церемонији славило људско жртвовање?

Пагански ритуали 2Након што се калеидоскопски прикаже отвор у стени, на екрану се појављује Луцифер који излази из планине. Зомби рудари почињу да скидају своја одела и остају у доњем рубљу. У почетку изгледају веома збуњено и изгубљено, али убрзо њихов плес постаје ритуалан и изражено сексуалан. И док су радници представљени као зомби војници, церемонија осликава генералну популацију као гомилу ласцивних, екстремно сугестибилних људи.

У перформансу у затвореном простору из воза излази демонски пали анђео, Луцифер са лицем детета.

Пагански ритуали 3На сцени на отвореном појављује се плесач одевен као јарац који у све махнитијем ритуалном трансу почиње да се меша са плесачима у костимима који симболизују жито и жбунове и одмах постаје господар церемоније коме се сви клањају. Док јарац (Бафомет?) дивља вриштећи као запоседнут, на великој сцени се приказује слика Луцифера испред које се крећу три скарабеја. Да ли сатанисти виде три мртва радника као три инсекта?

Док се људи обучени у бело клањају јарцу, круг очију мотри на њих, што је, према мишљењу упућених посматрача, потврда да је реч о још једној великој, флагрантно сатанистичкој церемонији којој је окултна „елита“ изложила многе људе на планети.

На слици видимо да су око плесачког подијума свирачи који изводе музику на традиционалним швајцарским дувачким инструментима уз коју Сатана у облику јарца оргија са играчицама на подијуму.

Тунелска машина

ДРУИДСКА И ПАГАНИСТИЧКА СИМБОЛИКА „Шта се то дешава у Швајцарској“ – запитали су се, коментаришући церемонију дан након њеног одржавања, Рик Вајлс, Док Берхарт и Едвард Зал, новинари Тру њуза. „Најпре Церн а сада овај сатанистички ритуал.“ „Постоје веома моћни људи, веома моћни лидери на Западу. Они преклињу Луцифера да дође из пакла. Знам да ће многи од вас који гледате овај програм рећи: Рик, ти претерујеш, ти покушаваш да нас заплашиш. Али овде се управо о томе ради: на сцени се призива Луцифер. Слушајте ме пажљиво: Сатанина црква призива свог бога да дође у овај свет. Због чега наша, Христова црква не позива нашег Бога да дође у наш свет. Луциферови људи га опседају. Они изводе демонске ритуале, копају рупе у центру земље како би га ослободили из пакла. Они жуде за његовом појавом на земљи. То ће се ускоро догодити. И ви нећете бити узнесени пре него што се ове ствари догоде. Због тога је Исус рекао: ’И да се они дани не скрате, нико не би остао.’ Али изгледа да нико не разуме дубину зла које се разобручило на Планети.“

На сцени се потом разлеже песма коју певачица пева на мешавини италијанског и старонемачког језика – дијалекту који, по речима Едварда Зала, „само луциферијанци знају“. Доминира симболика древне друидске и паганистичке религије. У завршним сценама перформанса на екрану се појављује огроман сат чије се казаљке убрзано померају најављујући последње дане. Сат се зауставља у 9:17. На сцени су људи који поново ходају као зомбији носећи у високо подигнутим рукама дарове да би потом клекли на земљу и дубоко се поклонили пред сликом на екрану. Сат се поново покреће и све више убрзава не би ли се поново зауставио око 9:15. На екрану се појављује тунел из кога излази воз.

Пагански ритуали 4

ПЕЧАТ ОДОБРЕЊА Церемонија отварања тунела „Готард“ у Швајцарској којој су присуствовали најмоћнији људи у Европи представљала је мрачни, узнемирујући, отворено сатанистички ритуал, којим је (попут отварања олимпијских игара у Лондону 2012. о чему смо у „Печату“ писали) изнова показала да је на нивоу окултних тајних друштава донета одлука да отворено свету приказују своју агенду и ритуалну симболику чиме показују размере својих моћи. Илуминатски печат одобрења одавно показује да су мегапројекти попут олимпијских игара и великих грађевинских захвата под јединственом контролом, те медија и институција укључујући црквене, које о сатанистичком ритуалном призивању Луцифера, слављењу Бафомета и потцењивању жртава током церемоније отварања тунела „Готард“ нису рекле ниједну реч. Да ли су у праву они који тврде да и та чињеница упућује на једну од порука (можда најважнију) окултне елите: „Ми верујемо у овог што сте га видели, о вама мислимо да сте зомбији и стадо, и ви ту ништа не можете.“

ЕуротунелРEКOРДИ

„Готард“ је најдубљи тунел на свету – задире до 2.300 метара испод планине. У тунел су уграђени бакарни каблови дугачки 3.200 километара, а његова изградња омогућена је захваљујући технолошком напретку, тј. бушилицама дугачким 410 метара – или четири фудбалска игралишта – које су истовремено копале рупу у планини и бетонирале је, а тиме је избегнута употреба експлозива, па није било ризика од урушавања.

„Готардом“ је комплетиран тунелски комплекс који представља главну железничку трасу између Ђенове у Италији и Ротердама у Холандији. Кроз истоимени планински масив у Алпима избушен је 151 километар тунела, прокопане су две одвојене цеви за железничке пруге и попречни и безбедносни „краци“. Укупни трошкови изградње „Готарда“ процењују се на 24 милијарде швајцарских франака, односно на око 3,6 одсто једногодишњег швајцарског БДП-а.

Тунел ће скратити путовање од Цириха до Милана за један час – на 2 сата и 40 минута. Како са поносом истичу званичници, изградња тунела ће омогућити да железнички теретни саобраћај постане ефикаснији, очекује се мање теретних камиона са дизел-моторима на путевима, што ће пак умањити загађење. Предвиђа се пораст броја путника са данашњих 9.000 на 15.000 до 2020. године. Максимални робни транспорт износиће 377.000 тона дневно, односно 15.080 карго-контејнера. „Готард“ ће запослити 2.600 радника.

[/restrictedarea]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *