Кевин Барет – Америчка елита и педофилија (2.део)

Кевин Барет1Разговарала Биљана Ђоровић

Колико данашњи тероризам, под контролом западних елита, има елемената сатанизма? Које се сатанистичке технике практикују и колико је западна, пре свега америчка елита повезана са педофилијом и злостављањем деце, најчешће са окултним карактером?

Читаоцима „Печата“ представљамо други део интервјуа са др Кевином Баретом, исламологом, арабистом, професором арапских, исламских студија и америчке цивилизације, једним од оснивача Научног већа за истраживање напада на Њујорк и Вашингтон 11. септембра 2001. и најпознатијих критичара америчког „рата против тероризма“, те изванредног познаваоца фолс-флег операција као кључне методологије за успостављање Новог светског поретка. Кевин Барет је аутор студија: „Испитивање рата против тероризма“; „Џихад истине“; „Водич за мистериозни Сан Франциско“; уредник је зборника: „Још једна фолс-флег операција у Француској? Крвави трагови од Париза до Сан Бернардина“, „Ми нисмо Шарли ебдо“.

Каква је улога сатанизма у успостављању Новог светског поретка?

Сатанистички пројекат Новог светског поретка доживео је квантни скок у 2001. години. Њихов рат против Бога је 9/11 и након тога је успоставио као централну методологију сатанистичке ритуале масовног жртвовања људи. Ради се о глобалној операцији контроле ума. За крваве детаље који доказују да је 9/11 био сатанистички ритуал, прочитајте С. К. Бејнову „Најопаснију књигу на свету“, књиге Вилијама Ремзија „Пророк  зла: Алистер Кроули, 9/11 и Нови светски поредак“ и Муџахида Камрана „9/11 и Нови светски поредак“… и послушајте мој интервју на Трут џихад радију са научником Томом Брајденбахом под називом „Да ли је 9/11 био људско жртвовање“.

Но то је контроверзна тема зато што људи одбијају да поверују да су високо позиционирани људи у естаблишменту укључени у неке од ових догађаја који опасно прекорачују границе, они организују велике операције под лажном заставом попут 9/11 и изводе сатанистичка жртвовања људи. То изгледа толико невероватно да је тешко о томе уопште говорити обичним људима, нарочито људима који имају своје место у систему. Људи верују да живе у рационално уређеном свету, верују у либерални хуманизам и њима ће ово изгледати као некакво бунцање теоретичара завере и мислим да је то један од разлога због којих се ове технике и користе. Њих није лако разоткрити зато што изгледају лудо и немогуће, али истина избија, и окултизам се све више може сагледати у различитим типовима структура моћи и то већ дуже време. Како бисмо објаснили шта се дешава у историјском смислу, важно је да се вратимо на пример витезова темплара – групу крсташа који су добили моћ позајмљујући новац уз интерес, што је било забрањено у хришћанству, али се веома много спроводило од стране одређених јеврејских заједница. Када су ови крсташи напали и опустошили јеврејске заједнице, заробили су неке од експерата у банкарским пословима давања новца уз камате и витезови темплари су постали банкстери крсташких ратова. Изгледа да су се они тада сусрели и са неким од езотеријских сатанистичких демонских техника.

[restrictedarea]

На које начине елита примењује сатанистичке окултне технике?

Употреба сатанистичких окултних техника може се анализирати на два начина. Један је да останете на површини и аргументујете да се ради о систему веровања без правог садржаја, који још ефикасно функционише увлачењем људи у групе „високог контекста“, како се називају у антропологији. Те групе људи праве огромну разлику између себе и свих других које сматрају аутсајдерима. Поједине сатанистичке окултне групе раде врло ефикасно, на пример „Лобања и кости“ – тајно друштво са Универзитета Јејл. „Лобања и кости“ је регрутовало многе од веома моћних Американаца док су били на колеџу и претворили их у фанатизоване следбенике ових група. Да бисте постали члан „Лобања и кости“ морате да лежите голи у мртвачком сандуку окружени „лобањашима“ и својим родитељима и мастурбирате препричавајући своју целокупну сексуалну историју. Овај гнусни ритуал води успостављању кохезивне групне психопатологије у којој они постају бескрајно бесрамни и у којој су људи са стране за њих пука стока – „људи које треба експлоатисати и њима манипулисати“. Осећају се веома супериорним, и многе групе у мањој или већој мери раде исто. Лекаре, на пример, држе будним 72 сата, и након тога посматрају како решавају проблеме у ургентном центру, што је наравно немогуће добро радити пошто је неко лишен сна толико дуго. Али то је врста иницијацијског ритуала који се користи да би се створио нови тип доктора који верују да су део супериорне групе – да су супериорнији од обичних људи. У врсту веома интензивног сатанистичког окултног задатка, какве поставља група „Лобања и кости“ пред своје најоданије следбенике, спада задатак да некога убију и донесу њихове кости. Ово развија веома снажан групни идентитет и чини да су њихови припадници изузети од закона обичајног морала и вољни да учине било шта како би повећали своје богатство и моћ, радећи при томе и за увећање моћи и богатства групе.

Сагледавајући шта се заиста дешава свуда око нас, људи могу да схвате да су окултне сатанистичке групе веома делотворне, чак и да не верују да има правих демона, духова и истинског окултног света.

Међутим, ако ову анализу подигнемо на виши ниво, видимо да заправо постоји свет који исламисти називају I’lm-i-Ghayb – невидљиви свет. Готово све традиције знају за овај свет, без обзира да ли говоримо о курандеросима у шаманизму, вештичијим лекарима и слично. Свака култура чува знање да просторно временска материјална реалност има различите варијанте и да није једина реалност. Реалност коју сусрећемо у својој свести је далеко комплекснија, и на просторно временску реалност се може утицати оним што се дешава на овим другим нивоима реалности. Магијско деловање је делотворно.

Деловања на људску психу демонстрирана су у десетинама хиљада веома пажљиво спроведених научних експеримената понављаних у недоглед у институтима за контролу ума.

У науци је изванредно добро доказано постојање психичких или спиритистичких феномена, укључујући телепатију, телекинезу, прекогницију и остале изузетне способности. Када то признамо, схватамо да су ове сатанистичке и окултне групе без сумње научиле да користе ове више реалности и моћи. Бројна директна сведочења нам то откривају, рецимо Вилијама Колбија, бившег директора ЦИА, који се „удавио током вожње чамцем“ деведесетих година и то након што је у јавности разоткрио педофилски скандал Френклин (The Franklin Cover-Up) – организоване дечје проституције, која се одигравала 1988–1991. године и састојала у увлачењу и обезбеђивању деце за сексуалну злоупотребу од стране истакнутих грађана Небраске, као и највише позиционираних политичара САД. Колби је обелоданио да је један од разлога због којих су групе повезане са ЦИА киднаповале, силовале и злостављале децу тај што је ЦИА била у стању да развије паранормалне способности код те деце. Могли су да индукују поремећај вишеструких личности, након чега су их претварали у доживотне робове са вишеструким личностима које чак не познају једа другу, те једна личност може да се користи као разносач дроге, друга као убица, трећа као криминални агент итд. Према Колбију, који је ово саопштио Џону де Кампу, државном сенатору из Небраске који је водио истрагу скандала Френклин, овакве злоупотребе деце могу бити манипулисане на такав начин да развију изванредне психичке способности, пре свега прекогницију. Претпостављам да су ови људи развили и друге методе за предвиђање будућности захваљујући некој од ових пракси. Јасно је да су високо позициониране окултне и сатанистичке групе у прилици да користе овaкве технологије за стицање моћи, формирајући јаке психопатолошке групе посвећене немилосрдном обезбеђивању моћи за своје чланове, а могу себи обезбедити и праве психичке моћи. Те две ствари чине ове људе веома опасним, дају им моћ, и то је један од разлога због којих нисте могли да процесуирате било кога од ових људи у случају скандала Френклин. Процесуиран је Лари Кинг који је достављао децу породици Буш и другим америчким милионерима и милијардерима и крао уштеђевину људи из своје банке – „Френклин кредит унион“. Човек који је певао националну химну на републиканској националној конвенцији (био је оперски певач), подводио је након тога децу богатим делегатима у подруму своје банке у Небраски. Превозио је децу својим приватним авионом у Вашингтон и доводио их у Белу кућу.

Тед Гандерсон, узбуњивач из ФБИ, укључен у истрагу скандала Френклин и деловање педофилско-сатанистичких група, изванредно је документовао размере опасности које њихово постојање и деловање на највишим нивоима власти индукује. Данас постоје бројна истраживања о размерама и моћи ових педофилских група, но, званичне истраге се обустављају под мантром о угрожавању националне безбедности.

Истрага у Британији је обустављена под изговором претње националној безбедности Британије. Истим изговором су прикрили скандал у Џорџији када је ухваћена група ритуалних злостављача деце која је третирала децу горе него животиње: везали су их ланцима у њиховом сопственом измету. ЦИА је наредила полицији Џорџије да их ослободи зато што је то питање националне безбедности.

Веома је јасно да постоји обавештајна мрежа највишег нивоа за ову врсту активности. Педофилска пракса је један од уобичајених метода за уцењивање утицајних људи који се увлаче у замку: снимају се њихова педофилска оргијања и злостављања деце и ти се филмови користе за уцењивање. Добро је документовано да је Џеј Едгар Хувер управљао САД зато што је поседовао ову врсту филмова за уцењивање о свима важнима. Но тачније је да је шеф мафије Мајер Ленски владао САД, јер је располагао таквом врстом филмова о Џеју Едгару Хуверу, и то није никаква теорија завере већ о томе сведоче историјски подаци пронађени у биографијама ових људи.

Када је скандал са Џимијем Савилом избио у Британији, истрага није нигде одвела зато што су искористили изговор о националној безбедности  и поред тога што постоје веродостојни извештаји на хиљаде деце отворено злостављане од стране Савила и његових пријатеља који укључују људе као што су Тони Блер, особе из краљевске породице и највише ешалоне власти у УК. То вам говори о каквој врсти националне безбедности се ради. То није безбедност за обичне људе већ сигурност за педофиле и ритуалне злостављаче деце. Надам се да ће људи устати против овога, јер сваки обичан човек ће осетити бес када се сусретне са овим информацијама, а када више људи буде осећало то и схватило да нешто мора у вези са тим да се учини, појавиће се снага довољно велика да иницира решавање овог проблема.

Колики је проценат људи на кључним местима у државама који су део педофилске и сатанистичко-ритуалне „елите“?

Сигуран сам да су многи од њих део ове праксе. Скандал Френклин описан је у изванредним књигама Џона ди Кампа: „Прикривање скандала Френклин: злостављање деце, сатанизам и убиство у Небраски“ и „Скандал Френклин“ Ника Брајанта, оне прецизно документују овај догађај и нико не може данас порећи да смо суочени са веома озбиљним проблемом. Уколико прочитате ове књиге, схватићете да, упркос сведочењу бројне деце која кредибилно описују како су их водили у Вашингтон да би их подводили „елити“ у Белој кући, судски органи нису никада послали у затвор било кога, изузев Ларија Кинга, кога су ухапсили не због подвођења и педофилије већ због тога што је варао са новцем. Лари Кинг није био ухапшен ни осуђен због подвођења деце у тамницама изграђеним у његовом подруму, које нико није могао да демантује пошто га је полиција пронашла на основу сведочења деце. Зашто нико није био процесуиран због тога? Изгледа да је довољно људи укључено у педофилско-сатанистичку мрежу, те да су у стању да повлаче конце. Како је Ник Брајант у својој књизи написао: „Изгледа да су државна полиција Небраске, државна влада Небраске, мејнстрим медији Небраске, ФБИ, ЦИА и национални медији попут Вашингтон поста и Њујорк тајмса – сви они – заправо саучесници у овом послу. Сви су помогли да се скандал заташка.“ Не мислим да сви у овим институцијама учествују у сатанистичким ритуалима, али сигурно постоје људи у њиховом саставу који то раде. Они су умрежени, могу много да изгубе и вољни су да учине било шта како би спречили да буду потпуно разоткривени. У позицији су да повлаче конце и прикривају најстрашније злочине. То је зло коме се супротстављамо. Близу је дан када ће људи у потпуности разумети о чему се заправо ради. Морамо да признамо да ова ствар постоји и неопходно је да пронађемо начин да процесуирамо учеснике. Вилијам Колби је осамдесетих година рекао да је немогуће победити ове људе у блиској будућности, али да ће у неком догледном времену то бити могуће. Данас, захваљујући интернету, ми разумемо шта се заиста дешава и можемо да позовемо људе из читавог света да уложе напор како би се истина сазнала, и да се организују у циљу хапшења и разбијања ове сатанистичке и окултне мреже.

[/restrictedarea]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *