Где је пошта, ту је и држава

Вучевић и КркобабићПише Зоран Цветановић

Јавно предузеће „Пошта Србије“ наставља са акцијом „52 поште за 52 недеље“

Прошлог петка, 25. марта, у месној заједници Сајлово, приградском делу Новог Сада, отворена је нова пошта, у склопу амбициозно замишљене акције Јавног предузећа „Пошта Србије“ „52 поште за 52 недеље“ у сеоским и приградским срединама. Пошта у МЗ Сајлово је 13. по реду отворена у склопу ове акције и 1.505 пословница „Пошта Србије“ у нашој земљи.
Сајловачку пошту отворили су директор „Пошта Србије“ Милан Кркобабић и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић пошто је 1. марта потписан Протокол о сарадњи Града Новог Сада и „Пошта Србије“. „Пре двадесетак дана смо потписали протокол – ту је градоначелник, ту сам ја, а ево и поште – све сам рекао. Градоначелник који има у виду једно овакво насеље и реши да оно буде приоритет је добар градоначелник, јер зна како живе обични људи и шта им је потребно. Пошта Србије на исти начин разуме, размишља и ради. Ту смо где нема других. Тамо где нема пословних банака бићемо ми. Тамо одакле други одлазе ми долазимо. Тамо где други отпуштају ми ћемо запослити. Овде ће радити троје људи и потрудићемо се да буду из овог насеља“, рекао је Милан Кркобабић. Он је истакао да „Пошта Србије“ овом акцијом обезбеђује видљиво побољшање квалитета живљења у малим срединама, дајући пример и другима: „Треба нам рад, ред, резултат и одговорност. То су четири нова оцила 21. века у Србији и све можемо сами само ако се потрудимо и ако радимо заједно.“
Градоначелник Милош Вучевић изјавио је: „Пошта је симбол државе, знак да је држава овде присутна.“
Како истичу у „Пошти Србије“, за разлику од банака, које напуштају места где нема профита, „Пошта“ настоји да буде присутна у сваком кутку Србије, усредсређена је на потребе грађана и привреде, и сталним иновацијама тежи да буде њихов верни пратилац, а највећа награда је сваки задовољни клијент који ће поново користити услуге „Поште Србије“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *