ВЕЈН МЕДСЕН – Напади под лажном заставом

Vejn MedsenРазговарала БИЉАНА ЂОРОВИЋ

„Печат“ је о нападима у Паризу разговарао и са Вејном Медсеном, једним од најупућенијих истраживача обавештајаца на свету, аутором бројних текстова, извештаја и студија. Медсен је први „звиждач“ у Агенцији за националну безбедност САД (НСА), један од водећих научника у области компјутерске безбедности, електронске приватности, изванредан познавалац операција под лажном заставом, употребе и развоја биотехнолошког оружја, система за надзор и контролу

Један сте од водећих експерата у свету за операције под лажном заставом и синтетички терор. Да ли су напади на Париз таква операција?

Пре него што размотримо то питање, желим да истакнем да су напади на Париз резултат деловања Француске и других западних земаља које су охрабривале радикалне муслимане да ратују у Сирији и Либији, у циљу свргавања секуларних панарапских социјалних влада. Као резултат имамо бројне  избеглице. Џихадисти из Европе даље су радикализавони од стране турских, саудијских и катарских религијских фигура како би се прикључили Исламској држави или Ал Нусра фронту. Снабдевени су новцем, оружјем и верски индоктринирани. И као што су се муџахедини на челу са Бин Ладеном, организовани и обучавани од стране ЦИА како би се борили против Совјета у Авганистану, 11. септембра нашли у Њујорку и Вашингтону, тако су се фанатизовани плаћеници, које је Француска слала да ратују у Сирији вратили и – добили смо „Шарли ебдо“, кошер маркет и сада нападе на фудбалски стадион, ресторане, концертне дворане у Паризу.

[restrictedarea]

Због чега људи лако и олако прихватају званични наратив не постављајући питања: Какву би корист могла да има ИД од напада у Паризу? Да ли ИД иде у прилог да се позатварају европске границе и обустави пријем миграната? Да ли ИД одговарају напади НАТО-а и бомбардовања француске авијације?

Исламска држава је изнела тачан податак о томе да има 4.000 џихадиста међу 800.000 миграната. Ради се о малом проценту, али 4.000 људи може да направи велику штету. У париском нападу учествовало је двадесетак људи. Међу терористима један, Ахмед ел Мухамед је мигрант са сиријским пасошем и то не лажним како су то тврдили Џорџ Сорош и његова подружница „Хјуман рајтс воч“. Постоји директна веза између онога што су радили Џорџ Сорош и његове организације и онога што се догодило у Паризу. Сорош је опседнут избеглицама. Милиони избеглица – то је оно што он жели. Имамо дефинитивне доказе о последицама притиска какав је правила „Хјуман рајтс воч“ (Сорош јој је дао 100 милиона долара, те је очигледно поседује и њоме управља) и о једном од терориста који је дошао са избеглицама. Сматрам да породице жртава париских напада имају сва права да подигну тужбу против Сороша за претрпљену штету и бол, зато што је он омогућио лак пролазак терористима. А ИД каже да је таквих још 4.000, но вероватно их је далеко више.

Вратимо се на класификацију напада у Паризу. Како објашњавате чињеницу да је француска обавештајна служба предвидела ове нападе, што је изнето у интервјуу са судијом Марком Треведиком у Пари мачу, од 2. октобра ове године под насловом: „Обавештајне службе се плаше 11. септембра у француском стилу“?

Постоје различити типови фолс флег операција. У САД су Џорџ Тенет, директор ЦИА у време када се одиграо 11. септембар, и Коуфер Блек, његов шеф Центра за антитероризам, управо признали да је Бушова администрација месецима игнорисала упозорења да ће се овај догађај одиграти. Да ли су Коуфер Блек и Џозеф Тенет конспирациони лудаци, или желе да изнесу истину? Ваше питање сугерише на то да су Бушова и Оландова администрација дозволиле да се то деси. То је први тип фолс флег операција: дозволити намерно да се нешто догоди. Други тип операција под лажном заставом је намерно организовати догађај. У првом случају ви знате да ће се то десити, имате сва обавештајна и друга средства да то спречите, али дозвољавате да се планирано реализује. У другом случају ви сте активно укључени у довођење терориста и прављење услова да се догађај одигра. Постоји и трећи тип који је хибрид прва два. У том случају ви намерно дозвољавате да се догађај одигра и старате се да нико од извршилаца не буде ухапшен. „Шарли ебдо“ масакр је доказано био у најмању руку операција типа: дозволи да се одигра, а по свој прилици је то случај и са нападима 13. новембра, који или представљају операцију: дозволи да се одигра, или хибрид два типа.

Занимљива је и употреба слогана и графике. У случају напада на „Шарли ебдо“, само неколико минута након извршења истог, на социјалним мрежама појавио се слоган: „Ја сам Шарли“, који је одмах почео да се вртоглаво шири по Паризу, увелико одштампан на плакатима и транспарентима. То показује да је неко унапред знао шта ће се десити. У последњем догађају лондонски уметник, графичар и карикатуриста, дизајнирао је симбол мира са Ајфеловом кулом – један минут након трагедије и тај симбол је одмах постао виралан! Пошто чујете вест о оваквом догађају, ви морате бити у стању шока, бар неколико минута. То је уобичајена људска реакција која је овде у потпуности заказала. И ради се о веома опасној игри употребе датума која не може бити насумична: 9/11 је такође број за опасност у САД, а свакако не може бити случајан петак 13. Ради се о коришћењу датума и бројева и својеврсном брендирању напада које има окултну позадину.

Да ли се ЕУ спрема да затвори своје границе након догађаја у Паризу?

Да. Немогуће је не повезати догађаје у Паризу са инвазијом миграната. Бројни су они који тврде да не можемо кривити мигранте за дешавања у Паризу. Како не можемо? Знамо да су најмање један а највероватније двојица терориста дошли мигрантским таласом. Политички коректни левичари настоје да свакога ко успостави такву везу прогласе ксенофобичним и расистом. Левичар сам и никако нисам ксенофобичан, нити сам расиста, али не могу да то не видим. Мигранти се користе као оружје против одређених земаља и у теорији се називају „оружјем масовне миграције“, како гласи назив студије Келија Гринхила, професора у Кенедијевој школи при Харварду, који је, што је занимљиво, веома близак Сорошу. И, како видимо, мигранти се користе како би се увео систем надзора у Европи, затвориле границе и укинула грађанска права.

Планови глобалиста за Србију очигледно укључују нестанак ове земље са мапе и замену становништва. Имате ли информације о томе?

Да, план је у даљем распарчавању Србије, о чему сам опширно писао. Након Косова на реду су Војводина и Санџак које глобалисти планирају да одвоје од Србије. Демографске промене ће у томе свакако бити од великог значаја.

И то се спроводи довођењем њихових људи на стратешке позиције. Погледајмо шта се догађа у Румунији у којој су стари кадрови у влади склоњени без икаквих политичких избора. Влада је оформљена од стране председника који је етнички Немац и углавном се састоји од Сорошевих НВО људи и Сорошевих технократа. Док су сви гледали шта се догађа у Паризу, изведена је још једна од сорошевских обојених револуција. Демократски процес је укинут и успостављен закон мафије. Ради се о фашистичком методу. Сорош је читавог свог живота био фашиста и он заступа фашистичке интересе.

Фашизам се успоставља на Западу. Тешко је предвидети шта ће се догађати након напада на Париз, али очигледно је да ће ванредно стање бити продужено и да ће се увести стање попут оног у Америци након 11. септембра: свеопшти надзор, режим осигуран Патриотским актом. Но мислим да постоји и трачак наде да ћемо видети крај ЕУ која би требало да нестане заједно са евром.

[/restrictedarea]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *